Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Milicjanci słyszeli dźwięki przypominające strzały |
nie wiem czy przydaloby sie umieszczac odnosniki... Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Milicjanci słyszeli dźwięki przypominające strzały |
Jak sądziecie jaki będzie wynik. Ja liczę, że ŁKS pokona Zagłebie Sosnowiec.
|
|
O siema, od Ciebie Lomzes kupilem ja wspaniałą jawke ;], jest ona teraz w znakomitym stanie i ma niezłego kopa (leci 65km/h), jak sie ociepli odrazu bede smigal ;)
|
|
widziale u kogos ze ma dostep do wielu kanalow od znajomego i moze ogladac co chce i ma jeden jakis sprzet
|
|
są jeszcze jakieś kamerki w Łomży??
|
|
Mam zamiar kupić okna. Proszę o radę w wyborze firmy.
|
|
...tja.... artykuł na czwórce: http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=10860 i sytuacja z dzisiaj którą mi pokazał kumpel: Policji mandaty może wlepiać straż miejska, czy tylko policja. Czy cały czas mogą jeździć gdzie chcą i stawać gdzie chcą, czy tylko jak są "na akcji"? Acha. A w Łomży można podwozić prywatne osoby wozami policyjnymi? Czy jest tak jak w reszcie kraju... bo mam wątpliwości... Ktoś wie? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Szyna: Ty uważaj z tym superścigaczem. W mieście jest ograniczenie do 50km/h. Wszyscy wiemy, że jest w znakomitym stanie. Często o tym wspominasz. Ale uważaj bo nawet Kubicy rozsypała się skrzynia biegów.
|
|
a ja nie mogę zaparkować pod swoim blokiem bo parking jest okupowany przez wiernych z pobliskiej parafii. Jak wracam do domu to patrzę na zegarek czy odprawia się wtedy msza. Jeżeli tak, to można śmiało szukać miejsca kilkaset metrów dalej. Koledze Przewodniczącemu Rady Rodziców SP 10 przeszkadzał wjazd do przyszłego sklepu usytuowany na przeciw "Centrum Katolickiego". Świństwem byłoby powiedzieć, że mi przeszkadza usytuowanie samego Domu Bożego. Faktem jest jednak, że natężenie ruchu jest wtedy zbyt wielkie. Myślę, że winno się wprowadzić ograniczenie postoju do mieszkańców danego bloku (mowa o okolicach Św. Krzyża oczywiście). Mili i sympatyczni wierni (też się do nich zaliczam), spacer przed ucztą duchową zamiast spalin. Zostawiajcie swoje graty pod własnym lokum. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Zagłębie Sosnowiec - ŁKS Łomża 3:0
|
|
na pewno milicja moze robic co im sie podoba, na pewno na kazda sytuacje (jakiego zdjecia im nie zrobicie) bedo mieli wytlumaczenie.
|
|
W państwie nie ma zasad, a w Łomży będą? Nie żartujcie, ja non stop widzę, jak nasi policjanci wożą cywilów. I robią co chcą. A mandatu nikt im nie da no bo jak . Szkoda słów
|
|
Nie w dół rzeki tylko w górę. Stara Łomża jest położona w kierunku żródeł Narwi.
|
|
jeśli chodzi o sat to możliwe jest to wyłącznie gdy ma się konwerter typu twin lub quatro. umożliwiają one na podłączenie 2 lub nawet 4 odbiorników. Teraz tylko do tego tuner z kilkoma głowicami. Zupełnie inną alternatywą jest tuner sat z zainstalowanym już w sobie Linuksem: http://laki.dvhk.pl/warsztat/rl.200s.htm - ok 700zł Wystarczy go podpiąć do karty sieciowej i można oglądać TV na PC. Dzieki pluginom może nawet robić za serwer shoutcasta.
|
|
Ale, to już było... http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=56763&t=56626 Pozdrawiam Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
Te bezołowiowe to oczywiście reklamowy bajerek, bo w Polsce jest zakaz używania wybielacza z tlenkami ołowiu, tak więc wszystkie firmy mają okna "bezołowiowe", ale jedna tak się reklamuje. Zgadzam się z przdmówcami, okna różnią się w tej chwili ceną i jakością obsługi klienta, a wiosna powinna przynieść promocje, szczególnie przed kwietniem kiedy firmy muszą płacić podatki za 2006 rok.
|
|
niech autor zdjecia wysle je policji, na zdjeciu przeciez sa numery wozu, wystarczy podac godzine o ktorej zostalo zrobione zdjecie i date. wtedy bedzie wiadomo kto w tym czasie byl w samochodzie no iwtedy powinny zostac wyciagniete konsekwencje w stosunku do tego "strurza prawa"
|
|
"cywil"
|
|
ortografia tez... Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
poza tym- stay on the topic.... _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
w dniu dzisiejszym odbyły się wybory do władz powiatowych osp w łomży ciekawe w jaki sposób byli informowani delegaci na ten zjazd z gminy nowogród skoro żaden z nich nie otrzymał zaproszenia i tym samym nie mógł w nim uczestniczyć może ktoś się orjętuje co należy zrobić aby można pociągnąć kogoś do odpowiedzialności za zaistniałą sytuację i czy zjazd powołany bez informowania delegatów jest legalny
|
|
Przydaloby sie, zeby ktos otworzyl w Łomży porzadny klub bilardowy i zrobil konkurencje dla Klubu 54. I mysle ze 90% klientow klubu 54 zrezygnowalaby z ich uslug. Lokal zszedl na psy. Obsluga jest gorzej niz tragiczna. Kelnerki uwazajace sie za wielkie damy, a kelnerzy (czy ochroniarze - jak zwał tak zwał) za wielkich bohaterow. Nie bede wytykal palcami. Jedynie wlasciciel ten czarny chlopak jest w porzadku. Wlasnie dlatego ze jest kulturalny i uprzejmy wydaje mi sie ze jest wlascicielem. Reszta zero uprzejmosci i kultury. Chyba oni maja na chleb dzieki nam klientom, a nie odwrotnie. Sam klub mi sie podoba. Wlasnie taka atmosfera mi odpowiada, a nie jakies Yamy. Jedynie kadre wlasciciel powinien zmienic i bedzie lux. Chyba, ze patrzac z drugiej strony dostaja kasy z 700 PLN za swoja prace - jesli tak to zwracam honor i nie dziwie sie ze tak pracuja. Pozdrawiam.
|
|
Ja tam chodzę do ''Centrum'' lub na ''Jadkowo'' i nie narzekam :) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
NONIETYZM |
kelnerki damy, bramkarz uwazajacy sie za supermana i do tego czarny szef.
|
|
dokładnie Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
do panow chodzacych na ul.jadkowa. ta ulica zwie sie jatkowa. to od scierwa,ktorym tam kiedys handlowano. czyli od taniej jatki. pozdrowienia dla wszystkich pykajacych w bilki _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
a spójrzcie na górę zdjęcia ile jest miejsc wolnych po drugiej stronie ulicy.... ...a jak jest po południu koncert ŁOK to szlaban po drugiej stronie budynku jest otwarty... "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Nie każdy ma czas na takie wycieczki. Na spacery wolę gdy mam na to czas. Myślę , że urzędnicy tam powinni stawiać , a nie goście.
|
|
fiu, fiu. Ładne. Gdzie był ten wieczór ?? Pozdrowienia. Zbych
|
|
Gosiu to drzewko przeglądające się w wodzie jest piękne:)...a te barwy!
|
|
...wycieczka.... 150m..... wolne żarty.... ...ale, że te trawniczki tam są jak bokobrody na kolanach, to inna sprawa... mogliby je zlikwidować i zmienić orgaznizację ruchu/parkowania.... zawsze byłoby kilka dodatkowych miejsc... dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/
|
|
no i właśnie !!! standardy powinny obowiązywać w obydwie strony !!! obsługa jest tam taka sama jak w większości barów w białym, wawie czy pomorzu ! chyba że jest się typem zakompleksionym i wszystko co jest większe, inne w innym mieście a najlepiej za granicą jest bardziej super lepsze ;-) na pochybel chamom -bez komentarza racja to nie ma znaczenia ile kto i czego kupuje, ale z kulturą zacznij Ty do kogoś a będziesz miał 99 % szansy że w zamian dostaniesz to samo ! pracując kiedyś 1,5 roku w sklepie w Łomży sam zaciskałem zęby żeby nie odpłacać chamstwem na chamstwo klientów ! chamskich klientów nie mylić z marudnymi, wymagającymi i niezdecydowanymi bo tacy jak najbardziej są czymś normalnym ! pewnie nie uwierzysz ale wiem o czym mówię Z KULTURĄ I UŚMIECHEM ZACZYNAJMY OD SIEBIE A WTEDY TO WRACA A JAK NIE WRÓCI TO ZNACZY ZE TO BYŁ CHAM (ALE NIE KONIECZNIE Z ŁOMŻY - BO TU ZAGĘSZCZENIE CHAMÓW JEST TAKIE SAME JAK WSZĘDZIE)
|
|
weźcie nie piszcie takich bzdurnych uogólnień ludzie są wszędzie tacy sami - w każdym mieście i kraju. to, że trafiasz na jakieś osoby konkretnie to rzecz przypadku. żeby powiedzieć ,że Łomżyniacy są dobrzy, źli czy jacykolwiek - osoba wypowiadająca te zdanie musiałaby znać KAŻDĄ osobą w Łomży. a takiej nie ma i nie będzie temat sie nadaje na drzwi do lasu - typowo akademicka dysputa bez rozwiązania
|
|
jak ci sie nie podoba to tu nie pisz musisz to wszystko tolerowac tak samo jak ja musze tolerowac biedronia hehehe
|
|
wrzuć mayla to ci napiszę. Bimbo !
|
|
karamba i reszta tam co sie z nim zgadzaja,powiedz jaki jest lepszy bar niz 54?Bo ja to nie znam lepszego niz 54
|
|
Podobno w sobote ma być 12 stopni i słoneczko w całym kaju :) Ale czy tak będzie to się przekonamy za pare dni ;) Pozdrawiam P.S. Wszystkie fotki są śliczne :) bogunow a jeśli można wiedzieć to za ile kupiłeś ten aparacik i gdzie, bo poluje na taki sam ;)
|
|
ryskago moze st Łomża? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
A ja wam pokaze jak bylo jakis czas temu:) http://img443.imageshack.us/img443/7452/dscn1400yh9.jpg dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/
|
|
heh w lomzy z tego co pamietam to 3-4 miechy temu czasem mozna bylo uslyszec jakis gloosik na inych kanalach niz 19 ale teraz to cisza w eterze. samswoje cb spakowalem w karton i do piwnicy.dzisiejsza mlodziez woli czaty , gg , skype, Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
ludzie! czy ktoś z Was wybiera się na koncert Pearl Jam w Chorzowie 13 czerwca? Czekam na info:)
|
|
Hej czy jest w Łomży jakiś pub godny polecenia z tym tylko żeby wpuszczali osoby poniżej 18 roku życia? I jak jest ze wstępem chodzi mi o to ile kosztuje wjazd. Pozdrawiam
|
|
Dla wszystkich, którzy dostali nowy (poprawiony) regulamin usług w sieci Era GSM! Prezes Urzędu Komunikacji Elektronicznej stwierdza, iż w związku z dokonaniem w marcu 2007 r. zmian w obowiązującym od dnia 1 października 2003 r. Regulaminie Świadczenia Usług Telekomunikacyjnych przez Polską Telefonię Cyfrową Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, abonentom, którzy tych zmian nie zaakceptują przysługuje prawo wypowiedzenia umowy, a w przypadku skorzystania z tego prawa PTC Sp. z o.o. nie przysługuje roszczenie odszkodowawcze. więcej na: http://www.urtip.gov.pl/uke/index.jsp?place=Lead07&news_cat_id=168&news_id=1886&layout=3&page=text Ciekawe kto na tym najbardziej skorzysta, mówią że nowy PLAY szykuje już specjalna ofertę dla tych, którzy odejdą z ERY. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Nie tylko Era tak cię sponiewiera. A PLAY-ów powinno być najmniej 10, wtedy byśmy płacili rzeczywiste koszty za tzw. usługi telekomunikacyjne. dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/
|
|
No i żeby tam podawali alkohol, nawet tym poniżej 15 roku życia. Można by tam jarać szlugi (trawę oczywiście pomijam, bo to dla podstawówki), laski tańczyły na rurach ..... Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Łomża to piękne miasto, z tradycjami, zabytkami, terenami zieleni, wspaniałymi widokami...nie wiem dlaczego miałoby być dziwne... dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/
|
|
Jo van loosen widzę ,że znasz się na rzeczy.Też lubię wybijać za tą parafię mimo,że mam już 18tkę ukonczoną... Plener to jest to.
|
|
Puby hehehe ;) Jak się wie to się ma ;D Ale lepiej na świeżym powietrzu wypić,zapalić powdychać powietrza pocykać kilka fotek a tak w pubie to co ? najarane asz sie żygać chce ;p dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/
|
|
kto jest bez grzechu niech pierwszy rzuci kamien
|
|
Prowadzimy 2:1 bramkę zdobył Tomasz Łuba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Tak 2:1 dla NAS. BRAWO !!!!!
|
|
No i miałem racje 2:1 dla ŁKS-u
|
|
Mozna jeszcze typowac ? 2-1 dla LKS :-))))))))
|
|
cool edit
|
|
w samozachwyt abys nie wpadl... z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
TOXIC CRUSADERS- nie pamietam takiej gumy:) Były były, to może już młodsze nieco pokolenie niż moje pamięta ale były na pewno, takie z 2 naklejkami z takimi śmiesznymi zielonymi mutantami hehe. - zółty napoj w torebce ;)) hehe mnie sie przypomina, że po wypiciu tego napoju torebkę napełniało się wodą i gdy w SP4 wszyscy wracali z boiska do szkoły to rzucało się z łazienki, na scisnięty w wejsciu tlum dzieciarni. tak się robiło w KAŻDEJ łomżyńskiej szkole, hehe Piss off !
|
|
Ja polecam pana Sławka z Ogrodowej w Śniadowie. Wiem że aż z Wa-wy do niego przyjeżdżają.Super lakiernik i mechanik a przede wszystkim tanio bierze!!!
|
|
do redaktorów portalu 4lomza: prawidłowa pisownia to "skate park" (artykuł o ścieżkach rowerowych) kiepsko to świadczy o umiejętnosciach autorów.... z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
|
Pryma aprilis :-) macieju :P
|
|
W przychodni na ulicy Nowy Świat przyjmują tylko tam się płaci..
|
|
Kościół nigdy nie płacił i nie będzie płacił żadnych podatków AMEN. A najlepiej żyło im się za KOMUNY.
|
|
aaaaaaaa to ta bajka bo juz myslaem ze tarcza antyrakietowa go zestrzelila :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |