piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jak Misja?

mucha ty downie to było do ciebie żebyś sprawdziła sobie w słowniku co oznacza dokładnie tytuł filmu. To ty napisałas że tyuł jest tragiczny tak??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jak Misja?

Ja wiem co oznacza tytuł filmu dlatego napisalem ze ten "polsatowy" tytuł jest tragiczny. Naucz się czytać ze zrozumieniem ! Pozdro downie :P

ulaula
pamietaj jedno: miłość jest ślepa!

1410 -
1- kg cukru
4- l wody
10- dag drozdzy
po prostu bimber

Radzę tobie kupić auto giełdę i poszukać ogłoszeń z częściami na allegro wszystkiego nie dostaniesz z prostego powodu to co przechodzi przez allegro może być sprawdzone przez urząd skarbowy( czy części pochodzą z auta które zostało do kraju sprowadzone legalnie )
W Łomży odnośnie części używanych jest dno, jeżeli chodzi o ceny i części!
Bardzo dużo części do różnych aut posiadają goście z SIEDLEC prawdziwe zagłębie używanych części! Najczęściej pochodzą z aut ściąganych z ANGLI

No proszę Halina nie zna żadnego przepisu a młody A.R. wie doskonale :))

a ja polecam pania doktor Annę Minko, na ul ksieznej Anny. niedawno byłam , po 10 latach u Pani Ani, z wielkim strachem, bardzo sie bałam, bo ostatnie moje spotkanie z dentysta bardzo zle spominam, zemdlałam na fotelu, ale teraz po takim okresie bałam sie potwornie , dzieki Pani Ani mam dziś zdrowe zeby , wszystko odbyło sie bez bólu!, a szczeże miała co robić u mnie. polecam goraco!.

Ludzie! Ludzie!! Co Wy pijecie! Trujecie sie swinstwami jakimis! A przeciez, wystarczy, wziac kilo sliwek wegierek... (z jakiegos filmu starego, chiba)

Peter.Jak to pasa? Dziecko bic? To przeciez nieetyczne i w ogole to chyba ktos tylko mocno zacofany uzywa przemocy wobec slabszych. Nie ogladales Superniani? Bo ja nie. Ale wiem, ze mozna wychowywac bez bicia, trzeba tylko miec czasu od cholery, zeby sie z gnojkiem w podchody bawic. Albo do poradni i - ADHD, swiety spokoj. Jak gowniarz nie przeczyta w zyciu zadnej ksiazki i bedzie robil takie byki, jak niektorzy profesorowie na tym forum, to zalatwi mu sie kwit o dysortografii. Itd. Obecne pokolenie bedzie chyba pokoleniem sierot moezdolnych do samodzielnego i odpowiedzialnego zycia, ktore kiedys w koncu podzekuja rodzicom za trud wlozony w wychowanie. Kidys byl taki kawal o dziecku wychowywanym bezstresowo ktore w autobusie kopalo jakas kobiete, teraz to nie kawal - to zycie...

http://www.9marca.prv.pl/

pfff. ShAoLiN=- może ty wiesz jakim on był człowiekiem?? Nikt tego niewie pozerze a california love to kazdy zna wiec nie masz sie czym podniecac.

wiecej wiz do usa by sie przydało

rudy błazen z druhem

własnie
traktujecie te łomżyskie uliczki jak autostrady a to nie amerykańskie wielopasmówki
swoją drogą ciekawe połaczenie
amerykańskie umiejętności poniemieckie samochody
a jeśli powiem że jeżdże wg przepisów

"Chcąc zwrócić uwagę opinii publicznej na konieczność podjęcia wspólnych starań, które mają podnieść stan bezpieczeństwa każdego człowieka, funkcjonariusze Policji planują:
1. od dnia 29.01.2007 r.: przeprowadzenie kampanii informacyjnej wśród społeczeństwa odnośnie problemów dotyczących pracy policjantów oraz kwestii działań na rzecz zapewnienia bezpieczeństwa obywateli podejmowanymi przez funkcjonariuszy,
2. od dnia 11.02.2007 r.: stosowanie pouczeń mających uświadomić obywatelom jak łamanie przez nich prawa zmniejsza bezpieczeństwo publiczne zamiast mandatów karnych (z których wpływy bardzo rzadko są wykorzystywane na działania związane z poprawą bezpieczeństwa poprzez organizację różnych akcji informacyjnych wśród społeczeństwa oraz alokację środków na opłacenie dodatkowych dyżurów / nadgodzin Policjantów) oraz w przypadkach nie nadających się na pouczenie - sporządzanie wniosków do Sądów Grodzkich,
3. od dnia 24.02.2007 r.: zaprzestanie dotowania komisariatów - Policjanci nie są instytucją charytatywną ani fundacją, dlatego swoje zarobki mają prawo przeznaczać na własne potrzeby i swoich bliskich, a nie na zakup długopisów, komputerów, krzeseł i innego wyposażenia niezbędnego im do pracy, robienia kserokopii druków urzędowych we własnym zakresie, a także używania prywatnych samochodów celem załatwienia spraw służbowych: wszystko, co prywatne, zostanie zwrócone na właściwe miejsce (do domu właściciela), dlatego każdy będzie pracował najlepiej jak umie w warunkach, które stworzył mu jego przełożony: jeżeli nie ma czym spisać protokołu = nie ma protokołu; nie ma komputera do zrobienia czegoś = nie ma tego czegoś; nie ma na czym posadzić pokrzywdzonego = będzie stał itd.
4. od dnia 09.03.2007 r.: zaprzestanie angażowania się w służbę w stopniu większym niż ten, który należy do obowiązków i niestawianie dobra obywatela ponad dobrem własnym i własnej rodziny, to znaczy:
o skrupulatne wykorzystanie wypracowanych godzin nadliczbowych,
o wykorzystanie w razie potrzeby przysługującego prawa do opieki nad dzieckiem,
o wykorzystanie należnego urlopu okolicznościowego wtedy, kiedy on się należy,
o wykorzystanie w razie nagłej potrzeby prawa do przysługującego raz w roku tzw. "dnia urlopu na żądanie" (???),
o w razie choroby: wykorzystanie zwolnienia lekarskiego L-4, zamiast przychodzenia do pracy w stanie choroby,
o w razie wystąpienia problemów ze zdrowiem - zaplanowania na dowolny dzień wizyty u lekarza rodzinnego lub specjalisty np. kardiologa, psychologa itp.,
o dobrowolne oddanie krwi w stacji krwiodawstwa lub innej uprawnionej placówce medycznej i wykorzystanie przysługującego z tego tytułu dnia wolnego."

...i bardzo dobrze!!!

Mam nadzieję, że wiekszość z Was przystąpi do wymagania przestrzegania prawa nie tylko od nas, ale także od swoich przełożonych! :) Życzę powodzenia! Acha.... w ciągu roku przysługują chyba cztery dni "na żądanie"!

rudy błazen z druhem

Serial z wartką akcją, ale logiki w nim ani krzty... Koleś w ciągu paru tygodni dostał się do więzienia pod ostrym rygorem? Nawet w US sprawiedliwość aż tak szybko nie funkcjonuje... Do oglądania tego telewizyjnego dzieła niezbędne jest wyłączenie mózgu, w przeciwnym razie po kilkunastu minutach siedzi się z uśmiechem politowania na twarzy..

BIG_NJ: porównujesz to do "Shawshank Redemption"? Cóż, wg mnie akurat PB nie trzyma poziomu ShR w żadnym momencie, bo pierwsze to patrzydło bez fabuły, a drugie... fabuła bez efektownej akcji. Ale rzecz gustu...

Ogólnie: fajna rozrywka...

Rzeczywiście nie ma na tym forum nikogo, kto by udzielił mi pomocy w tej sprawie, za wyjątkiem jednego Pana, któremu bardzo dziękuję za namiary na lekarza.

Pozdrawiam życzliwych.
Wrednych nie.

po co ci alarm??
chyba do ubezpieczenia bo do niczego innego sie nie nada

Zbych

przyklej kropelka moze sie zrosnie i niebeda juz odstawac...

Na forum wszyscy tak piszą że tyle lat już suchają itp. Wielcy hip-hopowcy, a jak w Łomży jakiś koncert ktoś przujedzie to 20 osób. Co to ma być?

Znam historię jednego dziecka, które z powodu odstających uszu nazywane było Radar. Rodzice zdecydowali się pomóc dziecku i dziecko zostało zoperowane. Efekt? Po operacji nazywane było: Przeszczep i Frakenstein. Zastanów się, więc Skarbie czy warto. Może zmień fryzurę, zrób trwałą, są teraz ładne opaski modne, operacja to ostateczność :o)

Widze ze zdań jest kilka wiec napiszcie jakie solarium w Łomży jest dobre warte zainteresowania...

ZASŁUGI PREZYDENTA

11111: zrozumiałem z Twojej wypowiedzi, że forum to szansa, żeby napisać i nawrzucać co chcesz i komu chcesz bo nie śmiesz spojrzeć przechodzącemu w oczy kiedy leżysz na ulicy?? Nic z tego nie rozumiem ale leż jak chcesz. Twoja sprawa. Dlaczego leżąc i słuchając rapu trzeba sobie ośliniać te palce i je sobie wsadzać? To jakaś nowa moda? Czy czasami wtedy dobrze słuchać ulubioną muzykę? Powiedz wreszcie, czy Ty jesteś z domu pomocy społecznej, że tak przejmujesz się cyt: "pojeb ane dzieci w podstawówce najebane i naćpane *** wie czym". Politycy nie stworzyli Ci miejsca do spotkań?? Facet............, są kluby, są restauracje, są sale gimnastyczne, są siłownie, są takie sporty jak brydź. Powiedz otwarcie: po prostu lubisz stać tam pod klatką z tym palcem w dupie !!

Józef

co o tym sądzicie ?
Czy peter jest obsrany m lamusem ??

no autor tematu napewno. I TO PRZEZ CAŁE STADO KRÓW.

admina nie ma :D można robić co się chce :D

Domino...uwierz mi ze jest..l.

zacytuję jeszcze raz drogi, radosny smyku, czekając na odpowiedź:

czy wg Twojej wypowiedzi forum to szansa, żeby napisać i nawrzucać co chcesz i komu chcesz. Dlaczego (wg wypowiedzi w innym temacie) musicie sobie leżąc i słuchając rapu ośliniać te palce i je sobie wsadzać? To jakaś nowa moda? Czy czasami wtedy dobrze słuchać ulubioną muzykę? Powiedz wreszcie, czy Ty jesteś z domu pomocy społecznej, że tak przejmujesz się cyt: "pojeb ane dzieci w podstawówce najebane i naćpane *** wie czym". Politycy nie stworzyli Ci miejsca do spotkań?? Facet............, są kluby, są restauracje, są sale gimnastyczne, są siłownie, są takie sporty jak brydź. Powiedz otwarcie: po prostu lubisz stać tam pod klatką z tym palcem w dupie !!

Powiedz dlaczego Ci (ciągle z dużej litery) tak źle? Masz wszystko w tym życiu za darmo. Czego oczekujesz ? Szkoła za darmo, leczenie za darmo, za darmo także ten palec w ....

Bimbo

Super...!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D::DD:*yessss*
Oby złoto było nasze...!!!

Panowie jesteście wielcy ! Brawo za waleczność w Sobote Ppokazemy Niemcom po raz 2 na tych MŚ kto tu rządzi ! Pozdro !

mamy,mamy;) mam nadzieje ze szwabow tez ogramy.Wygralismy ale trzeba przyznac ze strasznie duzo bledow robilismy pod bramka rywala...8 razy pod rzad nie strzelic bramki.....ale cos wygralismy a reszta niech bedzie milczeniem;)

Bimbo

jest to ulica Małachowskiego...

http://www.smog.pl/wideo/7352/ani_be_ani_me_ani_kukuryku/

http://www.youtube.com/watch?v=Vx9UxzM3RQk tak jezdza kobiety ;)
http://www.youtube.com/watch?v=CIViuOQBk3c piesek skate-boarder ;D
http://www.youtube.com/watch?v=9HIu0k9Flo4 tak sie zjada wlasna twarz ;D
http://www.youtube.com/watch?v=qIAOMEuy0iY ciekawy trailer spidermana wykonany przez Polakow
http://www.youtube.com/watch?v=3f_7ZSQ3or4 najgorszy zlodziej wszechczasow (!!!!!!!!!!!!!!!) ;D ;D ;D
http://www.youtube.com/watch?v=C8rjr4jmWd0 ciekawa kompilacja
http://www.youtube.com/watch?v=1OqEpIXm92k tak się jeździ po rondach ;)

Zbych

film "Pojutrze"
polecam ;)

Bimbo

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org