piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Inicjatywa WSA w sprawie uchodźców - "sukces" :D

raz a dobrze na Bawelnie. MArket, sklepy, kino, moze jakas kregielnia i wszystko w jednym miejscu na obrzezach miasta. W miescie takim jak nasze nie potrzeba 10 duzych sklepow, wystarczy jeden a "konkretny" na obrzezach. W samym miescie, miejsce na takowe sklepy niech lepiej zostana przeznaczone na chociazby nowy basen, kryte boisko ze sztuczna murawa, korty itd.

the thruth tracker

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Inicjatywa WSA w sprawie uchodźców - "sukces" :D

Wiem ze przyminusowej nie wlaczy sie ale ja jestem teraz na wyspach i jest tu 12stopni ciepla i sie nie wlacza wyswietlacz mryga pare sekund i tyle w poniedzialek wyjezdzam z tad do lomzy i chcialbym wiedziec gdzie naprawiaja takie zeczy.

Autor: bella (---.nwrknj.east.verizon.net)
napisał:
cyt: "u mnie to kosztuje 140 dol./najtaniej/ , ale macie w polsce dobrze,/ nie narzekajcie/ ...."
A po ile u Ciebie jest w sTANACH benzyna? Bo w Polsce niedawno kosztowało ok. 1,5 dolara za litr. Zapewne mamy dobrze !?

Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!

u nas to zawsze jakies glupie problemy powstaja ludnosc boi sie ze ruch bedzie wiekszy jak jednemu z drugim sie nie podoba to sprzedaj mieszkanie i zaszyj sie w jakiejs puszczy tylko nie wybieraj rospudy bo tam mimo ze droga nielegalna pewnie powstanie bo tak chcce jarek i co z tego ze bedzie trzeba zaplacic kilkka milionow nie stac?

Autor: P@wcio (---.lom.vectranet.pl)
cyt:
"Siemanko!! Mam do wykonania na konkurs plakat o tytule ''Nie agresji'' tylko ze nie wiem co namalować ...."

Ja bym na Twoim miejscu wykonał zdjęcie Twoim prześladowcom, którzy Cię zmuszają do wzięcia udziału w tym konkursie. To ma być Twoja praca czy nasza .... (forumowiczów) ? Chcesz ściągać z wzorów już wykonanych prac (link, jak piszesz: jak jet to gdzieś na internecie) ?? Zrób także sobie fotkę i podpisz: STOP LEGATOM !

the thruth tracker

wejdz na www.teksty.org i wpisz w wyszukiwarce fragment tego tekstu. Jeśli nie ma w nim żadnego błędu to powinno znaleźć Ci tą piosenke, której szukasz. Pozdrawiam :)

Beattraxx - Project Well ?

Nawiązując do dzisiejszego konkursu skoków
Lista osób i rzeczy które poleciałyby dalej od Roberta.

1. Eddie "Orzeł" Edwards
2. same narty
3. Agata Wróbel ze sztangą
4. Ryszard Kalisz
5. ......................

DOPISUJCIE SWOJE PROPOZYCJE

sweterek Kononowicza

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

dzizas, co za bzdura. Jezeli nie bierze oleju ponad norme, to smigaj na syntetyku, jezeli tak, to przejdz na polsyntetyk i tyle.

jakie tatuarze... jaki fantassta.... tam byly karteczki z zsamochodami i motorami.... !!!! a;le i tak gumy turbo wywolywaly raka i sprzedaz spadla ;P buahahahha

fLoorek geyu a ty czemu sie nie myjesz??az ci jezyk avatar ze smrodu wypina !!!

bo jest taki kawal floorek kupil sobie skunksa i chwali sie koledze:
- sluchaj kupilem sobie skunksa
- a po co ci on ??- pyta kolega
- bo strasznie zajebiscie robi laske- cieszy sie floorek
- a jak sobie radzisz ze smrodem??- dopytuje kolega
- a spoko, przez pierwsze dwa tygodznie rzygal jak kot ale teraz juz sie przyzwyczail :"D:D:D:D:D:D:D:D:D

BUAHAHAHAHAHAHA JAKI CZARNUCH ETIOPSKI !!!!

Temat powinien byc usunięty.
Taki z niego policjant jak ze mnie ksiądz.
Też chce zostać policjantem :D tlyko nie takim jak u nas co siedzą na dupie przy biórkach.

policja jest potrzebna ale ego pseudo"pro pan władza " mnie już dobija , dokładnie mieczkoś powinien być usunięty a nai temat haha

Nera, Ty nawet przez przypadki odmieniać nie umiesz !! Krytykujesz innych nie potrafiąc pisać po polsku ! Wstydź się młodzieńcze.

Szkoda nawet cokolwiek komentować...
Jeśli uznajesz mnie za DEBILA to przedstaw swoje argumenty,a ja przedstawię swoje,ale jeśli nie masz argumentów to skul dziub :)

VOTUM DEO IGNOTO

Koniu klima nie włączy ci się nawet przy 12 stopniach to jest za zimno. Chyba że w samochodzie mocno nagrzejesz tak żeby było co najmniej powyżej 16 stopni.

I kolejna porcja wypocin nędznych krytyków...
Czesław- szacunek:)

O losie...;/ maniek..czy ty go znasz??;>!!

podobno jest teraz nowy szef bisów

Tomekk święte słowa... Mieć swoje zdanie to sprawa priorytetowa :) Ja nie idę za modą i nie muszę być taki jak wszyscy... Jeśli się to komus nie podoba to jego sprawa...
A odnośnie Policji to poprostu szanuję tych ludzi bo są tego warci (nie wszyscy ale wiekszosc),tak przynajmniej uwazam.Nie będę rozpisywał się wiecej bo to moje życie i nikogo to nie powinno obchodzić :) W kazdym razie dziekuje przyjaciolom,a krtytków takich jak Nera pozdrawiam wiadomym palcem heh bo krytyke pie***le...

VOTUM DEO IGNOTO

Własnie w tygodniu by mi pasowalo bo w weekendy szkoła.
A na jaki dzien planujesz poczatek?(data) i co jaki czas bysmy grali??Co tydzien??Co kilka dni??

Bimbo

Nie znam mieczkosia997, ale chętnie rękę Mu podam. Argumenty ?!- ma swoje własne zdanie!, broni instytucji niepopularnej wśród obecnej młodzieży a instytucji niewątpliwie koniecznej w naszym chorym świecie, chorym przez nas!. A do leczenia mamy między innymi np. Nery...

Pozdrawiam

Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org