Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
NATO pyta: Czemu nie chcieliście pomocy? |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: NATO pyta: Czemu nie chcieliście pomocy? |
ciekawy temat ale ja mam ciekawszy : -gdzie jutro z rana mam kupić bułeczki na śniadanie ? - są 2 opcje : -w sklepie przy bloku nr 1 -w klepie przy bloku nr 3 Proszę o opowiedz :)
|
|
Do prawdy jestes taki zabawny ! Uśmiałam się jak nigdy wcześniej. A tak poważnie jeżeli Twoim zdaniem temat jest (według Ciebie) bez sensu to poprostu go nie komentuj.
|
|
Chodziło mi o to że są miejsca, w których trudno się poruszać osobie która przystępuje do egzaminu - jest takich parę miejsc w Łomży. Znam ludzi którzy zdali na prawko za pierwszym razem i dużo gorzej jeżdżą od osób które np zdały za 3 razem ;-] więc tu nie ma żadnej zasady :) Zgodzę się z tym, że jak ktoś jeździ to ma większe szanse zdać za pierwszym razem.
|
|
a ja sŁyszaŁem ze ma byc Carrefue Express czy jakos tak
|
|
Nie wydaje mi sie aby miało być to TESCO :P
|
|
http://img262.imageshack.us/img262/5092/panorama1024ml8.jpg Zbych
|
|
stefanek dobrze mysli . nalezy wziac pod uwage jeden aspekt minionej historii -------w Łomzy był przytulek wielu emisariuszy komunistycznych w czasie wojny a po odcisneli swoje piętno.Wracajac do "postowego" budynku ,argumentem owczesnego dyrektora "budowlanki" byl brak miejsc w innych internatach dla uczni budowlanki. W chwili obecnej polecam odwiedzenie głownego budynku ---zobaczycie i zalamiecie ręce !!!!!!Dudzinski przynajmniej nie zmienial nic a teraz sa porobione jakies kojce , ktore wolaja o pomste do nieba!!!!!!!!!! W tamtych czasach NIKT nie wchodzil glownym wejsciem --westybul błyszczal!!!!! a teraz CHLEW!!!!!!!!!!! dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/
|
|
O co chodzi z Tym samolotem koło nowego mostu? Czyżby awaryjne lądowanie?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |