piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ustawa o IPN? będzie podpisana!

ADHD - moim zdaniem nie trzeba traktować tego zaburzenia,jako choroby. Dzieci, które mają ADHD są niezwykłe. Bardzo ważna jest psychoedukacja rodziców, wspieranie dziecka i stosowanie zasad...niestety ciągłe! Jeżeli podasz mi swój adres mailowy to prześlę Ci swoją pracę zaliczeniowa na ten temat, a poza tym prezentację, że szkolenia, w którym uczestniczyłam dotyczącego ADHD. Polecam czytanie, które bardzo pomaga rodzicom zrozumieć problem.
W Warszawie jest CENTRUM TERAPII SWPS, do którego zgłaszają się rodziny dzieci, u których podejrzewa się występowanie tego zaburzenia. Jest tam wielu wspaniałych psychologów, którzy bardzo angażują się, aby pomóc w funkcjonowaniu rodzinie z dzieckiem z ADHD. W Łomży niestety nie wiem kto się tym zajmuje:(

the thruth tracker

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ustawa o IPN? będzie podpisana!

stasieq łoszku ty polecasz nagrania frajerów a w podpisie masz HWDP i ,,Jebac Konfidentów i Scigania Organy"
smieszny jestes powiem ci tylko tyle ze jeden z tych twoich konsensusow to Swiety - ktory zlozyl obfite na 10 swoich kolegów idz chlopcze na sniadeckiego lub konstytucji i ci chlopacy powiedza.Ten drugi gangster taki sam pewnie skoro mu nieprzeszkadza to i znim sie buja i nagrywa.Niech ci swiety opowie jak mu pluli na twarz jego ex koledzy buehehe.Wogule moje zdanie jest takie ze hwdp i te twoje podpisiki sa wlasnie oznaka tego ze jestes zwyklym zakomplexionym dzieckiem bo prawdziwi kozacy sie z tym nieobnosza i niepierdola policji tylko jej unikaja zas takie flinty z pod klatki z kapturem i jakims beznadziejnym tatuazem typu smok,chinskie znaczki,amstaff itp mysla ze sa ''kims'' lecz sie gruuuuubo myla...
Rozgryzlem cie co mafio ty nasza hahaha

obfite zeznania zjadlem wyraz
KONSENSUSY TO FRAJERY

no nie wiem, no nie wiem! same pochlebne opinie słysze o budowlance. skończyłem ją prawie 10 lat temu i po za Panią Łępicką K to brakowało tam wtedy kompetętnych nauczycieli ( oczywiście z tych którzy mnie uczyli ) Choć najgorzej nie było i jest się czym na świadectwie maturajnym pochwalić. Czy uczy tam jeszcze Gumiś?

annamira@poczta.onet.pl

Dziekuję, ale mi potrzebne są dużo bardziej informacje o terapeutach i psychiatrach. Czy ktoś wie czy w Białymstoku pracują lekarze i psycholodzy godni polecenia?

tak, wiem...w aparacie cyfrowym mam opcje makro...i bylem ciekawy co i jak z tym sie robi...zobaczylem ze na allegro tez to troche kosztuje, wiec na razie sie wstrzymam:))

Zbych

WITAM WSZYSTKIE GRUBASKI!
Podzielcie się swoimi metodami na odchudzanie.Zbliża się wiosna więc warto ju o tym pomysleć.Może jakieś skuteczne farmaceutyki?

the thruth tracker

co wy wszystkie z tym odchudzaniem? Naoglądacie się głupot w TV i za dużo bierzecie sobie do bani.Wieszaki nie są już MODNE.Wolimy a przynajmniej ja kobietki z ciałkiem.Powodzenia w drodze do anoreksji.nara.

a ja tam sle pozdro dla lozmynskich skladow rgw konsensus poludnie itp a koles ktory zrobil te strone to jakis lamus wiem bo to o mnie niestety chodzi w tej stronie ale mnie to wali co ktos o mnie mowi robie to co chce i wali mnie co inni o mnie mysla ale koles troche przegiol jak jest taki cwaniak i kozak to niech powie kim jest a nie... to wszyscy moze z niego sie posmiejemy

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Odchudzanie to nie żadna anoreksja oczywiście odchudzanie z rozsądkiem.
Tak jak koledzy wyżej napisali troszke pobiegaj jakieś aeroby.
Mniej węglowodanów,więcej białka.

fiore ja cie na łyso moge ogolić :D

W FOX na przeciwko 4 plus, szybko i solidnie, ceny zadowalajace. sam tydzien temu korzystalembiegla z ich uslug i transakcja przebiegla pomyslnie :) Polecam :)

na polce w empiku

Hmm ...
Cytat:"chłopaczki którym naprawde te kur wy coś zrobiły - widać ze nigdy nie byłeś na komendzie i nie wyłapałeś wier dol "

Czy uważasz,że coś sie dzieje bez przyczyny??Bo ja nie... Żaden policjant bez powodu nie podejdzie do Ciebie,nie przystawi spluwy do głowy i nie zawinie na dołek.Wydaje mi się,że zyje jak inni moi rówieśnicy,a jednak problemów z prawem jeszcze nie miałem... Jak to nazwiesz?? Pech??Szczęście?? .... A jeśli chodzi o to czy byłem na komendzie to odpowiem że byłem (nie jako podejrzany itp) i z tego co widziałem to nie było tam żadnej osoby ktora miałaby czyste sumienie =)

CYTAT:
"A i jeszcze jedno cepie my latamy a ty sie czołgasz heh miedzy blokami zeby nie wyłapać przypadkowo chlebów"

Po raz kolejny powtarzam Ci że nie możesz latać bo jestes człowiekiem a nie ptakiem =) A ja nie jestem na wojnie że miałbym się czołgać =) A tego tekstu z chlebami to nie rozumiem...
Pozdrawiam

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

jak wam sie tak spieszy wszystkim w tym waszym miasteczku to se rowery kupcie lki stoją wy jedziecie
a najlepiej to se jedzcie do ameryki i sie narzekania skończą i elek nie bedziecie widzieć

http://www.mapywig.org/ - śniadowa tu nie znalałzem, ale może źle szukałem...

A tu masz mapkę Śniadowa (kiedyś znalazłem w czasie buszowania po googlach, kiedy szukałem map Łomży):
http://www.bagnowka.com/index.php?m=atoz&g=2&pg=om&z=1&img=2268&PHPSESSID=7311fd36338f9

dabz, mikrofon dzieki za informacje i te mapki...

teoretycznie tak ale to nie jest zbyt chodliwy towar. Lepiej by było jakby sie udało gdzies w poblizy łomzy znaleść taka pompe.

Bartes może pilnują, żeby odśnieżali, a nie jeżdzili na darmo:)

the thruth tracker

Zrezygnuj z pieczywa, staraj się jeść mniej, pij dużo wody, nie łącz- jeśli jesz mięso to tylko z surówką, jak masz ochotę na ziemniaki, makaron lub ryż to nie jedz z mięsem tylko z warzywami. Jak możesz to zrezygnuj ze słodyczy, chipsów i innych kalorycznych produktów. Ale nie katuj się na siłę. Masz ochotę-zjedz cukierka, to nie takie ważne. Liczy się samo nastawienie i pogoda ducha podczas odchudzania. No i niestety musisz troszkę się poruszać.

Powodzenia!:)

I pamiętaj -nie schudniesz w tydzień. Zarezerwuj pół roku-zobaczysz szybko minie ,a jaka będziesz zadowolona:)
Pozdrawiam.

Trzeba poprostu dużo ruchu...rano: pobiegać, poćwiczyć, popołudniu jakaś siłka albo zajecia sportowe. I bez wyrzekania sie jedzenia można być szczypłym. Chcieć to mUc

Ma zowsze Łomża

hej.Kolega szuka skrzyni biegów do Alfy Romeo 75 2.4 Td.szukalismy w Łomży i na Allegro i nic nie znalazłem.Może ma ktoś znajomego co sprzedaje na części?

Nie, jeszcze można z tego kasę do własnej kieszeni wycisnąć. Jego firmy wszystko naprawią.

Macius z "KLANU" -Co sie stao???

http://www.smog.pl/wideo/567/co_sie_stao/

Macius z "KLANU" - cz.2

http://www.smog.pl/wideo/1137/macius_z_klanu_cz_2/

pewnie z 10 złotych.....

Zbych

TEZ POLECAM PANIA AGNIESZKę GLINOJECKą ZNA SIE NA TYM CO ROBI

Mlodziez stoi pod klatkami i zaczepia innych nie dlatego, ze nie ma co robic, tylko to dla nich swietna wymowka. Gdyby stworzyc cos dla nich, to tez by im sie nie chcialo albo szybko by to zdewastowali. Taka prawda. Jak ktos chce to sobie znajdzie mnostwo zajec. Tylko, po pierwsze, na niektore rzeczy po prostu trzeba miec kase. Po drugie, nawet jesli nie, to trzeba miec jakies zainteresowania. A prawda taka, ze najlatwiej jest stac pod klatka z kolezkami i czasem dac komus w morde, czy skroic z paru zl albo cos zniszczyc i narzekac, ze nic nie ma. Takie juz durne myslenie, odnowia cos na osiedlu, to zaraz wszystko polamane, pomazane. A nie ma co robic, bo najlepiej, to zeby wszystkie kluby, czy inne atrakcje otworzyc im pod blokiem, to moze by sie chcialo tylek ruszyc. Jak komus dobra zabawa kojarzy sie tylko z flaszka czy buchem i daniem komus w ryj, to zadne kawiarnie/kluby/zajecia sportowe itp. tego nie zmienia.

A czego brakuje? Tez uwazam, ze prawdziwej kawiarni, dawno nic takiego w Lomzy nie widzialem. Kazdy kto tylko otworzy cos podobnego, od razu chce tez serwowac hamburgery itp + oczywiscie piwo. Moze po to, zeby utrzymac interes, ale dobra kawiarnia tez by sobie poradzila moim zdaniem.
I w pelni sie tu zgadzam z supergirl2. Jakby tak jeszcze kogos wzieli z saksem czy pianinem na sobote chociaz, to byloby super. Bo gdzie teraz mozna spedzic mily wieczor? Zostaje jakas restauracja albo dyskoteka z pijanymi nieletnimi.

Jakis czas temu w Bialymstoku trafilismy z kolega do pizzerii, akurat wlasciciel przyprowadzil ze soba goscia grajacego na klawiszach i saksofoniste. Atmosfera super, a ludzie siedzieli do oporu... o 1 w nocy lokal byl pelny i jakby panowie nie przestali grac, to pewnie nie udaloby im sie zamknac lokalu jeszcze przez pare godzin.

Zbych

do ceny biletu dolicz cene dwoch okrąglakow, paczke gum, i ze dwie paczki fajek :D i JAZADA JAZDA !!!!!!!!!!!!!!! WIXAXXXXXXXXXAAAAAAAAAAAA WIIIIIIIIXAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!

Kurde teraz sie zastanawiam czy nie zrobic tego gg:D hehe z tego co przeczytalem i sie nie myle to sciagniecie gg jest platne tylko za korzystanie z internetu a pozniej jest pobierana oplata w wysokosci 1 zlotowki co tydzien! czyli mozna korzystac z tego za zlotowke przez 7 dni bez rzadnych innych oplat?? mam racje ??

ja mysle, ze po przeczytaniu tego regulaminu to wysle maila do biura obslugi abonenta...i sie dowiem...czy najprosciej mnie oleja...ciekae jak to bedzie....

ok mail wyslany....nalezy teraz oczekiwac na odpowiedz:)

Zbych

Jak się Wam podoba Łomża zimą? ;)

http://itbiznes.pl/art24289.html

hehe wsio tu tez jest:)

Zbych

W niedziele następne 2 odcinki :D

odpisal mi jeden forumowicz z innego forum...i napisal ze juz ma to 3 tgodnie i placi tylko 1zl.... i ma abnament

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

ferie w centrum katolickim???? he he he
byles dotykany ?
pozdrawiam

http://www.komforum.pl/forum/index.php?showtopic=19525&st=0

Zbych

w Łomży jest fajnie :) czasami he

Sciagnelem gg (4 razy wyskoczyl blad pobierania) a teraz gdy wchodze pokazuje sie ze szuka jaka to jest wersja i po 20 sekundach wyskakuje blad. probowalem kilka razy i nic:/ Wiec chyba u mnie to nie dziala. a link z tego sms to byla jakas gra a nie gg. sam musialem chodzic po necie w komie i sciagac te gg.

hehe:}

Zbych

http://www.zdf.de/ZDFde/inhalt/7/0,1872,4343399,00.html
głosuj na Polske :D
a potem wciśnij
Abstimmen
wyślij to do wszystkich znajomych

VOTUM DEO IGNOTO

Jeśli masz na Orange to wejdz na http://ustaw.orange.pl/

Nieważne jesteśmy v-ce mistrzami świata . i to jest sukces,czy ktoś liczył na takie miejsce w tej dyscyplinie
Ja osobiście bardzo przeżyłam ten final no ale trudno
Na cześć v-ce mistrzów świata bomba poszła w górę

VOTUM DEO IGNOTO

Ważne że A. Maysz wygral :D

Zbych

No cóż - jedni przegrywają , inni wygrywają...tak to w życiu bywa.
Szkoda ,że Adamek przegrał:(
Ale srebro cieszy i sukcesy Małysza również:)

Pozdrowionka:)

VOTUM DEO IGNOTO

idź do kogoś kto doradzi i to dobrze:) a niestety w farmalu pracuje banda nieuków-raz chciałęm kupić gips budowany szybkowiążący a dali mi zwykły:P takich przykłądów możnaby mnożyć:P jak wiesz co chcesz kupić to farmal ma dobre ceny:) ale nie proś ich o radę bo to co od nich uslyszysz z pewnością sam lepiej wiesz:) powodzonka w odnawianiu:)

Zbych

Możesz spróbować w Fotopartnerze na Małachowskiego. Przekazuję sprzęt do serwisu w Białymstoku.

VOTUM DEO IGNOTO

Zapraszam do obejrzenia moich filmów z Freestylem,chciałbym ,aby większa ilość osób je zobaczyła w tym koniecznie Łomża ,możecie ocenić i komentować na youtube pod filmem lub również tutaj,jest tam kilka moich filmów,z pokazu w mechaniaku też ale słaby,mam nowe klipy wrzuce na serwer jeśli kogoś zainteresuje to wrzuce,pozdrawiam.

http://youtube.com/watch?v=H23-6c61adA

Dalej uważam, że kolejnośc powinna być taka, jak mówiłem.

takie nawet to takie fajne no .... lepsze niez powroty nad narew !!!!

czelsaw blacha na oko :D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org