Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dziwne fakty |
prawda lezy na ulicy nie w sieci na jakiś forach, leszcze dostają ku*wicy szczekają zamknięci w domach... Bez cenzury
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dziwne fakty |
11111 tylko prawda jest taka że ci ludzie z Molesty jezdza se drogimi furami,nosza złote łancuchy na szyji i żyją jak w raju,a śpiewają o biedzie mydląc Wam oczy... Pozatym buntują młodzież przeciwko Policji i zachęcają do zażywania narkotyków!!Moim zdaniem taka muzyka powinna zostać zakazana!! Mówię tu oczywiście o wykonawcach typu Hemp Gru,Peja,Molesta itp
|
|
Wybieram się do dentysty. Do pana Poznalskiego, który ma gabinet na rondzie obok telepunktu. Macie jakieś opinie ? A może swoich innych sprawdzonych stomatologów ?
|
|
w ILO było naprawdę rewelacyjnie :) a to że obowiązywały czarno białe stroje to mi się akurat podobało. wyglądaliśmy gustownie i elegancko :)
|
|
eh, serwisowanie, a to już inna bajka prosze pana :)
|
|
nie wiem czy ten temat ma rację bytu :/ mamy skrajne opinie na temat studniówki w 1 LO. więc generalnie dla osoby która nie byla dalej pozostaje niewiadomą ta zabawa. podobnie pewnie by było z każdą studniówką @sasanka: jakie zasady? średniowieczne ? buahaha w 1 LO można robić to samo co w innych szkołach w mieście. kończyłem tą szkołę, robiłem różne rzeczy i wiem co mówi. to że za dyr. Zdanowicza było wielkie ciśnienie na to, to nie znaczy, że tam wszyscy chodzili za rączkę w parach na przerwie. były tematy , których nie powstydziłby sie i Mechaniak i szkoła na Zielonej. od 3 roczników te całe 1 lo to przeciętniak nakręcanie "elitarności " 1 LO to chyba wymysł tych którzy mają jakieś kompleksy... że się tam uczą ?
|
|
Nie wiem czy to ktoś odpowiedzialny skierował tiry przez ul.Poznańską.Szyby w oknach mi się trzesą i mam poważne obawy co do wytrzymałości murów mojego bloku.
|
|
Blok pewnie wytrzyma, ale nowe ronda na pewno nie. Na wiosnę do przeróbki.
|
|
To nie jest zwykły format DVD-Video. Takie rozszerzenia ma mało popularny i rzadko stosowany format ratDVD. Podaje linki pod którymi można się coś o tym dowiedzieć: http://www.cdfreaks.com/news/Introducing-ratDVD---the-DVD-movie-download-format.html http://www.idg.pl/news/79418.html
|
|
W ogrodniczym lub aptece.
|
|
Zamuliłeś. :(((((((((((((((
|
|
Każda szkoła ma swoje zasady, więc tego bym się akurat nie czepiał, ale fakt faktem, że ILO pozostaje nadal najlepsze nie tylko w Łomży, ale i w województwie, wg mnie impreza była bardzo dobra i w ogóle, Ci co byli wiedzą jak było :]
|
|
heheh dla mnie bajeczka straszna,ale coz... takie spektakularne ucieczki i spiski secret service naprawde bawia do lez.
|
|
HEJ !
|
|
jeżdżą bo muszą. AL Legionów zamknięta dla TIRów więc którędy mają przejechać przez Łomżę? brak obwodnicy się kłania
|
|
TRZEBA DODAĆ ŻE KIEROWCA ESPERO JECHAŁ NA "CYKU" I PRZEWOZIŁ 2 DZIECI I ŻONE KTÓRA ZNAJDUJE SIE W SZPITALU
|
|
SIEMA !
|
|
swieczkowska co do roslin to kryptokoryny beda odpowiednie :)
|
|
Grzegorz Turnau - Naprawdę nie dzieje się nic Czy zdanie okrągłe wypowiesz, czy księgę mądrą napiszesz, Będziesz zawsze mieć w głowie tę samą pustkę i ciszę. Słowo to zimny powiew nagłego wiatru w przestworza, Może orzeźwi cię, ale donikąd dojść nie pomoże. Refren: Zwieść cię może ciągnący ulicami tłum, Wódka w parku wypita albo zachód słońca, Lecz pamiętaj, naprawdę nie dzieje się nic I nie stanie się nic aż do końca.x2 Czy zdanie okrągłe wypowiesz, czy księgę mądrą napiszesz, Będziesz zawsze mieć w głowie tę samą pustkę i ciszę. Zaufaj tylko warg splotom, bełkotom niezrozumiałym, Gestom w próżni zawisłym, niedoskonałym. Refren...x2 zagadka: To był ten moment, kiedy czułem cały świat A cały świat zapomniał o mnie To był ten moment, kiedy byłaś blisko tak Tak blisko jak gasnący płomień
|
|
CZESC!
|
|
sprawdz program xilisoft 3gp video conwenter. jesli chcesz to podaj maila to ci wysle.
|
|
Wiosną, tylko którego roku. Coś mi się wydaje , że 2010.
|
|
|
|
|
czemu ma służyć ten post?:P
|
|
Pozdrawiam. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Pojazdy cięższe, jadące od strony Zambrowa i Warszawy, będą musiały wjechać na wysokości BP w ul. Poznańską, a potem w ul. Wojska Polskiego. Z kolei jadšce z północy i od strony Białegostoku muszą "wybrać" na pl. Kościuszki ul. Wojska Polskiego i ew. ul. Poznańską. Ustawione zostały już tablice z zakazem. Teraz trzeba przyzwyczaić się do tego, że objazd, chroniacy przed rozjeżdżeniem wyremontowaną w ubiegłym roku al. Legionów, po prostu obowiązuje." Poznanska tez była w tamtym roku wyremontowana... Urzędnicy tłumaczyli podczas remontu ulicy Poznanskiej,ze nie bedzie ona za wąska,ani tez ronda nie bedą za małe bo jest przeznaczona wyłacznie dla ruchu lokalnego...Własnie to widać...
|
|
Miejcowość Księżyno lub Księżno wylot z białego na wys. maz. Byłem tam z 5 miechów temu nie sposób nie trafić po prawej stronie będziesz widział reklamę.
|
|
17 bmw była wgięta i to mocno . koszt ok.250zł dodam sze felga była z 2006 (nowy model)dlatego zapewne tak policzył.
|
|
siemka mam dwie dla was zagadki 1 co to jest siedzi na drzewie jest zielone i spiewa???? 2 co to jes? Rano ma 4 nogi po południu 2 nogi wieczorem 3 nogi ??? jak wiecie to napiscie hah
|
|
Tu mam swe korzenie, więc reprezentuję biedę... hehehe
|
|
W Łomży jest paru mc nagrywających tylko poprostu o nich nie wiesz. ---> www.lomzarap.fora.pl <--- TUTAJ WSZYSTKO MASZ Składy itp. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
dzięki.
|
|
jednym slowem to ********* szkola.
|