Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
AGITACJA POLITYCZNA U KAPUCYNÓW |
Sejm przyjął te poprawki, ale i tak większość posłów, senatorów i tych tam innych urzędników nie będzie jeździć na światłach... Wg mnie nie ma sensu jeździć na światłach po mieście, ale poza nim te światła się przydają.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: AGITACJA POLITYCZNA U KAPUCYNÓW |
Nie ma sensu się kłócić; jak przeciwnicy już zrobią prawo jazdy, kupią własne autko,a nie pożyczą od rodziców, i wyjada w dłuższa trasę to pewnie zdanie zmienią.
|
|
A potem wszyscy prezydenta oskarżają ,że nic nie robi . On po prostu nie może , bo zawsze jakaś banda ***** wstrzymuje każdą inwestycje . To jest chore wjazd jest za blisko drogi którędy chodnikiem dzieci wracają ze szkoły .
|
|
Raczej ślepota za kólkiem nie widzi nadjeżdżajacego samochodu z naprzeciwka w normalny dzień. I to bez względu czy ma światła włączone czy nie; czy jest on zielony czy szary lub w ciapki. Jeśli nie jesteście pewni czy wyprzedać pojazd bo nie widać nadeżdżającego to wystarczy poczekac i upewnić się czy juz mozna. Tłumaczenie o akumulatorach, alternatorach czy żarówkach czy o zużyciu paliwa to pierdoły o dupie maryni. Podstawą bezpieczeńswa na drogach, są bezpieczne drogi; czyli szerokie, równe i dobrze oznakowane. A debilne ustawy o światłach to debilne ustawy o światłach. Ps. co z tym rondem Bielickiej, że tyle dziur w nim jest? Asfalt w Afryce lepszy jakościowo wylewają; czy normy zaniżone w tej Polsce, że co rok to zalepiają smołą i co rok to prorok. Szlag człowieka trafia.
|
|
Jakby na to nie patrzeć jest to ewidentna wina prezydenta. Takich nieprawidłowo wydanych decyzji jest wiele. Tu nie trzeba miec pretensji do wojewody- on nie miał innego wyjścia. Prezydent do spółki z zatrudnionymi w Urzędzie prawnikami powinien ponieść ewentualne konsekwencje finansowe wstrzymania robót.
|
|
to pewnie Ci sami, co wyrywają torebki przy szkole na Reymonta... kaptur na głowie, wypatrują samotnie przechodzących kobiet, cienkie bolki..
|
|
....widać Kaufland zbyt wcześnie "rozrzucił" ulotki ze swoją ofertą po mieście. Kto tu rządzi, tu w tym mieście ??? !!!!
|
|
Mnie interesuje jak zostanie zinterpretowana tzw. powierzchnia sprzedaży. Bo podobno wg wyroku sądu i interpretacji na nim opartych liczy sie tę powierzchnię jako służącą bezpośrednio wymianie towaru - regały, powierzchnie komunikacji i obsługi nie wliczają się więc do powierzchni sprzedaży. Jeśli prawnicy zrobią sobie w sądzie rozprawy i wyjdzie że sklep ma poniżej 2000 m2 to nie zazdroszczę temu kto zapłaci za straty firmie inwestora. Z drugiej strony podejżewam, że wstrzymanie budowy jest dokładnie przemyślane, ponieważ zajmują się tą sprawą fachowcy i bardzo bym się zdziwił jeśli popełnili błąd.
|
|
brakuje jeszcze tego, aby rozebrali ten market i postawili (znowu) nowy!
|
|
Wiesz Wombat z całego serca ci życzę, żeby kiedyś twój syn ci powiedział: Tato jestem gejem. Też byś go nazywał ścierwem? Albo córkę, która by ci oświadczyła, że jest lesbijką? A może byś odrazu powiesił na żyrandolu? Brak słów...
|
|
Wombat a skąd biorą się homoseksualisci? Myslisz, ze można kogos wychowac na geja albo na lesbijke??? Homoseksualisci biorą się z normalnych rodzin! Tego nie mozna sie nauczyc. No brawo do własnego syna mówiłbys "scierwo" ???? Albo do córki? Nie wiem czemu zakładasz, ze ciebie to nigdy nie spotka.
|
|
Naprawdę nie chciałbym dożyć czasów w których dojdzie do takiego przegięcia... Homoseksualiści będą postulować, by całkowicie zakazać słowa "mama" bo ono obraża ich inność. Wyobraźcie sobie, że już teraz w niektórych krajach mocno tolerancyjnych, każdy gej może oskarżyć, że jesteś chory na homofobię, tylko dlatego, że za długo na niego patrzyłeś, albo, że skrzywiłeś się na jego widok.
|
|
szukam kogoś kto przetłumaczy mi trochę tekstu z polskiego na niemiecki. nie jest to tekst w stylu Ala ma kota tlumacz przysięgły bełkotał coś o trudności tekstu i braku czasu! Więc jeżeli znacie kogoś dobrego to czekam na propozycje ! trochę pilne i nie za friko.
|
|
Na Strazackiej jest fajowa babka i niedrogo bierze. Numeru nie pamietam, ale stoi szyld.
|
|
rozrozniaj padalcu analfabete od kogos kto spierd....z polskiego jak była gramatyka i stylistyka,analfabetyzm nie jest grożny,a pijany kierowca czy cpun ciułajacy na działe jest-mam bardzo bezposredni kontakt z nałogami i doszłem do wniosku że przez własnie takich ludzi świat zmierza ku końcowi,nie jestem przeciwnikiem alkoholu ale trzeba jak we wszystkim zachowac umiar.mysle ze jakies obozy byłyby ok
|
|
Ja akurat na liście kontaktów debili nie posiadam,toteż w/w problem mnie nie dotyczy
|
|
tam łatwo trafić to jest przed dhl jest szyld duży odnośnie cen to trzeba z nimi bo to zróżnicowane bardzo a ja płaciłam niedrogo tylko że to już dawno.
|
|
podejrzewam że to kwestia przepolerowania, to powinna być sprawa groszowa. .
|
|
Na poznańskiej niedaleko w. polskiego jest serwis co nabija. .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |