piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Komorowski szykuje sobie gniazdko na przyszłość ?

Jest jeszcze jedna sprawa,kiedyś o tym już wspominałem,chodzi o to,że chciałbym jakoś sie rozreklamować ,bardziej ten sport rozpowsechniać bo w Polsce jest zajebiście mało znany a szkoda,w Holandii ludzie mają swoich sponsorów ogranizują turnieje we Free ,żyją tym sportem,jeśli ktoś ma jakiś pomysł fajny na reklame chetnie poczytam ;) Dzieki z góry

the thruth tracker

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Komorowski szykuje sobie gniazdko na przyszłość ?

Kołłataja Napisz do mnie na gadu, 654290 podrzuce Ci nowe filmy.

Słyszeliście o akcji zbierania podpisów w 150 rocznicę Niepodległości Stanów Zjednoczonych?

Trafiłem na to w internecie:
http://www.deklaracja.genealodzy.pl/index.php?req=index&tom=12&strona=13&size=&opcja=strona
...może znajdziecie swoich dziadków, rodziców?

Pozdrawiam!

A może któreś z Waszych rodziców, czy dziadków pamięta coś o tej akcji? Jak przebiegała w Łomży?

Serwis - Polowa 19 koszt 300 zł

Znając życie, a w tym polskie realia to wyrok będzie śmiesznie niski.... takie mamy prawo.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org