Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Inicjatywa WSA w sprawie uchodźców - "sukces" :D |
raz a dobrze na Bawelnie. MArket, sklepy, kino, moze jakas kregielnia i wszystko w jednym miejscu na obrzezach miasta. W miescie takim jak nasze nie potrzeba 10 duzych sklepow, wystarczy jeden a "konkretny" na obrzezach. W samym miescie, miejsce na takowe sklepy niech lepiej zostana przeznaczone na chociazby nowy basen, kryte boisko ze sztuczna murawa, korty itd. _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Inicjatywa WSA w sprawie uchodźców - "sukces" :D |
Wiem ze przyminusowej nie wlaczy sie ale ja jestem teraz na wyspach i jest tu 12stopni ciepla i sie nie wlacza wyswietlacz mryga pare sekund i tyle w poniedzialek wyjezdzam z tad do lomzy i chcialbym wiedziec gdzie naprawiaja takie zeczy.
|
|
Autor: bella (---.nwrknj.east.verizon.net) napisał: cyt: "u mnie to kosztuje 140 dol./najtaniej/ , ale macie w polsce dobrze,/ nie narzekajcie/ ...." A po ile u Ciebie jest w sTANACH benzyna? Bo w Polsce niedawno kosztowało ok. 1,5 dolara za litr. Zapewne mamy dobrze !? Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
u nas to zawsze jakies glupie problemy powstaja ludnosc boi sie ze ruch bedzie wiekszy jak jednemu z drugim sie nie podoba to sprzedaj mieszkanie i zaszyj sie w jakiejs puszczy tylko nie wybieraj rospudy bo tam mimo ze droga nielegalna pewnie powstanie bo tak chcce jarek i co z tego ze bedzie trzeba zaplacic kilkka milionow nie stac?
|
|
Autor: P@wcio (---.lom.vectranet.pl) cyt: "Siemanko!! Mam do wykonania na konkurs plakat o tytule ''Nie agresji'' tylko ze nie wiem co namalować ...." Ja bym na Twoim miejscu wykonał zdjęcie Twoim prześladowcom, którzy Cię zmuszają do wzięcia udziału w tym konkursie. To ma być Twoja praca czy nasza .... (forumowiczów) ? Chcesz ściągać z wzorów już wykonanych prac (link, jak piszesz: jak jet to gdzieś na internecie) ?? Zrób także sobie fotkę i podpisz: STOP LEGATOM ! _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
wejdz na www.teksty.org i wpisz w wyszukiwarce fragment tego tekstu. Jeśli nie ma w nim żadnego błędu to powinno znaleźć Ci tą piosenke, której szukasz. Pozdrawiam :)
|
|
Beattraxx - Project Well ?
|
|
Nawiązując do dzisiejszego konkursu skoków Lista osób i rzeczy które poleciałyby dalej od Roberta. 1. Eddie "Orzeł" Edwards 2. same narty 3. Agata Wróbel ze sztangą 4. Ryszard Kalisz 5. ...................... DOPISUJCIE SWOJE PROPOZYCJE
|
|
sweterek Kononowicza Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
dzizas, co za bzdura. Jezeli nie bierze oleju ponad norme, to smigaj na syntetyku, jezeli tak, to przejdz na polsyntetyk i tyle.
|
|
jakie tatuarze... jaki fantassta.... tam byly karteczki z zsamochodami i motorami.... !!!! a;le i tak gumy turbo wywolywaly raka i sprzedaz spadla ;P buahahahha
|
|
fLoorek geyu a ty czemu sie nie myjesz??az ci jezyk avatar ze smrodu wypina !!! bo jest taki kawal floorek kupil sobie skunksa i chwali sie koledze: - sluchaj kupilem sobie skunksa - a po co ci on ??- pyta kolega - bo strasznie zajebiscie robi laske- cieszy sie floorek - a jak sobie radzisz ze smrodem??- dopytuje kolega - a spoko, przez pierwsze dwa tygodznie rzygal jak kot ale teraz juz sie przyzwyczail :"D:D:D:D:D:D:D:D:D BUAHAHAHAHAHAHA JAKI CZARNUCH ETIOPSKI !!!!
|
|
Temat powinien byc usunięty. Taki z niego policjant jak ze mnie ksiądz. Też chce zostać policjantem :D tlyko nie takim jak u nas co siedzą na dupie przy biórkach.
|
|
policja jest potrzebna ale ego pseudo"pro pan władza " mnie już dobija , dokładnie mieczkoś powinien być usunięty a nai temat haha
|
|
Nera, Ty nawet przez przypadki odmieniać nie umiesz !! Krytykujesz innych nie potrafiąc pisać po polsku ! Wstydź się młodzieńcze.
|
|
Szkoda nawet cokolwiek komentować... Jeśli uznajesz mnie za DEBILA to przedstaw swoje argumenty,a ja przedstawię swoje,ale jeśli nie masz argumentów to skul dziub :) VOTUM DEO IGNOTO
|
|
Koniu klima nie włączy ci się nawet przy 12 stopniach to jest za zimno. Chyba że w samochodzie mocno nagrzejesz tak żeby było co najmniej powyżej 16 stopni.
|
|
I kolejna porcja wypocin nędznych krytyków... Czesław- szacunek:)
|
|
O losie...;/ maniek..czy ty go znasz??;>!!
|
|
podobno jest teraz nowy szef bisów
|
|
Tomekk święte słowa... Mieć swoje zdanie to sprawa priorytetowa :) Ja nie idę za modą i nie muszę być taki jak wszyscy... Jeśli się to komus nie podoba to jego sprawa... A odnośnie Policji to poprostu szanuję tych ludzi bo są tego warci (nie wszyscy ale wiekszosc),tak przynajmniej uwazam.Nie będę rozpisywał się wiecej bo to moje życie i nikogo to nie powinno obchodzić :) W kazdym razie dziekuje przyjaciolom,a krtytków takich jak Nera pozdrawiam wiadomym palcem heh bo krytyke pie***le... VOTUM DEO IGNOTO
|
|
Własnie w tygodniu by mi pasowalo bo w weekendy szkoła. A na jaki dzien planujesz poczatek?(data) i co jaki czas bysmy grali??Co tydzien??Co kilka dni?? Bimbo
|
|
Nie znam mieczkosia997, ale chętnie rękę Mu podam. Argumenty ?!- ma swoje własne zdanie!, broni instytucji niepopularnej wśród obecnej młodzieży a instytucji niewątpliwie koniecznej w naszym chorym świecie, chorym przez nas!. A do leczenia mamy między innymi np. Nery... Pozdrawiam Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |