Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
CZY RIO JEST ŚLEPE ??? |
bądz jak ten van gogh i se uszy obetnij hehe zart taki mały
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: CZY RIO JEST ŚLEPE ??? |
tomekk nie boj sie o to czy ja go rozumiem czy nie bo tak sie sklada ze rozumiem tylko nie wiem czy ty jazysz teksty tego kolesia a changes nie podoba mi sie najlepsze byly kawalki jak jeszcze zyl typu lil homies czy california love zreszta chyba nie wiesz ocb w tym co on nawijal i jakim byl czlowiekiem
|
|
OBETNIJ
|
|
Nie patrz na uszy,uszy nie są najwazniejsze. Ważne co masz w główce i w serduszku.
|
|
Ja polecam panią Agnieszkę Glinojecką, przy ulicy Al.Legionów. Jest w tym naprawdę dobra, zawsze doskonale doradzi i wykona fryzurkę jak tylko chcesz. Mam do niej pełne zaufanie i wiem, że wiele osób tez by ją poleciło. Pozdrawiam pa -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
Jeśli chodzi o wypowiedz na temat tego że żaden mechanik nie potrafi stwierdzic co jest zepsute w Twoim aucie to moim zdaniem trzeba najpierw przeprowadzic tak jak u lekarza dokładne badania - w Twoim przypadku tarzeba wjechać na wrsztat autem ( co oczywiście kosztuje ) żeby mechanik mógł rozebrać auto i sprawdzić co napewno jest zepsute. Mogę się założyć że Ty pytałeś tylko co może się dziać z Twoim autem więc każdy z mechaników nie odpowiedził ci na 100% bo na oko to nikt nie jest w stanie tego zrobić, a oczywiście na warsztat nie wjecchałeś bo to kosztowne. Więc nie szukaj dziury w całym i poświęć te kilka groszy i wjedz na warsztat, a dopiero wtedy miej pretensje. A jak nie, to próbuj kupować pokolei części na szrotach i wkładaj je może uda ci się trafić na odpowiednią za którymś razem.To napewno będzie tańsza opcja..........heheh? Ma zowsze Łomża
|
|
Kefas, a obywatele mają to se w głebokim poważniu, tak głęboko jak minister Dorn ma wzrtostu. Myślisz, że to cos zmieni? Przełożeni psów bawią się w politykę, kto na kogo i kiedy ma haka, st. post. w Białymstoku ma więcej do powiedzenia co oficer w Łomży. Mi się marzy policjant na ulicy, stoi łaps, jak w Anglii na każdym skrzyżowaniu. Ale nie jak mi mówi kolega z psiarni - 4 godziny na dzień dobry w pracy wypełnianie zadań, następne 4 godziny wypełnianie kwitków, rubryk dla statystów z wojewódzkiej (no muszą coś robić). A na łapsa trza czekać, bo on musi rubryki wypełnić. A kiedy on ma pilnować samochodu? Rubryki, statystyki, papierki co by w wojewódzkiej i w KG mieli co robić i zliczać. Policja jest kartką papieru podparta. Zbych
|
|
KARTEL z Zambrowa !!
|
|
Bartes- a czemu pytasz? Jestes jeszcze w gimnazjum? VOTUM DEO IGNOTO
|