Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
bat na kosermagdalenkowa bande Kaczynski na prezia! |
Po raz kolejny 11111 nie błysnales inteligencją lecz głupota... Proponuje zlekcewaznie tego tematu i nie wypowiadanie się bez sensu... Niech temat idzie do śmieci !! http://www.bibula.com ciekawa strona -antidotom na polsko-jezyczne mozgotrzepy!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: bat na kosermagdalenkowa bande Kaczynski na prezia! |
Ja jestem nastolatka wiec trwaly sobie nie zrobie jak ktos nie mial takiego problemu to nie wie na czym on polega zreszta to nie jest jakas wielka operacja tylko zabieg i to wcale nie jest czescia mojej urody to mnie szpeci a zreszta nie tylko o urode chodzi chodzi o moje samopoczucie.
|
|
Solarium w Łomży = chodowla grzyba - nie pieczarek, a pod pachami i na stopach.
|
|
11111 po pierwsze prosze zebys nie podawał moich danych osobowych na forum bo nie życzę sobie tego... Po drugie zostanę kim zechce,nawet kosmonautą i nikomu a zwłaszcza Tobie nic do tego... róbmy swoje
|
|
FORZA POLONIA ! Gratulacje z DK ! P.S. Jutro mnie w pracy zagryzą...
|
|
Chcialbym zaczerpnac troche Waszej wiedzy na temat gg w telefonie, a mianowicie chodzi mi o siec ERA (abonament) bo slyszalem, ze trzeba placic za GPRS jak sie ma abonament, a na tak taku juz nie...tak samo w heyah... Jezeli tak bedzie to latwiej mi bedzie nowa karte heyah kupic i sie z tym nie motac... Co Wy na to? http://www.bibula.com ciekawa strona -antidotom na polsko-jezyczne mozgotrzepy!
|
|
Szczerze wątpie, żeby ktoś na tym forum Ci odpowiedział. Proponuję odwiedzić komforum i podany wyżej link z tematem właśnie o tym. pozdrawiam VOTUM DEO IGNOTO
|
|
niestety przegralismy ! gratulacje za srebro;]
|
|
Dzięki nemo Rzeczywiście w Makową. Rozpędziłem się chyba.
|
|
Gil z nosa i bąk z pupy;) nikt nie zgadł.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |