Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ZOMO XXI wieku. |
Spiero słyszałeś coś o "Dzieciach Neostrady" ? Wracając do meritum sprawy, sądzę że za takie przewinienie powinien dostać odpowiednią grzywnę z dożywotnim pozbawieniem praw do kierowania pojazdami.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ZOMO XXI wieku. |
niech jeszcze zakarzą uprawiania boksu bo promuje przemoc...
|
|
Zapraszam wszystkich do zapoznania się z akcją Stop Debilnym Opisom. Niżej zamieszam adres do strony głównej : www.stopdebilnymopisom.info Jednym z najważniejszych punktów tej akcji to protest przeciwko dewastacji naszego języka ojczystego. Czasami jak widzę twory w stylu "jush" lub "boshe" to mam chęć zrezygnować z mojego daleko posuniętego humanitaryzmu ;-] Jak tak dalej będzie to niedługo nie zrozumiemy się w naszym języku... Celem tego tematu jest uzyskanie waszych opinii na ten temat. Zachęcam do wypowiedzi i pozdrawiam.
|
|
oto kilka zlotych mysli leszka i jarka jak mozemy porownac wszystkie zostaly wdrozone w zycie w 100%: 1. Nie będę premierem gdy mój brat będzie prezydentem 2. Nie będzie koalicji z Samoobroną. 3. Nie zmienia się ordynacji wyborczej przed wyborami 4. Nie podniesiemy akcyzy na paliwo. 5. Trzy miliony mieszkań 6. Niższe podatki 7. Tanie państwo i redukcja administracji 8. Marcinkiewicz - premier na całą kadencję. 9. Afera bilboardowa. 10. Chcemy koalicji z PO. 11. PO jest w koalicji z SLD. 12. Nie bedzie TKMu. 13. "Moja teczka jest sfałszowana". 14. W rządzie nie będzie przestępców! 15. Byli szefowie dyplomacji byli na usługach KGB. 16. Wycofamy wojsko polskie z Iraku. 17. Kler nie ma wpływu na politykę PiS 18. Prowadzimy politykę zagraniczną dla dobra Polski. 19. Obniżymy ZUS.
|
|
Czemu śmiejecie się z wielkiego wodza rewolucji chłopskiej: Andrzeja L. ? To jego słowa cytuję, bo zapadły w mej pamięci dawno temu, gdy nikt w najkoszmarniejszych snach nie przypuszczał, że kiedyś ten chłop kierujący blokadą zostanie wicepremierem! Niestety nie wiem jak wkleić tu zdjęcie owego wieśmina, bo byście się zapłakali ze śmiechu z jego facjaty... Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
Lepsze to niż opis u takiego jednego: "Niech Będzie Pochwalony Jezus Chrystus" Wklejajcie głupie opisy znajomych (; Bimbo !
|
|
Ja tam nie widze nic złego w opisach gg ani słowa typu ''jush'' itp Chyba normalnie,że nigdzie nie na piszesz np. jakiejś pracy z J.Polskiego jush! Ktoś nie ma co robić i wymyśla jakieś akcje.
|
|
Trochę tak akcja jest pomieszana , chodzi wam żeby opisy były normalne czy wogole ich nie było ? -Nie interesuje Cię kto właśnie się "kąpcia" albo "+ka"? - Masz już dosyć czytania, kto kogo kocha i jak chciałby go przytulać? Kto dla kogo jest misiaczkiem-pluszaczkiem? ~ Mi to nie przeszkadza jak ktoś napisze w opisie ''Kocham cię ... '' lub '' Idziemy na piwo jutro wieczorem ... '' jak jest poprawie nie jakieś pajace jest dobrze. - Nie możesz już patrzeć na opis kolegi/koleżanki, która podnieca się czymś, co dla innych jest normalne i powszechne? ~ Każdy ma prawo do orgazmu i podniety nie widzę nic w tym złego . Myślałem że chodzi o pisanie poprawną polszczyzną , ale jednak nie ! GŁUPIA TA CAŁA AKCJA TAK SAMO JAK CAŁY NASZ SKURWIONY RZĄD ! ;) _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
20. Ganiaj apacza do okoła sracza
|
|
Niech każdy umieszcza opis taki jaki chce, komu to przeszkada? A jeżeli jest€ on napisany niepoprawnie to świadczy tylko o autorze. Nikt przecież nikogo nie zmusza do czytania!!!
|
|
w sumie niezły pomysł ..... markety na kołach niczym wóz Michała Drzymały :P dziś w Łomży jutro np. w Jedwabnem ;) Bimbo !
|
|
Akcja miała miejsce wczoraj, posadzić takiego do pierdla i niech tam sobie siedzi. Nie róbcie Off Topic o Lepperze, jak macie ochotę o nim pogadać, zapraszam na forum polityczne, załóżcie temat i po sprawie.
|
|
chodzi o to, ze to bedzie dawno...lata 40 Bimbo !
|
|
NEW: Senat przyjął poprawki do prawa o ruchu drogowym, znowelizowanego w ubiegłym tygodniu przez Sejm. Nowelizacja przewiduje między innymi nakaz jazdy z włączonymi światłami mijania przez cały rok. Zgodnie z przyjętymi przez Senat poprawkami nakaz ten będzie obowiązywać wszystkie samochody z wyłączeniem tych, które były wyprodukowane przed 1970 rokiem. Projekt nowelizacji wróci teraz do Sejmu. Obecnie kierowcy w Polsce mają obowiązek jazdy z włączonymi światłami od 1 października do ostatniego dnia lutego, a także w deszczowe i mgliste dni. W Europie jazda z włączonymi światłami przez cały rok obowiązuje między innymi w Czechach i Słowacji oraz w krajach skandynawskich. _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
a od kiedy przepis wchodzi w zycie
|
|
ja tam szjsa nie zaluje czego jak czego ale szajsa załować??
|
|
Bartes popieram w 100%
|
|
......i wszystko w granicach 5% ;)
|
|
słabe ogniwa działaja destruktywnie na cały łańcuch, wiec powinno sie je usówac, zanim ów łancuch pęknie albo na przykładzie jabłek. każdy wie ze jak w worku jest jedno zgniłe to i reszta od niego sie tez zepsuje. dlatego wyrzućmy zgniłe jabłka :)
|
|
narysuj takie cos nie duze brazowate i w ksztalcie kielbasy ;P
|
|
wg mnie padł zasilacz a zapewne sam bezpiecznik w zasilaczu,a to że akurat po podłączeniu monitora to może przypadek.
|
|
????????????
|
|
szkoda:(
|
|
Jaga walczy o awans do OE my o utrzymanie.Kadry,atmosfery w klubie,budzetu niema co porownywac nawet.Szkoda ze tak wysoko jednak.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |