Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pytania do przyszłych Radnych |
Musisz się zastanowić, czy to zgłoszenie wogóle się opłaca. Strata zniżki za bezszkodowe uzytkowanie samochodu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pytania do przyszłych Radnych |
wymiana zderzaka (z lakierowaniem), chłodnicy i prostowanie blach....... ...a w alianzie po pierwszym zgłoszeniu podniesie mi się stawka o jakie¶ 100-150PLN...... Niech płaci ubezpieczyciel.... "Nadmiar demokracji to anarchia"
|
|
...a ¶wistak siedzi....... ....bo sreberka były z przemytu. _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Hehehe, nie mam sprawnego rowerka...ale nie bardzo mam tez czas na takowe wycieczki:)) Koteria, owszem milo i kameralnie wręcz:) Robertino
|
|
a ja rowerek mam, i tez sporo jezdze, najczesciej niestety sama bo maz nie lubi.....jezdze calkiem duzo i 90 km odleglosci mnie nie przerazaja...ale chcialabym zeby na takim rajdzie byl spory rozrzut wiekowy uczestnikow...bo ja niestety juz jestem w srednim wieku:))...ale moge zabrac ze soba mlodsze kolezanki:)).....i stanu wolnego:))) iwona kolegow zreszta tez:))))))
|
|
na rajdach rowerowych zawsze jest milo......szczegolnie na postojach:))...szczegolnie gdy uczestnicy wyciagaja piersioweczki i potem maja problemy ze znalezieniem swoich pedalow:))))))).......sorry...swoje pedaly chyba:))))
|
|
Z tym rajdem to ¶wietny pomysł. W obecnej sytuacji proponowałbym w kierunku Biebrzy. Cicho, ptaki. Chętnie się doł±czę.
|
|
Szczegóły proponuję omówić na czacie 4 lomza. Może 10 lub 11 ok. godz.11.00 Pozdrowienia dla ewentualnych uczestników.
|
|
No coz, szkoda ... no i zal tego psa. A tak nawiasem, tu, w Stanach, tez mamy po prostu plage wypdakow, ale spowodowanych nie tak przez psy, ale przez.... sarny. Jadac kiedys do Amerykanskiej Czestochowy, na odcinku ok. 30 km drogi wiodacej przez pola, naliczylem as 17-scie martwych saren na uboczu. Wlasnie sarny czesto powoduja tu wypadki i nawet grozniejsze w skutkach niz psy. Biedne zwierzaki, z jednej strony wypychane sa przez ten 'postep', kiedy to obszary polne i lesne w ogromnym tempie zamienia sie na osiedla mieszkaniowe i rozne obiekty, a z drugiej strony staja sie one ofiara ludzi i organizacji, ktore, majac dobre intencje, przeforsowuja zakazy polowan ... z przewidzianymi skutkami. Sprzedaje sie tu takie straszaki elektroniczne, ktore po zainstalowaniu w karoserii, maja podobno emitowac o nieslyszalnej dla ludzi czestotliwosci sygnal dla zwierzat. Nie wiem jak te straszaki dzialaja w praktyce, ale obawiam sie ze moga one miec wrecz przeciwny efekt, wystraszajac zwierzaki pod kola samochodow. Rysiek
|
|
...i gdzie jedziemy.... i wktór± stronę....... przez Bonę wzdłuż Narwi pniewo Bronowo Wizna Biebrza i spowrotem przez Jedwabne...? Qufer
|
|
"Razem dla Łomży" zaczęła się tutaj na tym forum (my¶lę że można tak powiedzieć) w w±tku Polityka -> Młodzież dla Łomży. http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=1&i=349&t=349 Kilka osób się spotkało, próbowało zachęcić młodych - ucz±cych się, studiuj±cych, pracuj±cych i tych którzy niestety nie pracuj± (swoich znajomych, znajomych znajomych, a także nieznajomych) - ale niespecjalnie to się udało. Wykombinowali¶my tak± formułę, żeby zebrać nie tylko ludzi młodych ale także tych starszych, działaj±cych społecznie, aktywnych. Chodzi głównie o zebranie rozs±dnych ludzi potrafi±cych pracować razem. To się poniek±d udało, choć nie ukrywam, że nadal czekamy na chętnych, którzy chcieliby zrobić co¶ dla miasta i jego mieszkańców. Na razie tyle. Je¶li chcieliby¶cie konkretniejszych informacji.... czekamy na pytanka. (Wybaczcie, ale nie będę pisał czym jest Wspólny Dom) Qufer
|
|
chyba nikt powazny nie mysli ze Lomzy do bycia atrakcja turystyczna brakuje tylko fontanny a ja juz widze ta fontanne zielona woda smieci puszki po piwie no i kto tam wpusci swoje dzieci zeby sie pluskaly moze lepiej pomyslec o wykorzystaniu rzeki kajaki!! sam ostatnio wybralem sie na splyw z Wizny do Lomzy 2 dni poza tym kajaki to niekoniecznie tylko sezonowa sprawa znam ludzi ktorzy systematycznie jezdza na splyw zima
|
|
czy nie irytuje was ciag upokarzajaco glupich i nachalnych reklam w glosnikach na naszym dworcu przeciez to miejsce publiczne a tamaz sie zygac chce szczegolnie dobijajacy jest sposob czytania tych reklam przez redaktora loczka mnie krew zalewa moze cos da sie zrobic i kto za to bierze pieniadze a dla reklamodawcow mam wiadomosc ze tego typu reklama moze odniesc wrecz odwrotny skutek wylaczenie tych glosnikow towazny punkt w promocji miasta pozdrawiam
|
|
¦wietny pomysł. Teraz ja też nie mogę, ale to jest to, co lubię.Może innym razem. Pogodę zapowiadaj± nieciekaw± (na sobotę i niedzielę) ale może będzie dobrze. Pomy¶lcie jeszcze o trasie: nasyp przed lasem jednaczewskim (po prawej będ± piękne starorzecza Narwi), wyjedziecie na drogę do lasu i do Szblaku, tam w prawo nad rzekę i wzdłuż brzegu ile się da. Powrót drog± przez Jednaczewo. Gwarantuję atrakcyjno¶ć: trochę jazdy. trochę pieszo, a jakie tereny! Życzę pogody. Robertino
|
|
Evaa.. ...rzeczywi¶cie tu niewiele się udaje. Trzeba byłoby "¶więtego szleńca" u władzy - to jedyna szansa dla naszej zapyziałej Łomży. Może wybory?...chociaż w±tpię! Gdzie s± ludzie z wyobraĽni±, skuteczni w działaniu i przede wszystkim my¶l±cy kategoriami rozwoju miasta? Gdzie s± tacy w rzeczywisto¶ci, a nie w tekstach z wyborczego ględzenia? Może warto takich znaleĽć ...i wybrac? Pozdrawiam. Qufer
|
|
Tylko jak takiego kogo¶ znajdziesz? je¶li będzie mówił, że taki jest zostanie zepchnięty to "przedwyborczego ględzenia" ...jesli nie będzie o sobie mówił.... pozostanie niezauważony.
|
|
....iwona..... o której startujecie i sk±d..... jaka jest dokładniej wasza trasa.... ...co to za młodzież i czemu z Tob± jeżdż±.....? :) ....w ramach kontaktów szkolnych?
|
|
...je¶li chodzi o ten film na TVN ....też tak na to patrzyłem.... bajzel.... bałagan..... akcja ratownicza.... a 30 strażaków stoi i nie wiedz± co ze sob± zrobić...... ...ale czy ustawiali się pod kamerę...? - to chyba raczej nie..... przynajmniej ja tego nie spostrzegłem! Qufer
|
|
Hmmmmmmmmmmm? widzalem i słyszałem kilka głupich reklam a co do loczka to możesz znim pogadać przeciesz no nie BRAK >?
|
|
...Wiec chyba najwyzszy czas i pora to zmienic;)))...
|
|
...A mi z kolei sie wydaje, że słuchaj±c czegokolwiek, chociażby nawet zwykłych reklam przeplatanych jaka¶ melodyjk± czas szybciej płynie. Okazyjnie korzytsam z dworca łomżynskiego, ale kilka razy zdarzyło mi sie oczekiwać na autobus do Białegostoku, gdzie czasami, aby dostać jakiekolwiek miejsce siedz±ce trzeba przyj¶ć i usyać w "ogonku" dużo, dużo wcze¶niej... ...poza tym, raz skorzystałam z tej reklamy:)))...
|
|
zapewniam cię Kris ,że przy wielkich zdarzeniach w Polsce nie ma takiego bałaganu. Nie glorifukuj wszelkich nawe tych marnych poczynań amerykanów . Oni wyrażnie dali " d...", ale porażkę potrafi± zamienić propagandowo w "bochaterstwo" a mało sprawne i efektywne działanie w profesjonalizm. My sami każd± bzdurę któr± oni nam podadz± przyjmujemy jako rzecz oczywist± ,ostateczn±. Czy kto¶ się zastanowił dlaczego tylu strażaków zginęło , a może żle byli dowodzeni. Robertino
|
|
jak ktos korzysta okazjonalnie no to jasne ze to nie problem ale ja jezdze dosc czesto i za kazdym razem to samo; "najnizsze ceny w regionie" "uwaga okazja" ale chyba nie tresc jest najgorsza ale mi chodzi wlasnie o to wczuwanie sie to mu po prostu nie wychodzi i juz zadam cichej i spokojnej muzyczki w czasie oczekiwania a nie wrzaskow jakiegos pajaca............nie daruje:))
|
|
Iwona podaj miejsce i godzinę. Postaramy się dopasować. Byle jeszcze dzisjaj. Czekamy.
|
|
Tadeuszu - może podpowiesz na kogo głosować ! Adrian
|
|
...Wszystko dobrze, tylko zrobienie profesjonalnej reklamy kosztuje czasami bardzo dużo...Nie każde przedsiębiorstwo w naszym regionie, tudzież mał rodzinny biznes, stać na dodatkowe pieni±dze na reklamę. Ton±cy brzytwy sie chwyta...a każdy rozgłos nie pozostaje bez echa...inna sprawa czy na plus czy minus. Ja nic nie mam do "loczka" kimkolwiek on jest... Adrian
|
|
....no wła¶nie .... czym s±.... ...a mnie ciekawi.... kto to jest "Młoda Łomża"?
|
|
Kiedy wyjezdzalem z Lomzy (kupe late temu), mowilo sie glosno wlasnie o przedluzeniu tej linii kolejowej to Kolna. Jak mi bylo wiadomo, byly juz konkretne plany, pieniadze, i roboty mialy sie zaczac tuz, tuz... Lomza miala wreszcie stac sie waznym wezlem kolejowym i co sie z tym wiaze, miala stac na progu powaznego rozkwitu. Kiedy po wielu latach rozlaki odwiedzilem moje miasto (w lecie, 1999), zaskoczony bylem miedzy innymi tym co sie stala z tymi planami. Jednak upadek koleji na rzecz samochodow to nie tylko zjawisko dotyczace Polski. Jak zauwazylem, tylko Zachodnia Europa umie jakos pogodzic interesy samochodow i pociagow, i linie kolejowe, mimo szeroko rozwinietej sieci aoutostrad, nadal tam prosperuja. Moze nastepny powazny kryzys w podazy ropy bedzie mial ten pozadany efekt i pobudzi wladze do powtornego spojrzenia na ta sprawe? Rysiek
|
|
Dawno nie byłam na dworcu, ale tak mnie zaintrygowała ta dyskusja, że chyba pójdę i posłucham......
|
|
SPEEDendelsów ... rotf
|
|
Pzrepraszam, co to jest Koteria ? Qufer
|
|
Qufer w Perspektywie jest telewizja narew czy Łomża nie pamientam dokładnie :)))
|
|
Mam różne widzenie tego zdarzenia: 1. Jak wiemy z publikacji, to Amerykanie wiedzieli dużo wcze¶niej o zagrożeniu (był nawet osobisty list Putina do Buscha). Zgubiła ich pycha i arogancja, a także lenistwo służb specjalnych - te fakty pomału wypływaj± na wierzch. 2. Zapłacili za to zwykli ludzie - i to jest ogromna tragedia niewinnych ludzi. Ten fakt trzeba uszanować z powag± i współczuciem, a nie robić z tego rozrywkę w TV. 3. Po tym wydarzeniu USA jest już inne, a nie ¶wiat - co usiłuj± nam wmówić Amerykanie (żeby zdobyć poparcie dla następnej interwencji zbrojnej, w któr± i nas chc± wpl±tać przez "poklepywanie" naszego prezydenta). Terroryzm nie jest nowy, ale dopadł USA i dlatego ma sie "u¶wiatowić"! 4. Boli mnie, że nasze sprzedajne stacje TV pominęły rocznicę kilka dni i lat wcze¶niejszego wydarzenia, kiedy zginęły miliony ludzi. My¶lę o 1 wrze¶nia 1939r. Co wtedy zrobiła USA? Jak zareagowała? Nie chodzi o napawanie się klęsk±, ale o kulturowe i obyczajowe zaoprzedanie się kulturze o tyle młodej co prymitywnej i miałkiej w porównaniu do Europy. To przykro dopełnia mojego wrażenia, że we własnym kraju czuję się coraz bardziej obco. Nasz naród należy do kultury europejskiej, a nie amerykańskiej! Adrian
|
|
My¶lę, że TV Łomża podjęła się zadania przerastaj±cego jej siły. Robienie programu ci±głego wymaga sporej i do¶wiadczonej kadry operatorów i dziennikarzy, a Filipkowski chce to zrobić jak najtaniej - więc powiela stare materiały "sztukuj±c czas" na antenie. W efekcie nigdy nie wiesz, czy leci materiał nowy, czy "odgrzewany". No i nie ma tu materiałów autorskich, innych i odkrywczych (czyli ponadczasowych) -jest tylko stereotypowa dokumentacja zdarzeń dawnych, nowszych i obrosłych mchem ... TO JEST TELEWIZJA BEZ WYOBRAŻNI, BEZ POLOTU - a więc może dobrze pasuj±ca do łomżyńskiej rzeczywisto¶ci? space
|
|
Co się tak Krzys zabolało. Jeżeli masz informacje z pierwszej ręki /TV Łomża/ to serdecznie za nie dziękuję. Jeżeli TV Łomża nie wspłpracuje z TV Białystok to wcale nie jest mi z tego powodu smutmo i przykro. Pozostaje jednak nadal pytanie : Czy i jaka TV w Łomży jest potrzebna "Nadmiar demokracji to anarchia"
|
|
Qufer. Jakie informacje TV Łomża ma z pierwszej ręki? To że nie współpracuje z TVP to bardzo dobrze, a swoj± drog± ciekawe kto podpisał tak± umowe na nadawanie amatorskiego programu w publicznej TV, tzn za nasze pieni±dze. Odk±d TV Łomża, nie jest przedstawicielem TVP Białystok, czę¶ciej można zobaczyć wydarzenia z Łomzy i okolic na antenie regionalnej trójki oraz ogólnopolskiej TVP. Bardzo trafnie opisał to ZBYCH. cyt. ,,Pozostaje jednak nadal pytanie : Czy i jaka TV w Łomży jest potrzebna'' - bardzo słuszne pytanie
|
|
Łomży potrzebna jest telewizja obiektywnie informuj±ca. To zadanie ponad siły zarówno Pana Filipkowskiego, jak i Pana A.Chojnowskiego. Wła¶ciciele osiedlowych telewizji (obaj z Gdyni) nie mieszaj± się do programu, gdyż unikaj± jak ognia konfliktów z administratorami zasobów. Niestety, lokalni prominenci s± ¶więcie przekonani, że manipulowanie w kablówkach to klucz do ich sukcesu. Przeciętnie spostrzegawczy widz nie ma jednak trudno¶ci z oddzieleniem kitu i propagandy od rzetelnej informacji. Szczytem manipulacji były relacje z posiedzeń Rady Miejskiej w TV Szelsat. Z kilku godzin dyskusji, prawda, że nie zawsze najmadrzejszej wybierano fragmenty pasuj±ce do tezy: Patrzcie jaka ta Rada głupia. Być może było to lekarstwem na frustrację niektórych dysponentów. Po zachodniej stronie ul Zawadzkiej też ostatnio jakby zaloty ( ¶wietnie punktowane na tym forum). A wszystkiemu winne niskie wpływy z reklam. To ogranicza samodzielno¶ć. Cztery lata temu podejmowałem próby uruchomienia wspólnego kanału informacyjnego obu operatorów lub przynajmniej puszczania w obu sieciach obydwu programów. Nic z tych rzeczy. Sytuacja co do joty przypomina zabawę z psem, któremu wyrywa się ko¶ć. Szczęko¶cisk totalny i pianotok. Lepiej nie próbować. Pozdrawiam space
|
|
To bardzo fajna (pozytywna) Koteria. Adrian
|
|
Łomży potrzebna jest telewizja. Najlepiej lokalna. Informacji o wydarzeń politycznych i publicznych mogę sobie obejrzeć w innych TV. Do robienia dobrej telewizji informacyjnej -moim zdaniem – potrzebne jest: wiarygodne Ľródło , swobodny dostęp do informacji publicznej i odwaga. O pieni±dzach nie wspominam celowo. Przeciętnie spostrzegawczemu widzowi nie trzeba mówić co było manipulacj± a co nie było. Sam widzi. Relacje z posiedzeń Rady Miejskiej oddawały atmosferę towarzysz±c± tej Radzie. Co niektórzy dyskutanci zabierali głos wła¶nie dlatego że telewizja była. Nie trzeba udowadniać żadnej tezy o m±dro¶ci czy głupocie tej rady. A wysuwanie takiej tezy o manipulacji jest wła¶nie manipulacj±.
|
|
Sharky, przy szkole muzycznej wycięto drzewa nie zasłaniaj±ce żadnego piętra w żadnym bloku, tylko przy wjeĽdzie. A te "słupy" z wyciętch drzew w mie¶cie wcale Ci nie przeszkadzaj±? Topole przy LO II wcale nie były spróchniałe i teraz młodzież zamiast widoku zieleni będzie w±chać spaliny z parkuj±cych samochodów (ale pewnie dla nich jest to miły, taki "samochodowy" zapach , i będzie kojarzył się z "wieczn± młodo¶ci±" bo staro¶ci w tych oparach pewnie nie dożyj±). Staram się uszanować Twoje argumenty, ale wybacz - jeste¶ typowym człowiekiem asfaltowego miasta, a więc trzeba by wyci±ć WSZYSTKIEdrzewa - bo powoduj± alergię, łam± im się gałęzie, spadaj± owoce (np. kasztany), trzeba sprz±tać li¶cie, trafiaj± w nie pioruny, zaciemniaja ¶wiatło w bolkach, przeszkadzaj± w budowie parkingów (samochód - to jest dopiero bóg!), na poboczach wjeżdżaj± na nie samochody (powduj± wypadki), siadaj± na nich ptaki i sr...± na chodniki, próchniej±......czyli s± tylko przeszkod± w poważnego mieszczucha. Pewnie mnie poniosło, wybaczcie, ale nie mogę jako¶ tego zrozumieć. Pozdrawiam. Adrian
|
|
Łomża nie stała się ważnym węzłem kolejowym ale też kolej w naszym mie¶cie nie umarła. Nie przesadzajcie. Takie firmy z Łomży jak MPEC, skałdy węgla "Barbórka", "Mareksim", Lasy Państwowe, stacje benzynowe cały czas korzystaj± z łomżyńskiej stacji. Nie mówie już o firmach z Zambrowa i z Kolna. Poci±g w Łomży nawet towarowy jest ważny. ALe szlag mnie trafia że jad±c Z Wawy do Łomży poci±giem musze w Ostrołęce czekać ponad godzine na autobus do Łomży. Zbigniew Lipski
|
|
"W życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym." Oscar Wilde Robertino
|
|
Qufer Muszę Ci przyznać rację, że szanse tej Rady zostały w dużym stopniu zmarnowane. Niew±tpliwie też my, wszyscy radni ponosimy zbiorowa odpowiedzialno¶ć za ten stan rzeczy. Sam jednak musisz przyznać, że odpowiedzialno¶ć każdego z nas nie moze być mierzona ¶redni± - ale to juz inny, indywidualny problem. W kazdym razie powierzchowne, u¶rednione rozliczanie wszystkich jest pozbawione sensu. Znowu zapewne narażę Ci się stwierdzeniem, że największa odpowiedzialno¶ć wi±że się z funkcj± wykonawcz± ( Zarz±d, Prezydent). Można bowiem w całym majestacie prawa ignorować Radę i zaskakiwać j± projektami uchwał uzgodnionymi w w±skim gronie oraz uzyskiwać dla nich większo¶ć drog± korupcji, szantażu lub dezinformacji. Jest też inna droga, (której w Łomży ostatnio się nie praktykuje)czyli partnerskiej współpracy, otwarcia na inicjatywę Radnych i innych mieszkańców. Wymaga to jednak ruszenia się z gabinetów i szukania możliwo¶ci. Poza Łomż± wiele jest takich przykładów - choćby zaraz za rzek±. Ciekaw jestem, czy zgodzisz się ze stwierdzeniem : kto chce zrobić - szuka sposobu, kto nie chce - szuka wymówki ? Co do genotypu, miałem na my¶li reprezentatywno¶ć charakterologiczn±. Politycznie różnic nie ma, jest tylko lewica pobożna - uważaj±ca się za prawicę oraz lewica bezbożna - monopolizuj±ca pojęcie lewicy. Ostatnio jednak - w kontek¶cie wyborów- zastanawiam się, czy domniemana prawica nie dzieli się głębiej wg powyższego kryterium ( stopnia pobożno¶ci). Powyższe proszę jednak traktować jako sytuacyjny żart słowny - być może nie najwyższego lotu. Wszystkich ew. dotkniętych z góry przepraszam i prosze o łagodny wymiar kary. Adrian
|
|
Do Pana P. G. GRYKO |
"Największe zło to tolerować krzywdę." Platon
|
|
Re..... dlaczego zrezygnowałem z WAT-u. |
Drogi Qufer Od dawna czułem, że mogę na Ciebie liczyć. Z przyjemno¶ci± odpowiem na wszystkie Twoje pytania, jednak sam przyznasz, że jednorazowo tego nikt nie strawi. Rozumiem wiec, że zachowujemy listę, numerujemy pytania i sukcesywnie będę Ci odpowiadał. Ciężar gatunkowy Twoich pytań jest tak poważny, że zbycie ich kolkoma słowami odpowiedzi byłoby obraĽliwe. Tak więc proponuję, by przyj±ć częstotliwo¶ć jednego pytania dziennie. Zastrzegam, że nie osmielę się jednoosobowo wymy¶lać szczegółowej recepty. Będę się starał pokazywać mój punkt widzenia oraz wymieniać partnerów, którzy - mam nadzieję - wnios± do sprawy swój udział i wykorzystaj± osobiste kompetencje. To jest zgodne z nasz± dewiz± : Razem dla Łomży i tylko w ten sposób możemy ruszyć z miejsca. "Kto chce zrobić , ten szuka sposobu......" Proponuję także, by debata na tematy wyborcze nie toczyła się w tym w±tku. Jego inicjator nie musi sobie tego życzyć. Proszę Cię o zainicjowanie nowego watku - np. pytania do kandydatów na prezydenta - i wówczas kolejno bedę starał się odpowiedzieć. Mam nadzieję, że inni kandydaci też będ± chcieli się wł±czyć. Chętnie także zaproszę Cię na kawę, np do Koterii, by oko w oko prowadzić rozmowę i rozwin±ć szerzej interesuj±ce Cię tematy. Czekam więc na Twoj± reakcję. Pozdrawiam _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Re..... dlaczego zrezygnowałem z WAT-u. |
Chciałbym żeby kandydaci na Prezydenta Miasta Łomża odpowiedział na pytania : Jak zamierzasz usprawnić obsługę interesantów w UM ? Jakie przyjmiesz zasady współpracy z Rada Miasta ? Jakie będ± zasady konsultacji z organizacjami pozarz±dowymi ? Jak będzie przyci±gany kapitał zewnętrzny ? Jakie będ± warunki aktywno¶ci gospodarczej mieszkańców ? Jak zapewnisz ¶rodki na infrastrukturę techniczn± miasta ? Jak podnie¶ć rangę Łomży w regionie - NUTS 3 ? Jak będzie wygl±dała promocja miasta i oferta inwestycyjna ? Co z przygotowaniem terenów pod inwestycję? Jak zwiększone będ± wydatki inwestycyjne – w ogólnych wydatkach miasta ? _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Przepraszam ale tylko idiota mógł zniszczyć fontanne
|
|
Nie poddawaj się rozpaczy. Życie nie jest lepsze ani gorsze od naszych marzeń, jest tylko zupełnie inne. William Shakespeare
|
|
Serce ma swoje racje, których rozum nie zna. Blaise Pascal
|
|
Nie zgadzam się z tob±, ale zawsze bronił będę twego prawa do posiadania własnego zdania. Voltaire
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |