Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jakie zaufanie... |
Szkoda mi takich ludzi. Mądrzą się o pomocy zwierzętom. Jestem ciekawa Krab, czy kiedykolwiek zrobiłeś coś dla zwierząt? Wspomogłeś jakąś fundację? Czasem nawet złotówka ratuje życie jakiegoś zwierzaka. Odwiedziłeś kiedyś schronisko? Widziałeś jak żyją te psy? Można też pomóc wcale się nie wysilając. Wystarczy wyjśc przed dom/blok. W Łomży jest pełno bezpańskich psów, kotów. Można im co wieczór dać do zjedzenia kawałek czegoś - nawet suchego chleba. Wszystkim nie pomożesz, ale jednemu może nawet uratujesz życie. Jedź kiedyś na targ koni przeznaczonych na rzeź za granicą i spójrz koniu w oczy. Zobaczysz, że płacze. Zwierzęta są jak ludzie, myślą, czują. Te konie doskonale wiedzą co je czeka. Ale się nie skarżą, jadą dalej lecz często nie przeżywają tej podróży. A dlaczego mają taki los? Bo dał im je człowiek. To przez ludzi cierpią niewinne zwierzęta i to my powinniśmy im pomóc. Zwierzę nie zrobi człowiekowi krzywdy, jeśli on sam pierwszy tego nie zrobi. Tylko ludzie potrafią tak krzywdzić. Czasami wstydze się tego, że jestem człowiekiem.... http://www.okonie.horsesport.pl/rzez.htm .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jakie zaufanie... |
Poszukuję dobrego zakładu blacharsko-lakierniczego żeby usunąć szkodę powstałą podczas kolizji drogowej (OC sprawcy)
|
|
Także w ręcznej myjni samochodowej w byłym WZGS na ul. Piłsudskiego.
|
|
Mirek wrzuć nr. tel. na mayla angella115@wp.pl Bimbo !
|
|
Polecam Wieśka z Nowogrodu. Ma zakład na ulicy Porucznika Jarzyny. Robi dorbze i solidnie. Gość wart polecenia
|
|
czy na tym forum jest jakiś moderator a jeżeli jest to kim on jest i dlaczego nie reaguje wiele razy spotkałem się z obraźliwymi tekstami
|
|
Jakby był to już tego tematu by nie było, bo takich jak ten i setki podobnych było mnóstwo :/
|
|
Hehehe widzisz polepszyło się :D
|
|
jedni używają obraźliwych słów inni zakładają non stop te same tematy preawdziwy mod by tu oszalałi zawiesił forum :D
|
|
Marecki: a Ty dużo dajesz na kościół?? Czy rodzice dają, nie dając Ci w zamian cukierków ? Powiedz szczerze, jak na spowiedzi !
|
|
założyłem ten temat, pomimo tego, że już jest. Ale poprzedni poszedł w manowce. Uważam, że temat jest ważny, bo niedługa czeka go i nas (myślę o obwodnicy). Nie jestem za oszołami tzw. ekologów. Jestem natomiast stanowczo przeciwko imbecylom decydentom. Fakt, obwodnica dla Augustowa jest jak powietrze potrzebna. Mieszkańcom, udręczonym mieszkańcom, jest już wszystko jedno, którędy pójdzie ta droga, byle poszła jak najszybciej. Oni już mają dość TIR-ów, tak samo jak ja tranzytu Al. Legionów. Sytuacja wyszła li tylko z pazerności Białegostoku. To Śledziom należy podziękować za zaistniałą sytuację dążąc wszystkimi siłami, aby właśnie Via poszła przez Białystok. Można przecież było walczyć o Via przez Łomżę. Rząd i Unia by na to poszły. Bo droga Warszawa - Białystok i Białystok - granica z Litwą siłą rozpędu by poszła w drogę expressową. Nierozumieć Śledzi biedny Kali z Łomży. O DZIĘKI WAM ŚLEDZIKI, ZA WASZĄ ZACHŁANNOŚĆ ZAPŁACIMY MY WSZYSCY POLSCY PODATNICY. Nie - karę za obwodnicę powinien zapłacić pan Topczewski i s-ka z ograniczoną ilością poziomu oleju. http://wiadomosci.onet.pl/1482818,11,item.html VOTUM DEO IGNOTO
|
|
Polecam Pana Leona z Głębokiej Szosy (na Zambrów). Zawsze ma najlepsze blachy ze szrotu. Z uwagi na to, że nie płaci VAT-u, ZUS i inchych opłat oraz fakt, iż wszyscy pracownicy pracują u niego "na czarno" jest relatywnie tani. Co prawda nie wystawia żadnych niepotrzebnych kwitów takich jak rachunki, faktury czy gwarancje, ale za to jego praca jest godna polecenia. Niektóre naprawy często nie trzeba poprawiać. Nawet po upływie kilku miesięcy !! Żartobliwie napisałem ten txt, podpisując się pod słuszną uwagą Abcd. Także polecam legalne firmy. Dobrą opinię ma firma blacharska za stacją "PRIMA". .
|
|
W pełni popieram! Śledzie do konserwy! VOTUM DEO IGNOTO
|
|
Wybrales Bracie zycie w celibacie, to w nim trwaj i cierp, jak nie mozesz wytrzymac...Troche czasu miales, zeby sie zastanowic, zmienic zdanie i zalozyc rodzine nim ksiedzem zostales.. Takie sa moje slowa kierowane to ksiezy... Bimbo
|
|
Popieram pomysł sztucznego lodowiska, bardzo mi go brakuje i innym znanym mi osobom też. Jeśli byłby problem z jego utrzymaniem , to miasto mogłoby część opłat sfinansować, a jeśli to by nie wystarczyło to można przecież pobierać rozsądne opłaty np.1-2 zł. za godzinę. Na pewno chętni na tego typu rozrywkę by się znaleźli, zwłaszcza że zimą naprawdę nie ma gdzie się " rozerwać". Podoba mi się także pomysł kawiarni z muzyką na żywo(ale nie disco-polo), gdzie można by sobie kulturalnie posiedzieć , a jak ktoś miałby ochotę to i potańczyć. Fajne lokale klubowo-barowe z różnego rodzaju muzyką też by się przydały, ale takie gdzie są duże sale i miła atmosfera, a nie te , które przypominają duże pokoje obstawione kanapami. I jeszcze coś co uważam za najważniejsze wszystko to powinno być na miarę kieszeni przeciętnego łomżyniaka, bo wszyscy wiemy , że wielu z nas nie może sobie praktycznie na nic pozwolić. Kiedyś na przykład nasze kina miały zawsze komplet widzów i sama pamiętam jak stałam w gigantycznych kolejkach po bilet , a teraz to mogę sobie tylko pomarzyć o kinie, bo jak mam zabrać rodzinę do kina to taniej mi wyjdzie kupić kasetę video. To samo jest z wesołym miasteczkiem itp.dawniej nie świeciły pustkami. Może warto więc obniżyć ceny , przyjdzie wtedy więcej osób i może w końcu biznes rozrywkowy w naszym mieście zacznie się kręcić.
|
|
"Przecież Dżizys kurva na tym forum nie ma i nie było admina." Tak by to zapewne powiedział Adaś Miałczyński - główny bohater filmów Koterskiego :D
|
|
Prawda jest taka (moim skromnym zdaniem), że dobrego spawacza że świeczką szukać, a jak już się go znajdzie jest doceniony
|
|
Śmieszne jest to "moderowanie." Jeden użytkownik może drugiego pojechać od "frajerów" i "chujów" i nie ma za to żadnej kary. Gdy jednak ktoś napisze kilka nieprzychylnych słów dajmy na to o panu XXX z łomżyńskiej firmy lub o same firmie YYY od razu wątek jest wycinany a sprawa może znaleźć się w sądzie. róbmy swoje
|
|
ile odcinków ma jedna seria? VOTUM DEO IGNOTO
|
|
Witam A myślę że wiecie co policja robi w Białymstoku ?????? ..................................... .................................. .................................\ no co nie wiecie :) ............................................... oczywiście SLIEDZI LUDZI :))))))
|
|
A możecie podać numer do tej P. Olszewskiej?
|
|
"śliedzi" brzmi jakbyś był z Białegostoku. .
|
|
dobrzy spawacze sa zatrudniani w wiekszych firmach ktore spawaja caly czas...np. firmy ktore spawaja narzedzia warsztatowe typu podnosniki prasy hyrdauliczne itp gdzie spaw powinien byc trwaly, mocny i ladny:) zeby nie szlifowac ....to jest dobry spawacz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |