piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kaczyński gotów podpalić Polskę...

jak te fotki maja w/g ciebie tragiczna jakosc to proponuje zainwestowac w dobre okulary bo chyba masz problem z oczami

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kaczyński gotów podpalić Polskę...

Tylko nie zapomnij zapłacić abonamentu. Nie ważna jest jakość, ważne są pieniądze dla VECTRY.

Bimbo !

he dziwne ja mam włączonego neta cały czas i jakoś lata dobrze jak powino.

kup sobie Neostrade albo jakiegoś DSL i zapomnisz co to problemy z internetem :)

Mysle, ze do oceny jakosci i ostrosci fotografii wystarcza oczy i jakies tam poczucie estetyki, a nie wyksztalcenie fotograficzne. tomekk: a to Ty te zdjecia robiles, ze tak sie denerwujesz?

vectra jest tragiczna ciągle zanika sygnał a obsługa jaka fachowa samouki pani ktura przyszła do mnie założyć modem powiedziała że niewie jak podłączyć bo niemam kartu sieciowej a wystarczyło tylko podłączyć przez USB ale pani samouk już tego nie umiała obsługa tragiczna

niepolecam

tomek he hehe masz racje ta baba nie zna się na montowaniu ustała i się tylko zaczęła wypytywać czemu mam taki długi kabel i czemu mam rozgałęźnik na 3 wyjścia a podłączyć nie potrafiła bo nie znalazła gniazda multimedialnego no poważnie bardzo trudne sam podłączyłem jak powinno być to ustała zruszyła ramionami ehh=/ ale internet chodzi normalnie

http://www.bibula.com ciekawa strona -antidotom na polsko-jezyczne mozgotrzepy!

Parę razy dziennie przez kilka miesięcy tam jezdziłeś? To musiałeś wydać majątek. Te sprawy to moja profesja.

Masz zjechany stary komp, ze starą zjechaną kartą graficzną, a o twoimi starym, zjechanym, ledwo cos wyświetlającym monitorze nie wspomnę i dlatego wydaje ci się że te zdjęcia są słabe bo to że 1 na 100 się trafi to nie znaczy że wszystkie takie są. Dobra rada dla ciebie o ile cię stać zainwestuj se 2.500 zł w nowego kompa i git wszystko cool. No chyba że cię niestać.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

wlasnie sie pozbylem internetu z vectry i przezucilem sie na najwyzszy pakiet IST(kosztuje tyle samo co najmniejszy w vectrze) i szczeze powiem ze przez caly ten czas vectra chodzila załosnie. jakby chciala a nie mogla. a jeszcze miesiac przed zakonczeniem umowy chamy cos zrobili ze ze stronek sie sciagalo wszystko 3-4kb/s ;/

nom duzo kasy poszlo nie piec ale co okolo 2 razy dziennie:) Twoja profesja? hmm sadze ze po 5 latach budowlanki i po 3 pb dziennych w bialym troszke mam pojecia o tym temacie:)

Inwestycja w okulary, w kompa, nie zmieni fotki.

z całym szacunkiem autohton , ale zdania nie zmienię co do fachowości obsługi w sklepie farmal. jak juz wspomniałeś, że to Twoja profesja to na pewno wiesz po co jedziesz do sklepu i nikt Tobie nie musi nic tłumaczyć co do czego służy:) ale sam byłem świadkiem jak parenaście razy ludzie byli odsyłani do tykiety na produkcie, a to niestety nie jest zadowalające w obsłudze:) pozdrowienia

róbmy swoje

Witam ! interesuje mnie Łomżyński Automobil Klub . czy ma on swoja stronke internetowa bo szukam i nic niemoge znalezc. moze macie jakies linki ze zdjeciami z rajdow. interesuje mnie rowniez jakie samochody biora tam udzial...

pozdrawiam martin8421

rudy błazen z druhem

Tak , masz dużo racji , bo załogę tam zmieniają jak rękawiczki. Wchodzą nowości i ja niestety też muszę szukać porady , bo na czytanie nie mam za dużo czasu. W tym zawsze niezawodny był długoletni pracownik tego sklepu Michał N. Pozdr.

„Nierozsądnie jest zapłacić zbyt wiele, ale dużo gorzej jest zapłacić zbyt mało. Kiedy płacisz zbyt dużo, tracisz trochę pieniędzy – i to wszystko. Kiedy płacisz za mało, czasami tracisz wszystko, ponieważ rzecz, którą kupiłeś, nie nadaje się do celu, w którym została kupiona”.

Mirek chodzi może o to co było ogłaszane na allegro,???

tomek no to mieszkasz obok mnie polecam u nas INTROLAN u mnie w bloku mają kilka osób z introlanu nie obiecuje że jakieś rewelacyjny super szybki internet sąsiad ma już 2 lata i mówi że są lepsze i gorsze dni ale mają własnego DC++ Osiedlowego i jak mi się zakończy umowa w vectrze przechodzę na introlan

Fajnie sie oglada....dużo smiechu i wogóle :-)

odradzam zakład na Strzelców Kurpiowskich, mam tak prostą felgę po ich prostowaniu, że na dojazdówkę ledwie się nadaje. Tylko Księżyno k/ B-stku.

ty sie znasz!!!! jestes chyba jedyna osoba ktora to gowno lubi....fantazja fantazja i jeszcze raz fantazja!

Zbych

DYZIAK tak przy okazji nowego tematu na forum chciałem zapytac czy planowane jest w najblizszym czasie jakies "spotkanie motoryzacyjne" ?
Kiedys cos sie mowiło o koncu stycznia, styczen minał ... mogł bys cos powiedziec na ten temat ?

MirekO jak się można skontaktować z tym fachowcem?

VOTUM DEO IGNOTO

macie jakies ciekawe pomysły na prezent dla chlopaka, dziewczyny? albo gdzie mozna zabrac partnera? bo do środy zostało juz mało czasu... Piszcie o swoich pomysłach, albo co kupiliscie, czy co macie w planach ;]

Benassi Bros-Turn me up
Benassi Bros feat.Sandy-Fell Alive

Dużo nut jest wykorzystywane w aerobiku,te 2 co napisałem chyba najfajniej się przy nich tańczy :D

spoko a moze jakies starsze kawalki? jakies nieznane nikomu tytuly aha najlepiej bylo by gdyby wypisywali je lucdzie ktorzy uczeszczaja na aerobik ale przydadza sie wszyskie podpowiedzi

VOTUM DEO IGNOTO

Maciek, zanim wypowiesz jakokolwiek opinie,może sam przeczytaj.
Ps.Koniecznie ze zrozumieniem.EOT

Spacerując (o ile to można nazwać spacerem) w dniu dzisiejszym po Łomży trudno nie zwrócić uwagi na tragiczny stan chodników miejskich. Tylko śnieg i śnieg. Nie ma mowy o normalnym spacerze, można to porównać do przeprawy przez grzęzawiska. Nasuwa się więc pytanie, co w tym kierunku robi rada miasta, komu płaci za odśnieżanie oczywiście za nasze pieniądze.
Może niech straż miejska ruszy te swoje tłuste dupy i weźmie się za łopaty, bo do niczego innego się nie nadają. A może wielmożni radni odśnieżą, jeżeli nie mogą sobie poradzić z tym problemem?

Najlepszym prezentem bylby test ciążowy oczywiście z pozytywnym wynikiem...

a co ci BOA przyslali?

Bimbo !

Autor: Wesoly_Romek (---.introlan.pl)
Data: 12-02-07 19:35
cyt:
peter - lody w zimę ?:P

myślę, że odpowiednio wykonany można w tym dniu polecać :)))

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org