piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
AGITACJA POLITYCZNA U KAPUCYNÓW

Sejm przyjął te poprawki, ale i tak większość posłów, senatorów i tych tam innych urzędników nie będzie jeździć na światłach...

Wg mnie nie ma sensu jeździć na światłach po mieście, ale poza nim te światła się przydają.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: AGITACJA POLITYCZNA U KAPUCYNÓW

Nie ma sensu się kłócić; jak przeciwnicy już zrobią prawo jazdy, kupią własne autko,a nie pożyczą od rodziców, i wyjada w dłuższa trasę to pewnie zdanie zmienią.

A potem wszyscy prezydenta oskarżają ,że nic nie robi . On po prostu nie może , bo zawsze jakaś banda ***** wstrzymuje każdą inwestycje . To jest chore wjazd jest za blisko drogi którędy chodnikiem dzieci wracają ze szkoły .

Raczej ślepota za kólkiem nie widzi nadjeżdżajacego samochodu z naprzeciwka w normalny dzień. I to bez względu czy ma światła włączone czy nie; czy jest on zielony czy szary lub w ciapki. Jeśli nie jesteście pewni czy wyprzedać pojazd bo nie widać nadeżdżającego to wystarczy poczekac i upewnić się czy juz mozna.

Tłumaczenie o akumulatorach, alternatorach czy żarówkach czy o zużyciu paliwa to pierdoły o dupie maryni.

Podstawą bezpieczeńswa na drogach, są bezpieczne drogi; czyli szerokie, równe i dobrze oznakowane. A debilne ustawy o światłach to debilne ustawy o światłach.

Ps. co z tym rondem Bielickiej, że tyle dziur w nim jest? Asfalt w Afryce lepszy jakościowo wylewają; czy normy zaniżone w tej Polsce, że co rok to zalepiają smołą i co rok to prorok. Szlag człowieka trafia.

Jakby na to nie patrzeć jest to ewidentna wina prezydenta. Takich nieprawidłowo wydanych decyzji jest wiele. Tu nie trzeba miec pretensji do wojewody- on nie miał innego wyjścia. Prezydent do spółki z zatrudnionymi w Urzędzie prawnikami powinien ponieść ewentualne konsekwencje finansowe wstrzymania robót.

to pewnie Ci sami, co wyrywają torebki przy szkole na Reymonta... kaptur na głowie, wypatrują samotnie przechodzących kobiet, cienkie bolki..

....widać Kaufland zbyt wcześnie "rozrzucił" ulotki ze swoją ofertą po mieście. Kto tu rządzi, tu w tym mieście ??? !!!!

Mnie interesuje jak zostanie zinterpretowana tzw. powierzchnia sprzedaży. Bo podobno wg wyroku sądu i interpretacji na nim opartych liczy sie tę powierzchnię jako służącą bezpośrednio wymianie towaru - regały, powierzchnie komunikacji i obsługi nie wliczają się więc do powierzchni sprzedaży. Jeśli prawnicy zrobią sobie w sądzie rozprawy i wyjdzie że sklep ma poniżej 2000 m2 to nie zazdroszczę temu kto zapłaci za straty firmie inwestora. Z drugiej strony podejżewam, że wstrzymanie budowy jest dokładnie przemyślane, ponieważ zajmują się tą sprawą fachowcy i bardzo bym się zdziwił jeśli popełnili błąd.

brakuje jeszcze tego, aby rozebrali ten market i postawili (znowu) nowy!

Wiesz Wombat z całego serca ci życzę, żeby kiedyś twój syn ci powiedział: Tato jestem gejem. Też byś go nazywał ścierwem? Albo córkę, która by ci oświadczyła, że jest lesbijką? A może byś odrazu powiesił na żyrandolu? Brak słów...

Wombat a skąd biorą się homoseksualisci? Myslisz, ze można kogos wychowac na geja albo na lesbijke??? Homoseksualisci biorą się z normalnych rodzin! Tego nie mozna sie nauczyc. No brawo do własnego syna mówiłbys "scierwo" ???? Albo do córki? Nie wiem czemu zakładasz, ze ciebie to nigdy nie spotka.

Naprawdę nie chciałbym dożyć czasów w których dojdzie do takiego przegięcia...
Homoseksualiści będą postulować, by całkowicie zakazać słowa "mama" bo ono obraża ich inność.
Wyobraźcie sobie, że już teraz w niektórych krajach mocno tolerancyjnych, każdy gej może oskarżyć, że jesteś chory na homofobię, tylko dlatego, że za długo na niego patrzyłeś, albo, że skrzywiłeś się na jego widok.

szukam kogoś kto przetłumaczy mi trochę tekstu z polskiego na niemiecki.
nie jest to tekst w stylu Ala ma kota
tlumacz przysięgły bełkotał coś o trudności tekstu i braku czasu!
Więc jeżeli znacie kogoś dobrego to czekam na propozycje !
trochę pilne i nie za friko.

Na Strazackiej jest fajowa babka i niedrogo bierze. Numeru nie pamietam, ale stoi szyld.

rozrozniaj padalcu analfabete od kogos kto spierd....z polskiego jak była gramatyka i stylistyka,analfabetyzm nie jest grożny,a pijany kierowca czy cpun ciułajacy na działe jest-mam bardzo bezposredni kontakt z nałogami i doszłem do wniosku że przez własnie takich ludzi świat zmierza ku końcowi,nie jestem przeciwnikiem alkoholu ale trzeba jak we wszystkim zachowac umiar.mysle ze jakies obozy byłyby ok

Ja akurat na liście kontaktów debili nie posiadam,toteż w/w problem mnie nie dotyczy

tam łatwo trafić to jest przed dhl jest szyld duży odnośnie cen to trzeba z nimi bo to zróżnicowane bardzo a ja płaciłam niedrogo tylko że to już dawno.

podejrzewam że to kwestia przepolerowania, to powinna być sprawa groszowa.

.

Na poznańskiej niedaleko w. polskiego jest serwis co nabija.

.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org