Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kradzież na skalę jakiej w Polsce do tej pory nie było! |
powod?? jakies uzasadnienie by sie przydalo!! co nie bo nie, bo auto spali 1l wiecej na 200km?? bo akumulator wytrzyma 2 lata a nie 3?? MoJe ŻyCie To MentoR.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kradzież na skalę jakiej w Polsce do tej pory nie było! |
ten o cyrku to frajer bo chciałbym kiedys ze mna w grupie i jezdzic ze mna na pokazy ale nic nie umiał i to gówniarz pseduo raperek buhehehehehe ,zdołował sie kutas !! Dzieki luizfernandez wielkie juz wyslalem maila
|
|
# KLUB ATOM Łomża, ul. Poznańska 121a tel. (0-86) 218-30-99 (codziennie w godz 10 - 18) lub 510182094 # KONTAKT OGÓLNY Adres główny (oferty koncertowe, propozycje współpracy reklamowej itp.) E-mail: info@klubatom.com # WŁAŚCICIEL KLUBU: Wioletta Grzegorczyk Tel.: (0) 510-182-094 # REZYDENCI: # DRAGON: E-Mail: dragon@klubatom.com # MASTER E-Mail: master@klubatom.com GG: 7602710 # MANAGER: Michał Kamiński E-Mail: manager@klubatom.com Tel.: (0) 513-172-727 GG: 8161546 "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Suchy lód to zwyczajny zamrożony dwutlenek węgla :) nadmuchać balonik wsadzić go do ciekłego azotu i już masz :) proste .
|
|
nie musi byc miła i kłaniac mi sie w pas,nie chce,ale ma obowiazek załatwic moja sprawe jak najlepiej potrafi,a te 2 rury zusowskie po prostu nie miały na to ochoty tyle.
|
|
To żadna reklama !Poprostu podałem numery kontaktowe do tego klubu w celu pomocy forumowiczce :) Nie wydaje mi sie aby numer telefonu bądź adres e-mail był jakąkolwiek reklamą... Bimbo !
|
|
to weaken Russia !!! |
jestem za:) nie raz bym się nadział na samochód w kolorze szarym lub zbliżonym do szarego co jedzie bez świateł :P mowa oczywiście o trasie a nie o mieście. tak się składa ,że jeżdżę naprawdę dużo -pracuję w wakacje za kółkiem i na trasach sam włączam i będę włączał światła nawet bez nakazu:) szkoda życia Bimbo !
|
|
myślę ,że jakby zabierali auta i wsadzali do więzienia to w końcu alkohol nie byłby problemem w Naszym kraju:) ale niestety zawsze się znajdzie taki co powie- co ja nie pojadę??? heheheh Bimbo !
|
|
Wombat aż tak ci przeszkadza mieczkośia info ? bo mi nie. Chcesz to też sobie coś zareklamuj.
|
|
@enigmatus "Suchy lód to zwyczajny zamrożony dwutlenek węgla :) nadmuchać balonik wsadzić go do ciekłego azotu i już masz :) proste " ooo baaa bardzo proste...ciekly azot to ja mam 2000 m3 ludzi oblewam i fajnie marzna...tyle go mam... mi chodzi o sposob petera "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
# MANAGER: Michał Kamiński E-Mail: manager@klubatom.com Tel.: (0) 513-172-727 GG: 8161546 juz nie aktualne !!!! michal nie jest juz managerem klubu
|
|
Peter jak to co ja robie budzi u Ciebie śmiech to w jakim celu chciałeś załozyc ze mna grupe i jezdzic na pokazy ?? :P haha moze chciałeś rozsmieszać ludzi ?? Spiewaznie piosenek to tez powtarzanie jednej czynnosci ;)) tylko czasem smieszy ludzi bardziej
|
|
Do: ja kupujący (nie przypominam sobie abym starał się Ciebie obrazić...) Uważam, że każdy rozsądny człowiek, myślący, wie kiedy powinien światła zapalić, a kiedy robić tego nie musi. I w takim wypadku taki przepis jest zbędny. Ale widocznie są ludzie, którym jest on potrzebny... Pozdrawiam.
|
|
tak czulem ze w miescie dzieci, emerytow i rencistow taka liga nie ma szans na start...
|
|
A Atom jeszcze istnieje, czy też to jest już nieaktualne? ;D Bimbo !
|
|
Pewnie sam sobie napisał ten post, ale pod zmienionym nickiem ;) z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
wita. ostatnio kupiłem drukarkę canona ip2200 ponieważ chciałem w łatwy sposób samodzielnie ładować tusz do kartridżów. sprzedawca oznajmił że bez problemu to da się zrobić, aż tu pewnego dnia po wyczerpaniu się czarnego, kupiłem atrament w miarę popularny do canona, napełniłem kartridż i ku mojemu zdziwieniu wyskoczył komunikat pod nazwą: drukarka nie rozpoznaje kartridża z atramentem. czytałem że w tych gównianych nowych canonach w kartridże powkładali jakieś hu**** chipy i drukarka nie rozpoznaje kartridża po ponownym ładowaniu. czy macie jakieś pomysły jak to obejść?????
|
|
niuniusia18 szacunek za zabawny post ;-]
|
|
settka bardzo ciekawy temat ;-] długo nad nim myślałaś ? :-)
|
|
...chodziło o wymianę/napełnienie zasobników a nie o zatkane dysze głowicy drukującej. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |