Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Emerytalna propozycja wicepremiera Pawlaka |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Emerytalna propozycja wicepremiera Pawlaka |
jak masz kogoś w Wawie to niech się w weekend na gielde przejdzie na Batorego... mają bardzo dużo książek... .
|
|
zenit jest nie tylko dobry dla początkujących ale również dla tych którzy więcej wiedzą na temat fotografii a nie stac ich na lepszy aparat. to świetny sprzęt. oczywiście są obiektywy którymi możesz robić z dalszego planu są to obiektywy z większą ogniskową.pewnie w standardzie masz 50-tke.niższe numery to obiektywy szerokokątne natomiast o większej cyfsze ogniskowej np.80,100,300 to obiektywy które pozwalaja zblizyc dany przedmiot fotografowany. jeśli chciałbyś dowiedziec sie cos więcej to kliknij na moje gadu gadu: 661 48 65. pozdrawiam.
|
|
czy za nowoczesność uważasz szuranie, walenie piguł i prokreacje na atomowym parkingu badz w toalecie ? jesli tak? to masz racje jestem staroświecki
|
|
Po wini ukarać go tak samo jako zwykłego obywatela no trochę mocniej go ponieważ Policjant składa przysięge tak samo jak lekarz itd i służy pomocą obywatelom i nie jest dopuszczone żeby był wogole pod wpływem alkoholu! Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Zamiast zaśmiecać forum łomży poczytaj forum o motorolach. Pozatym L6 to złom. .
|
|
Ja tam mam parę pyszczaków ( chodzi o piekne koleżanki w szkole) i nie chciałbym mieć takiego towarzystwa w domu.
|
|
Za duzo, jakies ograniczenia powinni wprowadzic, bo czesto zddarza się, że blokują nowo powstałe ronda.
|
|
wypozyczalnia quadow, kajakow, pistoletow na farbe, rybactwo, jazdy rowerowe, wypozyczalnia skoterkow snieznych oraz wiele innych atrakcji. myslicie ze byli by chetni na takie cos? .
|
|
Czytasz po angielsku ??? Jeśli tak - mogę pomóc.
|
|
Czy wszędzie wczoraj była taka "ślizgawka" na drodze, czy tylko w okolicy drogi Konopki (od Baru pod Topolami) w kierunku na Łomżę. Kolega jechał autem i wpadł do rowu. Zadzwonił, żeby mu pomóc wyjechać. Jak przyjechałem, to nie mozna się było pieszo na nogach utrzymać takie było jajo. W sześciu odśnieżyliśmy 30-40 metrów rowu i udało nam się go wyciągnąć. Z początku było nam zimno, ale potem to ....... Dodam, że tak wpadł do tego rowu, że dach auta był poniżej poziomu szosy. Początkowo byliśmy załamani, ale jak się czegoś chce, to się wszystko zrobi. Może ktoś z Was przejeżdżał obok naszej akcji około godz. 20.30 - 22.00?
|
|
Witam Czy w Łomży znajdę zaklad samochodowy, który poradziłby sobie z naprawą układu wspomagania kierownicy. Odwiedziłem juz pare zakładów i wszyscy rozkładaja ręce. Układ wspomagania jest elektro-hydrauliczny i cała historia polega na tym że raz sie załącza a drugim razem nie. Pozdrawiam
|
|
wczoraj wieczorem nawet na ulicach miast abylo slisko, nie widzialem zadnej solniczki cale szczescie ze nic powaznego sie nie stalo. jak to sie mowi zima zaskoczyla drogowcow
|
|
mój pomysł jest taki władze powinny zwrócić się do mieszkańców po to by oni zaproponowali jakiś projekt ,wiekszość z nas bywało tu i ówdzie i widzało nie jedną fontannę to są miejsca reprezentacyjne i nowoczesne dobrze oświetlone i z przeznaczeniem na wypoczynek także wieczorny ,takie miejsce powinno być punktem centralnym miasta ,a nie jak dotej pory zbiorowiskiem parkingów na których miasto robi pieniadze nie dajac w zamian nic
|
|
Chodzi zapewne o to ze zawód jaki wykonywał to sprzedawca... =) Jest sprzedawcą w kiosku i jechał se po pracy samochodem pod wpływem alkoholu i potrącił pieszego... Hmm ciekawy temat do rozważan ;)
|
|
pewnie bylo tak ślisko ze kiosk zjechał z cegiełek i akurat pieszy szedł i go potrącił a w kiosku bylo piwo w szklanej butelce i sie zbiło , spadło i sie zbiło . A później unosił sie zapach tego piwa ze niby sprzedawca był naj....bany ;)
|
|
Witam! Wszystko OK, tylko dlaczego kaleczysz język polski,w którym pisze się najpierw imię, a potem nazwisko. Mnie to bardzo razi, nigdzie chyba, poza węgierskim, nie pisze się Nowak Stanisław, Piłsudski Józef. Zrtesztą to nie brzmi ładnie. Piszesz raz poprawnie, a raz żle. Ja wiem, że na różnych listach, wykazach itp. napisane jest niepoprawnie, lecz w takich przypadkach są to wymogi kolejności alfabetycznej. Pzdr.
|
|
Abcd bardzo polecam pana doktora doktora Wysockiego z Małachowskiego. Kiedyś pies zerwał sobie ścięgno i obeszłam prawie wszystkich weterynarzy. Pani na Mazowieckiej zrobiła wielkie oczy i powiedziała, że trzeba go uśpić bo nic z nim nie będzie, na Wojska Polskiego Pan doktor leczył go tabletkami i też nie wiedział co mu jest. Na szczęście kolega polecił mi pana z Małachowskiego. Prezyszłam i od razu się ucieszyłam, ponieważ Pan doktor trafnie postawił diagnozę, zoperował pieska i dziś już jest ok. Moja psinka biega jakby nigdy nic. Mogę Go również polecić, ponieważ w Wigilię suczka sąsiadów zaczęła się szczenić i sąsiadka obdzwoniła wszystkich weterynarz (usłyszała słowa "Dziś jest kobieto Wigilia, nigdzie nie jadę"). Pan Wysocki był jedyną osobą, która pomogłe suczce - zrobił jej cesarkę. Piesek przeżył dzięki niemu, ale i tak musiał długo dochodzić do siebie, ponieważ żaden lekarz nie chciał przyjechać i prawie się nie wykrwawiła...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |