piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Do sympatyków PiS i PO.

Na przeciw 4 plus. Widac,że w miare sie zna! Możesz tez koło polmozbytu, obok w takim małym garażu.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Do sympatyków PiS i PO.

a co to jest lezy w trawie i nie Dicha ?? :P

ty mieczkoś co ty pier dolisz jakiej grypsery!!!!! heh
to co ze są przekleństwa ??
jak inaczej opisać ten syf??? nie chcesz nie musisz słuchać katuj dalej country ...
o co do psów
Są dwa rodzaje tych którzy jarają sie rapem
1 pozerzy - nigdy im ani ich koleżkom psy nic nie zrobiły a najwięcej drą pizdy na ulicach i na murach hwdp wypisują
2 chłopaczki którym naprawde te kur wy coś zrobiły - widać ze nigdy nie byłeś na komendzie i nie wyłapałeś wier dol
dzieciaki mają swoje chore jazdy też prawda bo są pierd olnięte.
A tak wogóle to nie porównuj kurw a rapu do dicho chłopaku
A i jeszcze jedno cepie my latamy a ty sie czołgasz heh miedzy blokami zeby nie wyłapać przypadkowo chlebów

na 3 maja

a kto wie jaki ptak i jaki owad nie mają serca??

łał! on wie kim jest tupak!

www.torrenty.org ;]

Dziekuje SN4P. A nie pamietasz moze ile (mniej więcej) taki płyn kosztuje i ile jego jest w butelce? A może jakieś cechy rozpoznawcze: kolor butelki, etykiety...
Dziekuje raz jeszcze i pozdrawiam.

Zbych

w 28746 odcinku Ridż wyzna miłośc Elżuni ale ta go odrzuci bo okarze sie że jest jego matką a poza tym kocha sie w Ryszardzie.

Wiesz Wesoły Romek co to jest sauna bełt? Jeśli nie wiesz to Ci powiem: obalasz bełta na gorąco aż się przy tym zalewasz potem.

Bywają też w areozolu koszt od 9 do 16 zł. spytasz w sklepie to wiedzą bo to bardzo popularny temat. praktycznie w każdym sklepie z agd itp.

"Spróbuj w Leader Price , ja kupywałem Płyn do czyszczenia kuchenek grillów i kominków niedrogi a bardzo skuteczny . Jest w białej butelce o pojemności 450 ml z zieloną nalepką ."

Dokładnie, chyba nie rzeczy, która tej płyn nie ruszy :-)

Udało mi się zrobić fotki

cyt: "Nadal trwa bitwa o definicję wódki"

Polscy eurodeputowani chcą wywalczyć zapis, by wódką nazywano trunek wyprodukowany ze zboża, ziemniaków i melasy buraczanej.

Zara, zara. A z czego to produkowali dziadkowie? Szacowny kolega Maciek wspominał cosik kiedyś o tajemniczym 1410 !!??

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

beznadziejna szkola!! nadaje sie na drzwi do lau! moze i nauczyciele fajni ale patrzac na uczniow a raczej uczennice zwlaszcza z klas 1 to =/ same k*r*y i nic wiecej pzdr:)

11111 Cytując Twoją wypowiedź: "prawda lezy na ulicy nie w sieci na jakiś forach........... to co ze są przekleństwa ?? ...jak inaczej opisać ten syf???"

Napisz spokojnie: Gdzie leży ta prawda? Dlaczego na ulicy? Co robisz przed kompem? Chodzisz do "bidula", żeby skorzystać raz w miesiącu z dostępu do interu? Co rozumiesz pod słowem syf?

Zadzwon na ich infolinię 0 801 109 109

ktoś, kto poucza i karze innych powinien sam świecić przykładem... jeżeli to jest mało zrozumiałe i nieoczywiste... to ja już nic nie rozumiem... przecież to wszystko (państwo) traci sens...

róbmy swoje

MassKiLLer: www.play.pl na pewno znajdziesz, polecam. Sam mam dużo kier z tej strony.

No tak. I doczekałam się komentarza o moim ośmioletnim dziecku. Mam je pewnie trzymac w klatce i czekać aż "samo przejdzie"?
Leczę je w PZP w Łomży. Od ponad roku. I wiem z doświadczenia, że faszerowanie dzieciaka lekami ma negatywne efekty. Przynajmniej u mojego, bo dołączyły się inne problemy zdrowotne.

Brakuje tu terapeutów, którzy nauczą dziecko wielu pożytecznych rzeczy, technik uspokajania się, wyciszania. O wszystkim tym już czytałam, ale rodzic nie jest w stanie sam sobie poradzić z tym wszystkim. Trzeba pokierować życiem dziecka, by nie ulegało impulsywnym zachowaniom.

Wdzięczna będę za pożyteczne wskazówki, głupie komentarze będe ignorowała.

Pozdrawiam.

Witam. Annamira ja proponuję Tobie wejśc na forum babyboom tam możesz poruszyc ten temat. Na forum są ludzie z całej Polski i napewno spotkali się z takim problemem. Życzę powodzenia i pozdrawiam.

Ps. Na tym forum głos zawierają osoby, które nie mają zielonego pojęcia o niczym.

www.thepiratebay.org ale lepiej sie zarejestrowac na torrentach :)

Może i niektórzy ściemniają np. wykorzystują forum do reklamy własnej lub oczerniania innych, ale są też ludzie którzy szczerze chcą doradzić jeśli ktoś prosi o radę.
Od lat korzystam z usług fryzjerów którzy obecnie pracują w zakładzie na ul. Wyszyńskiego (przesympatyczne Panie - Marta i Ania oraz Pan Adam :-)))
Miła atmosfera, staranna robota, zawsze na czasie trafne rady, bardzo indywidualne podejście do klienta.
Naprawdę polecam, i zapewniam, że nie pracuję w tym zakładzie :-) jestem tylko zadowoloną klientką :-).

Dużo znajdziesz w Achiwum Państwowym w Łomży, Aleja Leginów 36 ( z tyłu za szkołą muzyczną)

Zależy co dla Ciebie (anonimowiec) znaczy moc, Lewis Parker to taki filozof (ciekawe teksty, głębokie), szczególnie na wspomnianej przeze mnie płycie, starszy materiał był bardziej ziomkowski, polecam jego nagranie "Crusades" - miażdzące. Skoro lubisz twardy uliczny hh (Kool G Rap) to musisz znać Percee P - nie słyszałem by ktoś miał taką siłę w głosie jak on (np. Exclusive feat. Jaylib).

Niech żyje wypasiony hh.

na szrotach mają złodziejskie ceny poszukaj sobie części na allegro dużo taniej

a może wie ktoś gdzie można dostac skrzynie do Alfy 75 2.4td?Szukałem na allegro i na szrotach w Łomzy i nic.......

Tak tylko u mnie prawdopodobnie padła pompa wspomagania ale zaden mechanik z łomzy nie potrafi tego stwierdzić na 100% (równiez w serwisie Skody). Gdy kupie na allegro i okaże się ze wspomaganie nie bedzie nadal dziłać to bede pare stówek do tyłu.
Kupujac na szrocie w Łomzy moze udałoby mi sie dogadać ze w przypadku nie działania ich pompy mógłbym ja zwrócić.

dzięki za zdanie, w niedziele będę w Łomży wiec zalecę na 3-Maja no i poszukam tych ulic Bema i Dmowskiego żeby zobaczyć co ten łepek ma u siebie...

hmmm... wedlug mnie serial jest godny polecienia co do tego ze ktos pisal ze bellick bedziemial romans czy tam ktos sie zakocha to nie prawda! jak juz wczesniej sie wypowiadaliscie serial zagadkowy i nieprzewidywalny naprawde polecam

co Wy wiecie o odśnieżaniu:P hehe jak mieszkałem w ,,Perspektywie,, to chodniki zawsze były odśnieżone na czas:) nie wiem jak to jest w tym roku bo dawno w Łomży nie byłem:( ale Śledziowo to wogóle ma leniwą załogę z łopatami:P i nieważne czy to wspólnota mieszkaniowa czy spółdzielnia. śnieg jak spadnie tak leży ...

pewnie to co wojewódzki xD xP

< wieczne im odpoczywanie >

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org