Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jeśli będzie milczał - odbuduje się IV RP. |
PRISON BREAK - tłm. więzienia przerwa, złamać więzienie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jeśli będzie milczał - odbuduje się IV RP. |
przejedź się do ostrołęki ja w łomży nie mogłem dostać alternatora do galanta a tam bez problemu,na wylocie do warszawy jest jeden szrot a drugi za samą ostrołęką po tej samej trasie
|
|
napewno nie dostaniesz rzeżączki haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
Ja lubię solarium na ul. Kazańskiej 10 ;o) Jest bardzo miło i czyściutko :o)
|
|
Osobiście polecam Panią Agatę K. i Adama z Wyszyńskiego pomiziają po włosach i 120 w kielni mniej :))))))))))))))))))))))
|
|
6 sezonow to przegiecie jak dla mnie, watek braci powienien sie zakaczyc w 2 sezonach. Podobnie bylo z oficerem, o ile 1 seria byla ok, to 2 no powiedzmy sobie lekka porazka, a teraz jeszcze 3 kreca. Trzeba wiedziec kiedy ze sceny zejsc - niepokonanym...:)
|
|
Serial bez sensu. Nie wiem o co tam chodzi. Po co ten facio wydziergał sobie jakieś labirynty? Po co łaził 2 odcinki i szukał jakiejś śrubki ryzykując życie? A tak w ogóle, to jak udało mu się iść na odsiadkę razem z bratem? Styl MTV, muzyka czarnych w tle, coś jak Walt Disney, tylko mniej logiczne. Takie jest moje zdanie. Pozdrawiam.
|
|
Potrzebuję pilnie 3 bilety na występ !!! Jakby ktoś miał lub wiedział coś o biletach, dajcie znać, na pewno się dogadamy !!! Byłem w ROK-u, już nie ma biletów :( Nikt nie ma na sprzedaż? :(
|
|
Co sądzicie o naszych "odśnieżonych" Łomżyńskich drogach i chodnikach? Idąć np. ul. Spokojną trzeba uważać, żeby nóg nie połamać. Władze straszą, że jeśli się nie odśnieży chodnika przed swoim domem to można dostać karę do 500zł. "Można" ale tym się nikt prawie nie przejął... Chodniki są zasypane, a jeśli już odśnieżone to na odwal. Mało gdzie można bezpiecznie przejść. A ulice? Gdzieniegdzie są odśnieżone. Na Przykoszarowej były wczoraj wieczorem takie koleiny, że ledwie dało się jechać. Odśnieżarki jeżdża, nie przeczę tylko, że za każdym razem jak ją widzę, to ma ona podniesiony płóg. Jaki sens ma te jeżdżenie, żeby tylko paliwo wyjeżdzić? Według mnie to, co dzieje się w Łomży zaczyna być śmiechu warte...
|
|
zapraszam do salonu Skody w Łomży, zamontujemy Panu alarm za 620 zł W przypadku zainteresownia proszę o kontakt : 086/2169-085 Osoby kontaktowe: Tomasz Puścian lub Robert Płaza
|
|
Odśnieżarki jeżdża a płóg mają podniesiony bo chyba asfaltu nie będą zdzierać.No ale chodniki nie są odśnieżone to fakt i nie tylko na ul.Przykoszarowej czy ul.Spokojnej.
|
|
w niedziele późnym wieczorem przechodziłem przez ul. spkojną płóg (ten sam) przejechal 3 razy przez tą ulicę snieg zalegał na ulicy ale on jechał z podnieśoną szuflą i był pusty(soli i piasku brak)
|
|
BIG_NJ heh a wiesz co to jest biografia i filmy dokumentalne oraz wywiady? pfff.... i tylko nie pozerze ok? jak nie wiesz ocb to sie nie odzywaj lepiej hehe zreszta szkoda gadac pokoj
|
|
Ja polecam p.Magdę z Mazowieckej.Bardzo dobrze maluje,doradzi i nie jest droga.
|
|
A ja nawet wczoraj widziałem radiowóz straży miejskiej. No jechał. Obok nieodśnieżonych chodników, sople na Rządowej mu prawie na dach nie spadły. Ale fiat straży jechał. No bo se jechał. I niech se jedzie. A chodniki nieodśnieżone, sople u samej brody przechodnia. Nawet z dachu na Długiej śnieg spadł z dachu. To wszystko przez Niutona. Po cholerę wymyślił te swoje prawo grawitacji. A bez tego to bym se latali. A fiat jechał, a kierowca se patrzył, patrzył. _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
A ja se bym napił naszej polskiej, deptanej wieczorową porą księzycówy. Nie ma to jak polski BIMBER pędzony na własne potrzeby. Głowa nie boli. Gwarantowane. Zbych
|
|
Witam wszystkich, Zawsze jest tak, że zwykły szary obywatel jest zobligowany do wielu różnorakich rzeczy oraz ma mnóstwo rozmaitych obowiązków. Tak samo jest z odśnieżaniem chodników przed swoją posesją, gdyż inaczej - mandat. Jednak np. odśnieżanie dróg i chodników miejskich nie należy do konkretnego obywatela. Kogóż więc ukarać jeśli ich stan jest fatalny? Jeśli nie są odśnieżone i zalegający tam śnieg uniemożliwia poprawne poruszanie się? Wszak są to dobra "miasta" więc dbać o to powinny odpowiednie służby miejskie. Zwykły szary obywatel... może sobie tylko zakląć pod nosem lub wyżalić się komuś znajomemu. A przecież powinna być możliwość ukarania winnych zaniedbania tego stanu rzeczy. I mało mnie to interesuje, że np. dróg w Łomży jest tyle, że nie zdążają z odśnieżaniem na czas. Ja podatki płacę regularnie i "ich" też mało interesuje czy aktualnie mam pieniądze czy nie. Doskonałość naszego ustroju, systemu... A może zastanówmy się: co zwykli, szarszy obywatele mogą poradzić na właśnie taki stan rzeczy? Pozdrawiam.
|
|
ulaula moja kuzynka też miała bzika na punkcie swoich uszu. Zrobiła operację i doszła do wniosku, że niepotrzebnie, bo odstające uszy do niej pasowały. Też miałam taki mały problem z moimi, ale to się da bez operacji poprawić. Po pierwsze nie zakładaj włosów za uszy - jeśli tak robisz. Po drugie na noc zakładaj sobie opaskę na głowę, tak, żeby przycisnąć do niej uszy. Ja tak robiłam i po 2 tygodniach ładnie się "przyklepały". Szkoda pieniędzy i zdrowia, żeby się ciąć z powodu głupich uszu... Łatwo można to zatuszować zmieniając fryzurę. Pozdrawiam
|
|
ile udziału dostał jkw wicek za przyjęcie bubelka. Oj. A tak szczerze, proszę o rozliczenie inwestycji, co do grosza i opinii przyjęcia end wykonania obiektu, od niezależnych fachowców. Wskażę ich w ostatniej chwili, coby wicek znowu nie wziął %. On to potrafi Dziekan
|
|
ja np nie odśnieżam a to dlatego bo mam sporą działkie płacę za to odpowiedni podatek i nie korzystam osobiście z tego chodnika tylko wjazd i wyjazd gdy przyjedzie straż miejska a robi to sporadycznie to jest słowna przepychanka i sobie jadą nie wiem i nie rozumiem dlaczego ja mam odśnieżać a blokersy nie niech będzie to sprawiedliwie ja wpłacam do kasy miasta a blokersy nie a jeszcze bardzo dużo z nich wyciąga rękę do kasy np po różne dodatki mieszkaniowe o których żaden właściciel wolnostojacej nieruchomości nawet nie ma prawa pomarzyć a może właśnie żeby było jasne ja tych dodatków nie potrzebuje ale może nasi włodarze wpadną na pomysł i np ci co biorą z kasy miasta będą odśnieżać chodniki myślę że było by to logiczne ja jestem przeciwnikiem rozdawnictwa i namawiam wszystkich właścicieli do bojkotu i nieodśnierzania pozdro Józef
|
|
Niedawno na jednej z odśnieżonych białostockich ulic urwałem jeden z zaczepów zderzaka, właśnie z powodu "braku" śniegu.
|
|
szkoda, a poszło mi tylko o bubelka stadionowego.Tego no wiecie, tego, no na Zjeździe, no o tym, jak, no właśnie, zwanym stadionie, podobno jakoby tam co mecze jakieś majom być, czy jakieś czwartki. A tak na poważnie, kto tu z nas łomzyniaków se jaja robi. Albo pan wicek (ten od inwestycji itp.) weźmie się za to za co odpowiada i bierze se kasę (te % ), albo niech się weźmie za macanie kur. http://www.bibula.com ciekawa strona -antidotom na polsko-jezyczne mozgotrzepy!
|
|
egzamin zdałem bez żadnych problemów u egzaminatora do którego wszyscy mają pretensję że jest hu* i przypierd.ala się do byle czego nie jeżdzę nigdy na pamięć bo daje radę ogarnąć znaki do okoła to nie jest takie trudne, widać nie dla wszystkich marcinoo: sam nie raz widziałem jak instruktor za kierownicą jedzie o 22 bez świateł ze szlugiem w ustach i to mnie smieszy że typ który nie przestrzega najprostszych zasad uczy innych prowadzić auto ( oczywiście nie każdy) a póżniej właśnie jest jak jest że stoją 4 L na skrzyzowaniu a instruktor drapie się po glowie i nie wie co zrobić jak dookoła zaczynają wszyscy trąbią co do jazdy w obcym mieście jeździłem autem po anglii i nie miałem z tym problemów nie łamałem przepisów nie dostałem mandatu widzę że jesteś tym typem kierowcy dla którego wyprawa do warszawy to zajebiste wyzwanie bo mają tam ronda z 3 pasami hehe
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |