Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
CO DALEJ ? |
A WIECIE CO SIE STALO W OSTROLECE????????
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: CO DALEJ ? |
CZY MOZE KTOS MA LUB WIE SKAD ZCIAGNAC POLSKA WERSJE SOPRANOS WSZYSTKIE 6 SEZONOW "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
na miejscu kierowcy nissana mógłby być dobrze każdy z nas. totalny bezmózg usiadł za fajerą samochodu, by się nie zatrzymać podczas kontroli drogowej i jeszcze do tego narazić to co najcenniejsze dla człowieka - życie drugiej osoby. to żaden powód do satysfakcji, tylko do wstydu.
|
|
Dokładnie podzielam Twoje zdanie Stanos - odreagowują, dowartościowują się, spełniają to co im się śniło ! Masz 100% rację, no może z tymi 20 - sto letnimi autami przecholowałeś, zapewne i takie są, ale większośc to znacznie młodsze auta wystarczy spojżeć dookoła - wszędzie BLM...., BLK....BKL....( za dotację z unii, to prawda, jeszcze do niedawna na takich nr. tylko poloneza można było zauważyć ). Tatusiowie za przysłowiowe "masło" prawka pozałatwiali, synek filmów typu NFS się na ogląda i rusza na miasto i to na rauszu albo na haju, ćwierćmózgowiec ! Ci natomiast, dla których jest to zabawne ( na tym forum ) nie posiadają większego IQ od debila, który wczoraj ten krótki popis zaprezentował. Szkoda tylko, że kosztem niczego nie winnemu człowieka, który być może mażył już w drodze o spokojnej kolacji w gronie rodziny. Nie wspominając o próbie rozjechania policjanta, który też ma zapewne rodzinę ( nawiasem mówiąc szkoda, że chybił w trakcie oddania strzału - o jednego sukinsyna mniej by było! ). Życzę temu Panu ( z Nissana ) szybkiego i całkowitego powrotu do zdrowia.
|
|
Wszystkie sieci robią za 300 zł czy tylko jakieś konkretne z nowych noki?
|
|
ehh smutne to troche Browar Łomża byl ostatnim typowo Polskim Producentem Piwa!!! ;/
|
|
Mam radę dla narzekających pań z zus-u, jeśli wam nie odpowiada udzielanie informacji to prosze sie zwolnic nikt po was nie bedzie plakał, przyjda inne może beda mniej znużone. Młoda pracownice pyta koleżanka jak tam w pracy,wszystko było by dobrze tylko zeby nie ci klienci.
|
|
Kiedyś super piwo robił Browar Drozdowo. Jedynym minusem było to że nie mogło długo stać bo się psuło (nie pasteryzwoane). Normalnie PYCHA. Można było beczkami pić.
|
|
nie krzycz,nie ma głuchych P.S. człowiek z "łyżwą" na nosie... no no
|
|
W poscie wyżej chciałem zastosować cytat ale nie wyszło,sorry, mam prośbę do wszystkich userów, jeśli ktoś mógłby troche rozreklamować mój film i pokazać go wiekszej liczbie osób na jakimś swoim forum lub cos w tym stylu byłbym bardzo wdzięczny :) dzieki z góry za pomoc
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |