Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prof. J.Trznadel: Nie ufam ani Rosjanom, ani polskim śledczym |
nie ma środka na rysy na szyby. przestań myc samochód na automatach. nie ma złotych srodeków. wymień na nową. jak znajdzieś taki środek to daj znać , ale nie sądze ,jestem u źrudła i nie ma srodków na ubytki. z drugiej strony zastanów się co piszesz , masz zarusowaną szybe i chesz środek na to??? buhhheeee to ie huta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prof. J.Trznadel: Nie ufam ani Rosjanom, ani polskim śledczym |
mieczkoć spoleruj sobie mózg tą pastą z allegro. napewno pomoże.
|
|
Proponuję zajrzeć na stronę: www.rospuda2004.republika.pl/warianty.htm Ciekawe też są: 1. Brudne chwyty drogowców: www.pracownia.org.pl/dz/index.php?d=archiwalne&e=artykuly&rok=2005&nr=136&id=701 2. [Augustów] Obwodnica - ratujmy Dolinę Rospudy: www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=375299, jest tu zawarta między innymi mapa proponowanych wariantów omijajacych. 3. No i najbardziej ciekawe: Prezentacja, ktora była przedstawiona przed ministrem Szyszką: http://siskom.waw.pl/rospuda/Obwodnica-Augustowa.pps Naprawdę gorąco polecam.
|
|
czy może ktoś wie ile może kosztować wynajęcie garażu przy jednostce ew. w tych garażach przy Reymonta
|
|
Pewnie będzie referendum... :) Zbych
|
|
Alien Jagi kierunkowe nie sa tro oanteny to wi-fi???
|
|
"Summer night party :D z chłopakami balujemy jeeeA ;] SmS :*" O KUUUUURWA !!!!!! niezla parelka wygrzebana z kupy gnoju ;]]]]
|
|
a ty peter posiorbaj pisiora od przodu. Ot i cały sekret !!
|
|
Ano widzisz, Malachit - 'great minds think alike', jak to tu powiadaja .... z przymruzeniem oka, oczywiscie ...:). Ale tak na powazniej - po prostu nie szukajmy bohaterow, tak az na sile. Pozyjmy, poczekajmy, a na pewno tacy sami sie znajda ... i to bez naciagania. Pozdrawiam, wychu VOTUM DEO IGNOTO
|
|
Ok załozyłem ten temat bo miałem pytanie,na to pytanie udzielono mi odpowiedzi,podziekowalem i nie widze daleszego sensu pisania tu jakichś głupot i obrażać sie nawzajem ;/ Pozdrawiam Bimbo !
|
|
czy jeszcze ktos kupuje chałupy w łomzy?????czy ktos ostatnio cos sprzedał powyzej 3 tys za metr??z kad te ceny???do ilu to dojdzie???czy sa szanse ze ceny spadna?????
|
|
Gdzie i czyj hipermarket? więcej: http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=10594 Dlaczego nie bierze się pod uwagę super lokalizacji jaką są tereny po prawej stronie Szosy Zambrowskiej (za rondem w kierunku Zambrowa) ? Kłótnie na temat obecnej lokalizacji skończą się jak w wypadku budowy w okolicach kościoła Św. Krzyża. Zambrowska, obrzeża Łomży .... trasa wylotowa, bardzo dużo miejsca na infrastrukturę w postaci sklepu, basenu, multikina, etc. Najwyższy czas Panowie Prezydenci aby ten teren zagospodarować !
|
|
na pewno nie z cennika, ludzie sztucznie zawyzaja ceny, jestesmy w unii i ceny musza byc europejskie, zeby tylko mialo to odzwierciedlenie w zarobkach.
|
|
chyba juz wystarczy taksowakarskiego tematu,i nie zachowujcie sie jak kobietki ktore nie moga zyc bez plotek,a co kogo interesuje pan plona i jego zycie pewnie was zniewieściuchy nie macie swojego zycia co?
|
|
Malachit: przesadziłeś. Nie tylko ja, ale i inny uważny obserwator domysla się o Twoim związku. Nie było moim celem obraza Gochy (jeżeli pomyliłem fakty, to sprostuj). Miał to być w założeniu żart słowny, kojarzący się z tematem postu. Nie wiem dlaczego zareagowałes tak wulgarnie? Jeżeli Was uraziłem, to sorry. Bimbo !
|
|
Uniden oczywiście :P VOTUM DEO IGNOTO
|
|
Co Wy wiecie niby o MW ?? Od kolegów słyszeliście czy w gazecie napisali ?? Idźcie na spotkanie,poznajcie ich i potem dopiero oceniajcie!A te negatywne komentarze odnośnie MW to pewnie sprawka pancurów z podartymi spodniami,kolczykami w kazdej czesci ciala i z butelką jabola w ręku... Achhh ludzie ogarnijcie sie dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/
|
|
Tak mi się spodobała wizualizacja Wenedy , że już nic innego nie chcę.
|
|
Czy ktoś może mi doradzić, w jakich silnikach można stosować olej mineralny? Ponieważ mam taki problem, że w 2003 roku kupiłem Golfa III 1.6 Benzyna, który miał zalany olej syntetyczny, 5w-40 gdy dokonałem wymiany oleju w serwisie seata. Taki pan z brodą doradził mi, że można jeździć na oleju mineralnym po 4 latach eksploatacji. Silnik pracuje bardzo głośno i inni mechanicy twierdzą, że to jest wina oleju, ponieważ jest za gęsty i nie nadaje się do tych silników.
|
|
Robert jeszcze skoczy ze 110 metrów ale będzie to na mamucie
|
|
tak jak prawdziwy kaczorek powinien: mały, z kuprem i kaczką bliźniakiem:) Piss off !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |