piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Klichowe plany i rzeczywistość....

skonczylem wlasnie ogladac ostatni odcinek jaki wyszedl do tej pory. NAprawde serial robi wrazenie. Najlepsze jest w nim brak przewidywalnosci, co do wydarzen z nastepnego odcinka. Trzymajaca w napieciu akcja i nieprzewidywane zwroty akcji. Kazdy koniec odcinka powoduje glod kolejnego :), naprawde polecam..

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Klichowe plany i rzeczywistość....

w odcinku 14 drugiej seri ten facet z secret service pomaga im porywaja brata pani prezidentowej ale on potem im sie zabil, mike chce sie oddac policji

A o które Konopki chodzi?

a ja slyszalam, ze w I LO byla do niczego, moj kumpel byl partnerem i myslal, ze zmyje sie przed 0.00 ale tak nie wypada i zostal bo musial ;]

no jak na taka szkole i jej "sredniowieczne zasady:P"to 1lo rzeczywiscie sie postaralo:)co prawda wymog bycia w czarno-bialych strojach wydaje mi sie bezsensowny ale i tak zabawa byla super. nie przesadzalabym jednak z dlugoscia trwania calej imprezy-kapela przestala grac juz po 4ej:P ale grala rzeczywiscie znakomicie..:) ..kolorowe kredki..;)

bardzo dobrze wspominam swoją studniówkę która odbyła się w tamtym roku w piątnicy to była impreza zresztą polecam lokal w piatnicy ,, jędrusiowa zagroda''

Signature will be available soon. Please wait ;)

wciśnij play

Daewoo Espero <b>udeżył</b> w tył samochodu ciężarowego ------ nie w tył tylko w przód, a konkretnie w okolice lewego światła wyrywając róg ciężarowego. Akurat jechałem

Do "fistaszek" może właśnie się zastanawiam nad "zrobieniem czegoś" ? Zanim jednak zacznę chciałabym zapoznać się z Waszymi opiniami na ten temat ...

A co do wyborów do Rady Miasta to może i kiedyś spróbuję powalczyć o fotel, problem w tym mój drogi, że ja nie mam zamiaru współpracować z "brudnymi rękoma", a jedna para "czystych" rak nie zdziała wiele... Acha i pamiętaj, że ten kto chciałby coś zmienić musi też najpierw sporządzić sobie plan działania... Ja osobiście poparłabym swoim udziałem wszystkich skaldujących potrzeby Naszego miasta i potrzeby jego mieszkańców... Myślę , że parę pikiet mogłoby dać władzom miasta powód na lepsze zagospodarowanie przestrzeni niż obecnie. Powstanie parku "z prawdziwego zdarzenia" mogłoby się przyczynić do stopniowego rozwoju Łomży w kierunku turystyki ... Lepsze to niż być "przelotowym" miastem dla np.: Warszawiaków jadących na Mazury...

Do "aha2" uwierz mi, że gdy byłam młodsza to odwiedzałam różne lokale , jednak poziom ich stopniowo obniżał się... Obecnie też ruszyłabym gdzieś posiedzieć, potańczyć, ale by to zrobić to lokal powinien mieć np porządną łazienką nie jak obecne "Alibi" :-/ Do "Atomu" zraziłam się gdy idąc do łazienki zauważyłam młodych "mężczyzn" wciągających "coś"... Do tego dodam, iż wqurza mnie fakt gdy w dyskotece widzę osoby z mojego osiedla nie mające 18stki (przy tym pijące na umór).Problem jest w tym, że "ochrona" wpuszcza często "po znajomości" osoby które nie ukończyły jeszcze 18stu lat... Wybacz, ale w łomżyńskich lokalach brak mi podstawowych standardów...

Ps. Odwiedzając wczoraj dawną "Piwnicę" zdenerwował mnie fakt, że cały czas "puszczany" był 1en główny rodzaj muzyki (akurat ten przy którym naprawdę nie umiem się bawić)... Nasze łomżyńskie lokale są zbyt ograniczone w kwestii różnorodności muzyki, standardów toalet i wpuszczaniu nieletnich na ich teren...

Pozdrawiam i mam nadzieję , że swoją opinią nikogo nie uraziłam (przynajmniej nie miałam takiego zamiaru)

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org