niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy poseł Czerniawski przeskoczy próg wyborczy?

lordek, nie obchodzi mnie to gdzie się wpuszcza 'drechów' a gdzie nie. ja nie chodzę do knajp po to żeby patrzeć na innych, ale po to żeby się dobrze bawić. nauczyłam się olewać ludzi i g... mnie to obchodzi czy obok mnie tańczy jakiś 'dres'

to już zależy od klubu czy wpuszcza takich ludzi czy nie. zobacz, niby w Yam Cafe nie widać zbyt wielu dresów a i tak atmosfera i traktowanie klienta jest fatalna.

nie wiem dlaczego mialoby mi zależeć żebyś mi 'zwracał honor'. dla mnie możesz sobie siedzieć w domu i dłubać pestki przed telewizorem. rób co chcesz, twoja sprawa i twój problem

pozdr.
k.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy poseł Czerniawski przeskoczy próg wyborczy?

Nie bardzo wiem o co Ci chodzi. To flaga Łomży. Taka sama (no może bardziej wyblakła) powiewa na naszym ratuszu.

Żyjemy w mieście gdzie liczą się jedynie 2 , 3 osoby, które mają dużo kasy. Pozostali to dziadujący robotnicy :( Takie życie.

"dzisiejsza msza odprawiana jest za FIRME Pana X (stacja paliw) i jej pracownikow..." to chyba dlatego ze im gazu na ogrzewanie dostarczyli za darmo choc kase na ten gaz zbierali juz od listopada. Ciekawe kiedy bedziemy sie modlic za sexshop albo przynajmniej za mojego kompa zeby mi sie niewieszal:)

W TV bialystok mowia o radarach ale tych przenisnych "suszarka na kiju" ,a te radary unas lapia przecietnie powyzej 67km/h. Kiedys slyszalem w radio komendant mowil ze o tym gdzie stoi taki radar to wie tylko jeden patrol ktory danego dnia go zaklada no i on (ale to sciema bo pewnie wie otym caly komisariat no i korporacje Taxi) a najczesciej to chyba na pilsudskiego kolo szpitala stoi bo cos czesto tam grzebia przynim:).

Pasja

Dzięki, prawda jest taka że wszystko co piszę wypływa z ogromnej tensknoty za Polską...
Jej, świat światem ale... POLSKA POLSKĄ to jest to!!!
ps. Impreza w łomży, 50 Niemenów lub ostrowskich... co wy na to...

stylem???

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

To ja dorzucę jeszcze coś od siebie - hotel Zbyszko w Nowogrodzie - apartament dla nowożeńców gratis, a dla gości przyjezdnych upusty na apartamenty. obsługa bez zarzutu, dyrektorka pomoże zorganizowac każdy pomysł i zachciankę.

Elżbiecin też polecam, bawiłam się tam w wakacje i było super. szkoda tylko że nie ma tam noclegów.

DaSto napisałeś o QQ-Majtku tak: "QQ-Majsta po prostu zapewne jest wychowany na literaturze faktu..."
A co to za "literatura", po której QQ-Majster(ek) pisze (pomijan normalne literówki): wogole, niezaluje, niereprezentuje, zawysoki, niejest, nieskomentował, niemieli byście...
Oj, QQ-Kuśka... to Ty nie pajacuj, ale jak zaczniesz czytać to Ci się może cościk odmieni:-))) Pozdrawiam.

Tak to prawda. Zresztą zobacz na www.lomza.info

;p

Nie potępiam chłopaka - tylko może inaczej na to popatrzyłem, albo nidokładnie się wyraziłem. Pisałem o zasadzie prawnej - z jednej strony - i obyczaju - z drugiej. Być może w tym przypadku kontrolerzy zachowali się nienajlepiej- tak też bywa. Sytuacja w naszym kraju jest taka, że rozłazi się i prawo i obyczaj. Dlatego ludzie są krzywdzeni i bezsilni (ja też tego doświadczyłem). No i pytanie: co mamy zrobić , aby wreszcie było sprawiedliwie? To chyba jest najważniejsze w tym wszystkim.
PS. - Przepraszam jeśli kogoś zirytowałem (nie miałem takiego zamiaru)
- Nie mam kanara w rodzinie, a autobusami jeżdżę bardzo rzadko (wolę chodzić ). Pozdrawiam wszystkich.

Dzięki za dobre słowo.

Rowniez dopelnilam tego przemilego obowiazku:) W prawdzie paczek byl warszawski, a nie lomzynski, ale jaka to roznica...wazne ze bylsmaczny i...odpwiednio (jak na paczka przystalo) tłusty?:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org