piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tego nie powiedzą w tvn. Delegacja od Komorowskiego na pogrzeb dotarła pijana

na allegro są: http://www.allegro.pl/item159030138__sunrise_ekwador_protector_i_inne_.html
coś w takim stylu? ;]

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tego nie powiedzą w tvn. Delegacja od Komorowskiego na pogrzeb dotarła pijana

Big... reklama... sorry...
W sumie chyba naprawdę musze obejżeć... posiadać DVD z tym serialem to moze się skuszę;D

Re: Tego nie powiedzą w tvn. Delegacja od Komorowskiego na pogrzeb dotarła pijana

Jakby mial na gwarancji, to juz dawno naprawilby w ASO za darmo...

Bez przerwy kursują karetki pogotowia. Droga jest zablokowana.

hahahahahahah krs dobre ;p

Coś konkretniej na temat wypadku?

Nigdy nie interesowałem się rozszerzeniami w DVD, bo mnie to nie interesowało. Tak jak moi poprzednicy żartobliwie napisali, że po prostu naciska się PLAY w DVD i się ogląda! Kupiłem 4 lata temu odtwarzacz który odczytuje wszystkie regiony i do tej pory nie trafiłem jeszcze na film DVD, którego bym nie mógł obejrzeć.
Twój problem polega więc może na niewłaściwym regionie. Czy sprawdzałeś jaki masz regin na DVD, a jaki na filmie? Wiem, że większość odtwarzaczy u nas odczytuje tylko region 2 (Europa). Jeśli płyta DVD nagrana jest w regionie 1 (USA), lub 3 (Azja) - to za cholerę nie odczyta tego odtwarzacz. Najczęściej pojawia się wtedy komunikat w menu odtwarzacza : nieznany region.

Nie wiem czy moje tłumaczenie coś Ci pomoże, ale życzę byś tak jak Funky Koval wyciagnal najpierw browara z lodowki, a dopiero potem obejrzal film :)

teo chodziło chyba o film w komputerze na DVD bo podał te rozszeżenia plików, najlepiej właśnie spróbować zmienić region.

Ale co najważniejsze potrzebny jest program do odtwarzania, który ma programowy dekoder. Polecam Power DVD, które jest dołączone często do odtwarzacza. Windows Media Player też często sobie dobrze radzi z DVD (Menu ODTWÓRZ i potem wybierasz który dysk).

Pozdrowienia dla wszystkich sprzedawców Sauna solution w całej Polsce i w całej galaktyce i dla tego typa co reklamuje to w telezakupach Mango!

jw.

na krótkiej zdecydowanie odradzam, Pan Lekarz Weterynarii nie zna się na tym co robi... za to już mojego drugiego psiaka leczę w OAZIE na wojska polskiego niedaleko salonu fiata, Pan Ołdziejewski jest fachowcem jakiego w Łomży nie ma !!! oparował mojego poprzedniego psiaka, ratował go po kleszczach a pies biegał jak szczeniak pomimo już 8 lat... z moim obecnym psiakiem tez tam jeżdżę, nie dość, że gabinet z prawdziwego zdarzenia, zaplecze operacyjne to i podejście do zwierzaków odpowiednie, i co najważniejsze fachowość!!!

zdecydowanie OAZA,
pozdrawiam

Bardzo dziwi mnie decyzja o zamknięciu ruchu cięzkich pojazdów przez Al. Legionów. Tym bardziej dziwi mnie wytłumaczenie powodu skierowania ruchu tirów na Poznańską. Cytuję z art. prasowego:
"Pojazdy cięższe, jadące od strony Zambrowa i Warszawy, będą musiały wjechać na wysokości BP w ul. Poznańską, a potem w ul. Wojska Polskiego. Z kolei jadšce z północy i od strony Białegostoku muszą "wybrać" na pl. Kościuszki ul. Wojska Polskiego i ew. ul. Poznańską. Ustawione zostały już tablice z zakazem. Teraz trzeba przyzwyczaić się do tego, że objazd, chroniacy przed rozjeżdżeniem wyremontowaną w ubiegłym roku al. Legionów, po prostu obowiązuje."

Szok i konsternacja!!!! Nie chcą by Legionów rozjeździli, więc niech rozjeżdżą ul. Poznańską, świeżo po remoncie, która jest wąska i nie przystosowana do tirów. Czy ktoś w ratuszu myśli???!!!
Przecież gdy przyjdą letnie upały Poznańska zostanie kompletnie zdewastowana. Bardzo dziwne jest także i to, że na prawie całej Legionów jest zakaz zatrzymywania, natomiast na Poznańskiej takiego zakazu nie ma. Wystarczy więc, żeby ludzie zaczeli parkować auta na ulicy i Poznańska nie będzie przejezdna.
Codziennie jeżdżę tę ulicą i mam nadzieję, że ktoś logicznie pomyśli i cofnie debilne zakazy!

maciek199 zdzieki za pomoc jest OK.

Kogoś zdrowo pogieło ul. Poznańska ma szerokość 6-7m.Kierowcy jadąc pod wiaduktem zastanawiają się czy się zmieszczą.Żadnego znaku o jego wysokości.Mieszkam przy tej ulicy.Teraz jest problem by włączyć się do ruchu ze swojej posesji.A może by tak jakieś ograniczenie prędkości?Czy może musi dojść do jakiejś tragedi?Może Ci którzy to wymyślili o ty by też pomyśleli?

Re: Tego nie powiedzą w tvn. Delegacja od Komorowskiego na pogrzeb dotarła pija

najlepsza pizza jest w sawanie a blog THE BEST to krzylomza.blog.onet.pl

Witam

Może ktoś zna jakiś zakład gdzie piaskują felgi aluminiowe i malują?? Ogólnie renowacja felg mnie interesuje. Łomża może Białystok??

To był ten moment, kiedy czułem cały świat
A cały świat zapomniał o mnie
To był ten moment, kiedy byłaś blisko tak
Tak blisko jak gasnący płomień

Słowa są puste, kiedy słyszysz ich dźwięk
Cisza bezduszna - echo dni, o, o, o
Za każdym lustrem czai się zimny cień
Zaklęci w środku - inny ja, inna ty

Ref:
Choć dalej zabawa trwa, kapela do tańca gra
Żyję znów, mocniejszy o mój ból, jestem tu
Choć inny ktoś przy mnie jest, zapomnieć wciąż uczę się
Idę sam, mocniejszy z każdym dniem budzę się

Robert Chojnacki "Zapomnieć"

Zagadka:

"Było tylko czterech nas, ona jedna, ciemny las..."

Podpowiedź : kapela na "S" ma nazwę :P

Czy ktoś to rozwiązał?? :D

Teraz to Strażacka:)))

heh.no ja sie poddaje.

Po pierwsze nie używaj wieziennej grypsery jak dyskutujesz ze mną...

Przepisz sobie słowa piosenek disco-polowców i hip-hopowców i zauważ jedynie ilość wulgaryzmów jaka rózni te rodzaje muzyki...

OK,jeśli nie "nawijają" o tym,że są biedni to "nawijają" naprzykład antypolicyjne teksty ( przez co dzieciak powiedzmy 13-14 lat nie wiedząc nawet co to jest Policja mówi na nią kur..,pisze teksty w stylu HWDP itp)

CYTAT:
"A co to w złotym kajdanie czy hu j wie tam jeszcze czym nie mozna latac po ulicy spotykac sie z ziomkami" --- Hmm no wiesz a czy ja powiedziałem,że nie wolno ??Ale zauważ to,że ulica nie jest od latania =)

Pozdrawiam

właśnie autorzy ładnie olali eŁKSówkę ze względu na brak nagród dla 5 pierwszych miejsc za koniec rundy wiosennej sezonu 2006.

Specjalnie wkładam kij w mrowisko? Ile przeciętny ksiądz, powiedzmy, hmm z Wizny, Sejn, Śniadowa, parafii łomżyńskiej, zarabia i ile odprowadza podatku dla państwa? Chcę zarabiać tak mało, żeby nie odprowadzać podatku i jeździć taaaaaakim samochodem. Nie mam samochodu. A wynika z oficjalnych danych i obserwacji jeżdżących na "osiołkach", że więcej zarabiam to i płacę większe podatki, no i nie mam nawet na paliwo. Kto mi to wytłumaczy? No rozumiem, tak kolejny atak na KK (Kościół Katolicki), TAK z pełną premedytacją.

Piss off !

ten link cos nie bangla :/

Gdzie można kupić w Łomży chmiel najlepiej granulowany?

Wielki mecz i bardzo ważny, zapewne będzie rekord frekwencji, bo derby są wyjątkowe.............

Łomża to jest potęga,
Łomża najlepsza jest,
Łomże trzeba szanować.
Łomża nasz ŁKS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AVIVA AVIVA AVIVA ŁKS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 : 1
ŁKS BROWAR ŁOMŻA Miedź Legnica

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org