piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
CO DALEJ ?

A WIECIE CO SIE STALO W OSTROLECE????????

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: CO DALEJ ?

CZY MOZE KTOS MA LUB WIE SKAD ZCIAGNAC POLSKA WERSJE SOPRANOS WSZYSTKIE 6 SEZONOW

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

na miejscu kierowcy nissana mógłby być dobrze każdy z nas. totalny bezmózg usiadł za fajerą samochodu, by się nie zatrzymać podczas kontroli drogowej i jeszcze do tego narazić to co najcenniejsze dla człowieka - życie drugiej osoby. to żaden powód do satysfakcji, tylko do wstydu.

Dokładnie podzielam Twoje zdanie Stanos - odreagowują, dowartościowują się, spełniają to co im się śniło ! Masz 100% rację, no może z tymi 20 - sto letnimi autami przecholowałeś, zapewne i takie są, ale większośc to znacznie młodsze auta wystarczy spojżeć dookoła - wszędzie BLM...., BLK....BKL....( za dotację z unii, to prawda, jeszcze do niedawna na takich nr. tylko poloneza można było zauważyć ). Tatusiowie za przysłowiowe "masło" prawka pozałatwiali, synek filmów typu NFS się na ogląda i rusza na miasto i to na rauszu albo na haju, ćwierćmózgowiec ! Ci natomiast, dla których jest to zabawne ( na tym forum ) nie posiadają większego IQ od debila, który wczoraj ten krótki popis zaprezentował. Szkoda tylko, że kosztem niczego nie winnemu człowieka, który być może mażył już w drodze o spokojnej kolacji w gronie rodziny. Nie wspominając o próbie rozjechania policjanta, który też ma zapewne rodzinę ( nawiasem mówiąc szkoda, że chybił w trakcie oddania strzału - o jednego sukinsyna mniej by było! ). Życzę temu Panu ( z Nissana ) szybkiego i całkowitego powrotu do zdrowia.

Wszystkie sieci robią za 300 zł czy tylko jakieś konkretne z nowych noki?

ehh smutne to troche Browar Łomża
byl ostatnim typowo Polskim Producentem Piwa!!!
;/

Mam radę dla narzekających pań z zus-u, jeśli wam nie odpowiada udzielanie
informacji to prosze sie zwolnic nikt po was nie bedzie plakał, przyjda inne
może beda mniej znużone.
Młoda pracownice pyta koleżanka jak tam w pracy,wszystko było by dobrze tylko zeby nie ci klienci.

Kiedyś super piwo robił Browar Drozdowo. Jedynym minusem było to że nie mogło długo stać bo się psuło (nie pasteryzwoane). Normalnie PYCHA. Można było beczkami pić.

nie krzycz,nie ma głuchych

P.S. człowiek z "łyżwą" na nosie... no no

W poscie wyżej chciałem zastosować cytat ale nie wyszło,sorry, mam prośbę do wszystkich userów, jeśli ktoś mógłby troche rozreklamować mój film i pokazać go wiekszej liczbie osób na jakimś swoim forum lub cos w tym stylu byłbym bardzo wdzięczny :) dzieki z góry za pomoc

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org