Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Na Węgrzech wygrała prawica. |
Zasada taka na szrotach, biorą więcej za części niż za nówki w sklepie. Mozna się sparzyć. Signature will be available soon. Please wait ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Na Węgrzech wygrała prawica. |
TRZEBA MAŁO JEŚĆ :D
|
|
ja polecam studio oliwia na alei piłsudskiego obok alkocholi świata , fryzjerki tam sa świetne, jestem zadowoloną klientka pozdrawiam
|
|
Ludzie chcecie ogladać coś co jest realne to oglądajcie Dscovery Civilization i dokumenty z 2 Wojny Światowej :) Jakoś nie słyszałem głosów mówiących, że James Bond jest do dupy bo jest nierealny. To jest fabuła i jeśli autor scenariusza to zaplanował to mogą się tam pojawić nawet Faceci w Czerni :) Wracając do Bellicka i jego romansu to był tylko żart, bo nie oglądałem jeszcze 15 odcinka 2 sezonu.
|
|
patrze ze jednak sa ludzie majacy pojecia troche o rzeczywistosci.Jak dla mnie bajeczka.W 997 raz leciala biografia Ryszarda Niemczyka i byla pokazana tam jego ucieczka z wiezienia w Wadowicach.To bylo cos.Oplacono kogo trzeba itd itp i uciekl a nie jakies wydziargane plany (technicznie niewykonalne odczytanie takiego planu wyobrazcie se to tylko). Porownanie do Shawshank Redemption jest smieszne.
|
|
Za Wikipedia: Fabuła - układ wątków w utworze literackim lub w filmie fabularnym, splecionych ze sobą i ułożonych na zasadzie przyczynowo-skutkowej. Bo niektórym sie chyba pojecia myla... jesli w PB nie ma fabuly... Fabula to nie glebokie przemyslenia, bo inaczej 90% filmow fabularnych by jej nie posiadalo, co jest chyba oczywista bzdura? Chcecie jakichs glebokich mysli, trzymania sie faktow itd, to radze wogole sobie odpuscic hollywoodzkie produkcje albo pokazcie mi takie produkcje, w ktorych sie do niczego nie mozna przyczepic. W wiekszosci filmow np. glowny bohater bezkarnie masakruje swoj srodek transportu, zas wozy tych zlych wybuchaja natychmiast po zarysowaniu zderzaka i nikt sie nie czepia... Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Zgadzam się. Przed moim blokiem nikt nie odśnieża. Czyj to obowiązek powiedzcie mi, bo naprawdę nie wiem. Przecież jak mam wyjechać z parkingu skoro nawet dojść do samochodu nie mogę- chyba ,że wpław! róbmy swoje
|
|
Dla mnie najlepsza jest WYBOROWA !! Wódka lepsza od chleba... bo gryść nie trzeba.... :) Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |