piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Cimoszewicz na prezydenta

ja polecam pana Mariana na rogu legionów i kopernika świetnie syrzyze i czesze i wspaniale goli kark

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Cimoszewicz na prezydenta

anonimowy nie do ciebie tylko do autora owego tematu na forum tego calego smiesznego Autor: Podrywacze-Lomza (---.elomza.pl) bo to on to zaczal i zalazyl owo strone ale ja bede wiedzial kto to jeszcze sie tego dowiem a tak sie sklada ze ja tez nie jestem pierwszym lepszym lamusem bo tez slucham rapu ladnych pare latek mniej wiecej od '98 czy '97 i tez wiem ocb wiem co to za klimat i wiem kim jest ostry 2 pac itp wiec.... wiec sorry ale nie jestem zadnym obszczymurkiem a moje posty nie sa do ciebie tylko do owego pajaca M...

Ten, ktorego teraz uzywam ma tylko napis "Płyn do mycia szyb kominkowych" 500ml (+200 gratis). Producent ZUHW TOO-TAK Brodnica, biala butelka (z rozpylaczem) z niebieskimi wstawkami, koszt 19,00 PLN. Jak wejdziesz do SANMETU powinien stac na regale po lewej stronie od wejscia od strony spawarek itp. Zapytaj i ci dadza, jak nie znajdziesz. A i jeszcze jedno zaopatrz sie w rekawiczki gumowe, bo srodek jest zracy to po 1', a po 2' ciezko pozniej rece odmyc...Powodzenia

Zbych

No cóż. Dobrze, że podpowiedziałeś odpowiednim władzom. Może gdyby nie cudowna polszczyzna nikt by na Twój wątek nie zwrócił uwagi. Ale zajżeliśmy we wskazany link i już wiemy coś na temat kąciku typu Adama Słodowego (wie ktoś z Was, kto to?) z cyklu: "zrób to sam" - odcinek pierwszy: jak zrobić bombę ??!!

p/s
1. Nie ma to jak dzieci uczyć fachu za młodu.
2. O bezprawnym wykorzystaniu logo Łomży to już nawet nie wspomnę ...

dzięki za odpowiedzi to teraz tylko wiesc

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org