Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ucieczka szczurów |
Ijasne.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ucieczka szczurów |
hej, a czyj w ogóle jest teren przy szpitalu? kiedyś było o tym głośno, ale nie pamiętam. może mi ktoś odpowiedzieć na to pytanko? pozdr.
|
|
Taki temat mozna by zalozyc o kazdym sklepie komputerowym w Lomzy. Ja nic zlego narazie nie moge powiedziec o Simmtechu. Moge za to powiedziec o Speedzie i Alienie (teraz pod inna nazwa chyba Expert).
|
|
lorek, jeśli chodzi o małolaty to masz całkowitą rację, ale co Ci przeszkadza jakiś dres??? olej go i baw się dalej... jeśli przychodzi do 'klubu' żeby się pobłąkać to jego problem, nie musisz chodzić do Atomu, na przykład pozdr. k.
|
|
Chyba nie bardzo rozumiem problem. Czy brak samochodu jest jakims powodem do kompleksów? Jezu chcą chłpoaczki jeździć niech sobie jeżdżą oby innym tyłka nie zawracali. I co z tego, że tankują na statoil? Nadal niewiem w czym problem...może ktoś mnie oświeci?
|
|
Dragon Tylko dlaczego ten przepis jest olewany przez wszystkich.... Co robią "żołnieżyki z placu czerwonego" ... U mnie pod blokiem trudno jest przejść pod klatką bo tyle psianek leży że szok. A co gorsza co niektóży "świetlejsi" obywatele wyprowadzają te swoje zagraje bez kagańca i pół biedy gdy jest to mały pies ale ostatnio zje.. takiego jednego b pies był większy od mojego syna (4 latka) a łaził bez smyczy i kagańca. W odpowiedzi usłyszałem - no przecież ja jestem niedaleko. Sk.. jeden. Policja i straż powinna zapchać tą dziurę w budżecie ale jak znam świat to skończy się na upomnieniu. (znajomego dzieciaka w łomży ugryzł pies była policja itp , własciciel psa nawet grzywny nie dostał tylko upomnienie). Dla przykladu w Szczecinie jest zakaz trzymania psów i kotów w domach wielorodzinnych i jest święty spokój. Może tak nasi rajcy by wreszcie coś mądrego uradzili !!! p.s. Michal Ty i twoje posty to jeden wielki kretynizm, a może jak wreszcie dorośniesz i pójdziesz do gimnazjum to nauczą cię czegoś ...
|
|
Paranoja i kompletny brak organizacji pracy domeną polskich urzędów!
|
|
Myślę że dlatego wydaje pracownik gdyż mało kto wie które druki ma pobrać i wypełnić. Trochę mnie też zastanowiła sprawa przy zdaniu pita 28. Po odstaniu w kolejce do okinka zdawczego skierowano mnie w kolejkę do okienka informujacego aby sprawdzic czy dobrze wypełniony, po czym znów do kolejki do okienka zdawczego gdzie go odebrano i podstęplowano dowód przyjęcia.
|
|
witam to nie pierwszy taki przypadek w tym lokalu i nie sądzę, że ostatni. niestety, tak się traktuje klienta i zastanawia mnie tylko fakt, dlaczego coraz więcej ludzi regularnie tam chodzi. niewazne jak nas traktują, wazne żeby chodzić tam gdzie 'wszyscy' ja czasami tam wpadam, ale do moich ulubionych knajp stanowczo się nie zalicza. było fajnie, ale przestało być. a szkoda, bo jeśli chodzi o wystrój jest całkiem nieźle. Yam uważa się za elitarny klub łomżyniaków, ale myślę że daleko mu do tego słyszałam że w sobotę ma być Novika i wiem że jeśli mi się uda to na pewno pojdę. ale tylko dla niej, stanowczo nie dla lokalu i panującego w nim 'klimatu' pozdr.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |