Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
w najblizszym programie Celownik na jedynce bedzie o łomzy i czeczenach |
Witam, Jestem zainteresowany tym tematem, więc jeśli była by taka możliwość to prosze o jakieś info co i jak:) Czy to dopiero jakieś plany czy już coś zostało zrobione w strone utworzenia owej ligi?? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: w najblizszym programie Celownik na jedynce bedzie o łomzy i czeczenach |
zamierzalem juz jakis czas temu tu cos napisac...ale jest okazja to teraz napisze... @peter "Trik polega na tym aby do wody dodać trochę hestereogozy aminowej" i teraz nie wiem jak to sie nazywa...bo taka nazwa to bardziej chemiczna jest a jak to sie nazywa bardziej po "sklepowemu" na chlopski rozum :) dziekuje i pozdrawiam Bimbo
|
|
ha ha ha uderz w stół a nożyce się odezwą . Stare to przysłowie ale jakże na czasie . H ah aha ha Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
czy potomek roztrząsacza gnoju może być petentem na poziomie? CZY TAKI POTOMEK JEST W STANIE ZROZUMIEĆ CYWILIZOWANYCH URZEDNIKÓW? albo inaczej . Czy jest w stanie zrozumiec co do niego ci urzędnicy mówią? bo przecież sprawiedliwośc musi byc zawsze po ich stronie. _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
piwo drozdowskie bylo kiedys piwem eksportowym. mialo nawet niezla marke w USA. bylo minelo ...
|
|
Na tej imprezie nie ma możliwości pożyczenia kasków od organizatora.
|
|
Sejm przyjął zmiany w prawie o ruchu drogowym. Poprawki przewidują między innymi obowiązek jazdy z włączonymi światłami mijania przez cały rok. Za jazdę w dzień bez włączonych świateł ma grozić mandat w wysokości 100 złotych. I ja jestem ZA!!!
|
|
a tak niedawno widzialem reklame naklaniajaca wszystkich do gaszenia zbednego oswietlenia gdyz powolutku pracuje ono na globalne ocieplenie troche to glupie ze z jednej strony rzad wydaje hajs na taka kampanie a z drugiej karze palic bez sensu swiatla w samochodach przez caly rok ale w sumie niech ktos pokaze mi madrego posla w tym kraju
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |