Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dlaczego Komorowski nie powinien jechać do Moskwy |
Już wiesz o co chodzi xD
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dlaczego Komorowski nie powinien jechać do Moskwy |
wes zrob zdejcie tych kleszczy i wrzuc tutaj
|
|
Lechia pokonała Unię Janikowo 5:1 Unia pozostaje w tyle za naszym ŁKSem w tabeli II ligi
|
|
Biało-czerwone to barwy niezwycieżone! wygraliśmy 3:2 Jagiellonia-KSZO 1:2
|
|
obudziły się ze snu zimowego i muszą się najeśc :) mam nadzieję, że mnie nie dopadną. Nie stosuję żadnych preparatów, ponieważ mam na nie uczulenie, nadzieje w wit. B "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Co jest z tą eŁKSówką zakładm konto i zakładam i niedostaje e-maila żeby je aktywować i do tej pory nimogę założyc co się z tym dzieje!! :( z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
"Witam. Ale twarze to byś z łaski swojej zamalował, no chyba, że masz pozwolenie od tych wszystkich ludzi na publikowanie tych zdjęć i ich wizerunku...." Przy zdjęciach grupowych, takich jak wyżej żadna zgoda nie jest wymagana.
|
|
Nagroda rzeczowa choc nie jest moze do konca bez znaczenia nie jest jednak najwazniejsza. Piszac o olewaniu mialem na mysli zasady typowania, a konkretnie zamykanie typowania danej kolejki po rozegraniu meczow. Nie ma chyba nic gorszego niz lamanie uczciwych zasad rywalizacji.
|
|
Osobiscie polecam Waldka O. tel; 606896260 ma zakład na ul Nowogrodzkiej. Bardzo solidny i sprawdzony. Na miejscu rysuje plan i od razu wiadomo jak bedzie wyglądała kuchnia i co najwazniejsze podaje cene. Przyjezdzało do mnie kilku - to plan za 3 dni, następny za tydzień, i nie potrafili powiedzieć dokładnej ceny (ok tyle...ale to się zobaczy itp.) easy come\'n\'easy go........ Żyję tak jak chce i nie próbuj mnie zrozumieć...
|
|
hej Witam wszystkich : )) czytających odświezam wątek , tak jak obiecałam tak tez piszę .Moja waga spadła w ciągu tego czasu 6 kg ale nie to jest ważne : )) ważne jest, że zmieniłam rozmiar ubrań o 2 nr : )).Obwód w pasie i biodrach tak poleciał ,że jak widzę swoje poprzednie ubrania, hihi : )) ogarna mnie śmiech jak ja mogłam coś takiego nosić ? Ćwiczę nadal : )) kondycja na 5+ : )) używam spalacz z firmy ULTIMATE NUTRITION ,,Ultra Ripped" jest drogi ale dla mnie rewelacja.Dodatkowo L-karnitynę OLIMP.Nie używam drogich kremów ,poszły w odstawkę . : )) Pochwalę się na koniec wynikiem zawartości tkanki tłuszczowej z 32% spadła do 25% : )) pozdrawiam
|
|
http://www.tv.jard.pl/index.php?idn=player&id=64&dzial=extras
|
|
No
|
|
Ja Cie widziałam wczoraj. Hehe żeczywiście Bizon przy tym to cichutka maszynka hehe Stare ale jare :o) Zbych
|
|
Taaa znam to kiedyś na technika z netsteru czekałem 10 dni;p Miałem też kilka frustrujących awarii o czestotliwosci 1 na 2-3 dni tak przez 2 tygodnie.GRrrrrr ..........
|
|
chyba jak narazie selekcja w Arce nie przyniosla skutku ;)
|
|
@tomnik http://rapidshare.com/files/21176373/LKS_-_Polonia_B.avi tu relacja z meczu z Polonia tutaj znajduje sie forum kibicow: http://www.lks.4lomza.pl/forum/ tam czesto mozna znalezc podobne pliki
|
|
Jasne- zamknięte ulice i objazdy, wozy pancerne policji, pełno patroli i ochroniarzy, a wszystko dlatego, że gromada łobuzów zjechała się na igrzysko kopania piłki. To ma być sport? Wolne żarty! Przecież to skandale i przekręty finansowe, kupowanie meczów, bandyckie rozróby "kibiców" i sądy doraźne. I pytanie podstawowe: dlaczego piłka nożna rozbudza tyle agresji i najdzikszych, ludzkich zachowań: agresji i nienawiści? Wiem, że zaraz posypią się na mnie gromy, że przywoła się przykłady "spokojnych" kibiców itd. Więc czemu ci "spokojni" nie dominują i nie potrafią okiełznać swoich kolegów-dzikusów? Tylko nie mówcie mi , że to sport, na którym ja się nie znam! Zbych
|
|
Łomża rzadzi !!!
|
|
ten pan śedzia Cwalina sędziować nie potrafi do wrocławia z nim!! Polscy sędziowie to kur*** i sprzedawczykowie !!! Ślepy jak ch**
|
|
Zbych - żebyś byl na meczu to bys zobaczyl głośny i kulturalny doping naszych kibiców, niebylo zadnych napinek;] Bravo dla ŁKS za zwyciestwo i dla kibiców za głośny, kulturalny doping i za ładną oprawę;]
|
|
Nie zebym byl adwokatem elomzy.pl, ale misiu - artykul dodali cos kolo 19 i zrodlo bylo podane. Na przyszlosc czytaj uwazniej i nie wymadrzaj sie zbytnio...
|
|
co do meczu to jestem pod wrażeniem to byłem pod wrażeniem, po raz pierwszy mi sie zdarzyło być razem z komentatorem na "bocianie" niepowtarzalna miejscówa widok jak nigdzie dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/
|
|
Ja to tylko czekam kiedy jeszcze te 3-4 doładowania zrobię i spadówa z PLUSa , Nie bierzcie MIXa w Plusie żeby smsować kupiłem sobie POP-a i za 6zł 600 smsów i tak to idzie w ciągdu tygodnia . "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Czy to znaczy że mogę iść do salonu Era na Al. Legionów i powiedzieć że nie zgadzam się z regulaminem i rozwiązać umowę?? nawet jeśli podpisałam ją na dwa lata a minął dopiero rok?? Bimbo !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |