Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kaczyński gotów podpalić Polskę... |
jak te fotki maja w/g ciebie tragiczna jakosc to proponuje zainwestowac w dobre okulary bo chyba masz problem z oczami
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kaczyński gotów podpalić Polskę... |
Tylko nie zapomnij zapłacić abonamentu. Nie ważna jest jakość, ważne są pieniądze dla VECTRY. Bimbo !
|
|
he dziwne ja mam włączonego neta cały czas i jakoś lata dobrze jak powino.
|
|
kup sobie Neostrade albo jakiegoś DSL i zapomnisz co to problemy z internetem :)
|
|
Mysle, ze do oceny jakosci i ostrosci fotografii wystarcza oczy i jakies tam poczucie estetyki, a nie wyksztalcenie fotograficzne. tomekk: a to Ty te zdjecia robiles, ze tak sie denerwujesz?
|
|
vectra jest tragiczna ciągle zanika sygnał a obsługa jaka fachowa samouki pani ktura przyszła do mnie założyć modem powiedziała że niewie jak podłączyć bo niemam kartu sieciowej a wystarczyło tylko podłączyć przez USB ale pani samouk już tego nie umiała obsługa tragiczna niepolecam
|
|
tomek he hehe masz racje ta baba nie zna się na montowaniu ustała i się tylko zaczęła wypytywać czemu mam taki długi kabel i czemu mam rozgałęźnik na 3 wyjścia a podłączyć nie potrafiła bo nie znalazła gniazda multimedialnego no poważnie bardzo trudne sam podłączyłem jak powinno być to ustała zruszyła ramionami ehh=/ ale internet chodzi normalnie http://www.bibula.com ciekawa strona -antidotom na polsko-jezyczne mozgotrzepy!
|
|
Parę razy dziennie przez kilka miesięcy tam jezdziłeś? To musiałeś wydać majątek. Te sprawy to moja profesja.
|
|
Masz zjechany stary komp, ze starą zjechaną kartą graficzną, a o twoimi starym, zjechanym, ledwo cos wyświetlającym monitorze nie wspomnę i dlatego wydaje ci się że te zdjęcia są słabe bo to że 1 na 100 się trafi to nie znaczy że wszystkie takie są. Dobra rada dla ciebie o ile cię stać zainwestuj se 2.500 zł w nowego kompa i git wszystko cool. No chyba że cię niestać. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
wlasnie sie pozbylem internetu z vectry i przezucilem sie na najwyzszy pakiet IST(kosztuje tyle samo co najmniejszy w vectrze) i szczeze powiem ze przez caly ten czas vectra chodzila załosnie. jakby chciala a nie mogla. a jeszcze miesiac przed zakonczeniem umowy chamy cos zrobili ze ze stronek sie sciagalo wszystko 3-4kb/s ;/
|
|
nom duzo kasy poszlo nie piec ale co okolo 2 razy dziennie:) Twoja profesja? hmm sadze ze po 5 latach budowlanki i po 3 pb dziennych w bialym troszke mam pojecia o tym temacie:)
|
|
Inwestycja w okulary, w kompa, nie zmieni fotki.
|
|
z całym szacunkiem autohton , ale zdania nie zmienię co do fachowości obsługi w sklepie farmal. jak juz wspomniałeś, że to Twoja profesja to na pewno wiesz po co jedziesz do sklepu i nikt Tobie nie musi nic tłumaczyć co do czego służy:) ale sam byłem świadkiem jak parenaście razy ludzie byli odsyłani do tykiety na produkcie, a to niestety nie jest zadowalające w obsłudze:) pozdrowienia róbmy swoje
|
|
Witam ! interesuje mnie Łomżyński Automobil Klub . czy ma on swoja stronke internetowa bo szukam i nic niemoge znalezc. moze macie jakies linki ze zdjeciami z rajdow. interesuje mnie rowniez jakie samochody biora tam udzial... pozdrawiam martin8421 rudy błazen z druhem
|
|
Tak , masz dużo racji , bo załogę tam zmieniają jak rękawiczki. Wchodzą nowości i ja niestety też muszę szukać porady , bo na czytanie nie mam za dużo czasu. W tym zawsze niezawodny był długoletni pracownik tego sklepu Michał N. Pozdr. „Nierozsądnie jest zapłacić zbyt wiele, ale dużo gorzej jest zapłacić zbyt mało. Kiedy płacisz zbyt dużo, tracisz trochę pieniędzy – i to wszystko. Kiedy płacisz za mało, czasami tracisz wszystko, ponieważ rzecz, którą kupiłeś, nie nadaje się do celu, w którym została kupiona”.
|
|
Mirek chodzi może o to co było ogłaszane na allegro,???
|
|
tomek no to mieszkasz obok mnie polecam u nas INTROLAN u mnie w bloku mają kilka osób z introlanu nie obiecuje że jakieś rewelacyjny super szybki internet sąsiad ma już 2 lata i mówi że są lepsze i gorsze dni ale mają własnego DC++ Osiedlowego i jak mi się zakończy umowa w vectrze przechodzę na introlan
|
|
Fajnie sie oglada....dużo smiechu i wogóle :-)
|
|
odradzam zakład na Strzelców Kurpiowskich, mam tak prostą felgę po ich prostowaniu, że na dojazdówkę ledwie się nadaje. Tylko Księżyno k/ B-stku.
|
|
ty sie znasz!!!! jestes chyba jedyna osoba ktora to gowno lubi....fantazja fantazja i jeszcze raz fantazja! Zbych
|
|
DYZIAK tak przy okazji nowego tematu na forum chciałem zapytac czy planowane jest w najblizszym czasie jakies "spotkanie motoryzacyjne" ? Kiedys cos sie mowiło o koncu stycznia, styczen minał ... mogł bys cos powiedziec na ten temat ?
|
|
MirekO jak się można skontaktować z tym fachowcem? VOTUM DEO IGNOTO
|
|
macie jakies ciekawe pomysły na prezent dla chlopaka, dziewczyny? albo gdzie mozna zabrac partnera? bo do środy zostało juz mało czasu... Piszcie o swoich pomysłach, albo co kupiliscie, czy co macie w planach ;]
|
|
Benassi Bros-Turn me up Benassi Bros feat.Sandy-Fell Alive Dużo nut jest wykorzystywane w aerobiku,te 2 co napisałem chyba najfajniej się przy nich tańczy :D
|
|
spoko a moze jakies starsze kawalki? jakies nieznane nikomu tytuly aha najlepiej bylo by gdyby wypisywali je lucdzie ktorzy uczeszczaja na aerobik ale przydadza sie wszyskie podpowiedzi VOTUM DEO IGNOTO
|
|
Maciek, zanim wypowiesz jakokolwiek opinie,może sam przeczytaj. Ps.Koniecznie ze zrozumieniem.EOT
|
|
Spacerując (o ile to można nazwać spacerem) w dniu dzisiejszym po Łomży trudno nie zwrócić uwagi na tragiczny stan chodników miejskich. Tylko śnieg i śnieg. Nie ma mowy o normalnym spacerze, można to porównać do przeprawy przez grzęzawiska. Nasuwa się więc pytanie, co w tym kierunku robi rada miasta, komu płaci za odśnieżanie oczywiście za nasze pieniądze. Może niech straż miejska ruszy te swoje tłuste dupy i weźmie się za łopaty, bo do niczego innego się nie nadają. A może wielmożni radni odśnieżą, jeżeli nie mogą sobie poradzić z tym problemem?
|
|
Najlepszym prezentem bylby test ciążowy oczywiście z pozytywnym wynikiem...
|
|
a co ci BOA przyslali? Bimbo !
|
|
Autor: Wesoly_Romek (---.introlan.pl) Data: 12-02-07 19:35 cyt: peter - lody w zimę ?:P myślę, że odpowiednio wykonany można w tym dniu polecać :)))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |