piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Prawu i Sprawiedliwości "urosło" 14%

Jeżeli chodzi o gwarancje to Monitor Philips jeżeli sie zepsuje to serwis jest w Łomży, podobnie z DVD lub CD, LG serwis jest w Łomży wiec nie ma problemu. Jeżeli mam przepołacić 800 zł to tak jak bym sam sobie kompa popsuł i nie było by serwisu. Dwa razy kupywałem i jestem bardzo zadowolony.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Prawu i Sprawiedliwości "urosło" 14%

nie wiem czy wy tez macie ten sam problem ale ja gdzie nie pojde do jakiegos urzedu,to w okienku badz za wypasionym biurkiem czeka na mnie jakas wredota ktor czeka tylko na moment kiedy nie mam jakiegos swistka badz spóżniłem sie z jakąs wpłata,wtedy probuje pokazac swoja wyzszośc ktora ja mam w dupie,w dupie mam rowniez ja i jej cała gadke.nie znosze wiekszosci babek z urzedu skarbowego wogle modle sie co noc o meteoryt ktory by spadł na ten urzad a jego odłam trafił w zus i urzad miejski,oczywiście humanitarnie bez ofiar w ludziach.Koniec uprzejmości powiem wam miłe panie pier... sie stare nieruchane ku... obyście sie kiedyś udławiły psim hu....ps.dzisjaj o dziwo była miła pani w zusie dziekuje 2 z lewej dalej siedzą 2 szmacidła z prawej

grzybek91 rozprowadzi po swojej podstawówce :D

Monitory czy napedy to standard, zwykle maja zewnetrzne karty gwarancyjne. Ale co z cala reszta? A myslac tym tokiem, to po co wogole kupujesz nowe czesci? Kup uzywke za pol ceny, oszczedzisz jeszcze wiecej, a jak cos padnie, kupisz nowe...

the thruth tracker

idź do przdstawiciela swojej sieci i zablokuj ten nr i sprawa z głowy
Po co masz się martwic jak go zbyc, niech on sie martwi że nie moze :)

rudy błazen z druhem

Zreszta, ja zawsze pisze, ze jak ktos sobie sam potrafi serwisowac kompa, to moze go kupic gdziekolwiek. Zauwazam tylko, ze wiekszosc osob, ktore tu pisza, z uporem porownuje do siebie wiekszosc uzytkownikow i mierzy wszystkich jedna miarka... Wiecie z jakimi sprawami trafia wiekszosc osob do serwisu? Bo np. im sie komputer nie uruchamia. Bo na dysku C nie ma juz nawet 1mb wolnego miejsca, a 2 inne partycje leza puste.... Ludzie nie umieja sobie zainstalowac antywirusa, nie mowiac o systemie czy jego wlasciwym uzytkowaniu, a wy piszecie o flashowaniu biosu... czy zakupach w warszawie i gwarancjach producenta...

.

przydało by się faktycznie jeszcze pare dobrych klubów w Łomży bo te co są to świecą pustkami. W porównaniu z okolicznymi miastami to u nas panuje prawdziwy przepych pod tym względem i na szczęście coraz więcej ludzi zaczęło przyjeżdzać do łomżyńskich lokali z Ostrołęki, Ostrowi, Zambrowa itp.

Kur..y i złodzieje...

Najgorszy jest urząd skarbowy a zaraz za nim urząd miasta !

.

POPIERAM!

Witam. mam zamiar kupić nowy aparat i tu pojawia się problem, na oku mam cztery modele może ktoś używa tego sprzętu i powie o wadach i zaletach tych modeli
1 http://www.cyfrowe.pl/karta_produktu.php?idProdukt=1940
2 http://www.cyfrowe.pl/karta_produktu.php?idProdukt=84
3 http://www.cyfrowe.pl/karta_produktu.php?idProdukt=60
4 http://www.cyfrowe.pl/karta_produktu.php?idProdukt=1379

the thruth tracker

".a basen maja remontowac..powiekszac w strone boiska juz sa plany!!"

Gdzie są te plany?

urząd skarbowy zwłaszcza ten na ulicy kaktusowej tam to już w ogóle przyjemność jest chodzić
nikomu nie życzę:)zastanawia mnie fakt co za tą wrednością, złośliwością przemawia

Prawie dwa lata mam do czynienia z łomżyńskimi urzędami, biurami, lekarzami itp. Odwiedziłem większość wydziałow UM, kilka poradni w Szpitalu. Wszędzie, no może prawie wszędzie, spotykałem się z miłą i sympatyczną obsługą. W PZU i Urzędzie Skarbowym wszystko odbywało się na należytym poziomie. Zaznaczam, że nigdzie nie wchodziłem naburmuszony lub z marsową miną ważnego interesanta. Uśmiech, grzeczność, czasem jakiś żart lub miłe słowo powiedziane do urzędnika
stwarzało od początku pozytywną atmosferę. Wszystko załatwiano mi zgodnie z przepisami, w przyzwoitych terminach. Nadmieniam, że nigdzie nigdy nikomu nie dałem" w łapę". Wynika więc z tego, że mieszkamy w innych miastach lub chodzimy do różnych urzędów. W ZUS nie byłem.

the thruth tracker

moim zdaniem przede wszytskim jakies miejsce gdzie mozna isc z chlopakiem jak jest taka pogoda jak teraz a w domu nie chce sie siedziec.. w ciagu dnia rzecz jasna... jakas fajna mlodziezowa kawiarnia, ale na poziomie tzn ciastka soki napojue cieple dania i zakaz palenia! w lomzy sa miejsca gdzie mzona spedzic fajnie czas we 2 ale zawsze sa tam wielkie chmury dymu po fajkach i az sie nie chce tamw chodzic, jakas porzadna dyskoteka tez by sie przydala, najlepiej gdzies blisko centrum a nie na poznanskiej tak jak atom... porzadne kino tez by sie nam przyadlo:) i lodowisko :P hehe bez tych miejsc w lomzy w ferie mozna sie porzadnie wynudzic

osobiście polecałbym lumixa. najlepsze obiektywy

taki sam jak i tamten. żeby przeniknąć w ich struktury trzeba mieć takie samo zdanie jak wszyscy. a te jego pomysły odnośnie tego że będzie pomagał drużynom mniejszym z krajów wschodnich to o dupę potłuc. jeśli w takiej lidze mistrzów ma grać jakaś wioska ze wschodu to się poważnie zastanowią drużyny ze wschodu czy taka liga mistrzów ma jakikolwiek sens. kto to będzie oglądał mecz typu Dynamo Tbilisi-Chelsea???

Tu jest instrukcja:
http://panasonic.pl/obsluga_klienta.php?kat_id=320&symbol=nv+gs+21

Zapisana w Acrobat Reader.
Mam nadzieję ze wiesz o co chodzi...

Z tym lodowiskiem to już przesada.Zimy nie ma dopiero teraz to po co komu utrzymywać lodowisko,kto będzie dopłacać. A z tą rozrywka,lokalami, Jeśli ci nie pasują to załóż swój własny biznaes na wyskomi poziomie zobaczysz jak to łatwo.Jęsli założysz to masz we mnie pierwszego klienta.Ludzie to tylko chcą,ale nie chodzą.Uważam ,że z toba jest ta samo.Nigdzie nie chodzi, nic nie widział ale sie mądrzy.

Bylem tam Panie Czesiu duzo blota fajne fotki jedziemy jeszcze raz silnik nawet pracuje pod woda.

Pozdrowka

chłopaku nie czytałem wszystkich 203 postów zobaczyłem,cyknałem zdjecie i chciałem pomoc a ty jak zwykle sie srasz!Jestes chyba jakimś zagubionym pełnym kompleksow chłopaczkiem który przychodzi do domu po cieżkim dniu wysmiewania przez innych i odreagowujesz na tym forum,wyluzuj człowieku

Wychu - dzięki za miłe słowo i wyrazy poparcia.
Wspólnie z Czesławem, Maćkiem i innymi - staramy się przedstawiać młodszym łomżyniakom historię i teraźniejszość naszego kochanego miasta.

Pozdrowienia dla emigrantów !

rudy błazen z druhem

Dran dużo piszesz na temat komputerów.czyżbyś miał coś z nimi wspólnego albo pracował w jednym z łomżyńskich sklepów komputerowych? ;)(oczywiście nie musisz odpowiadać)

ja równiez tych rzedasów nie trawie
od okienka do okienka od pokoju do pokoju

albo wzywaja se człowiek myśli ze niewiadomo co sie stało a tu np trzeba tylko potwierdzic datę sieczka sie tam dzieje

a te stare prukwy są już wogle do chrzanu zero kompetencji a jak juz sie chcesz cos dowiedziec to mówią ze sie powinno wiedziec wczesniej a nie je o cos pytac.

masakra kij im w plecy grabie w oko

to jest instrukcja obsługi (identyczna posiadam w domu)
problem jest w tym ze po podłaczeniu kamery czy to przez USB czy AV nic sie nie dzieje (nie wykrywa kamery) kabel USB jest napewno ok bo mam aparat podłaczam i jest cacy.

niunia18 jak uważasz ze atom to jakis ekstra klub he gdzie mozna czas spedzic i ze jest za daleko to wogle sieczka
uczeszczasz w takie miejsca ?????

nieponiżajmy sie ze wogle atom można przyrównac do miana jakiegos klubu etc pffffffffff

Zdecydowanie Panasonic FZ50!

Sam mam FZ20 i jestem bardzo zadowolony :)

Czesław, Wychu, Maniana, Robzet, dzięki za słowa poparcia .
Czesław, wielkie dzięki za uzupełnienia do tematu. Czyń to częściej.

Ulica. Nadnarwiańska.

Narew stanowiła przeszkodę trudną do pokonania więc linia zabudowy miasta zaczynała posuwać się na północny - zachód w kierunku wsi Skowronki i Łomżyca.
Pierwsze w XIX wieku projekty rozwoju przestrzennego i urbanistycznego Łomży zarysowano zaraz po 1807 roku, kiedy miasto zostało siedzibą władz departamentu, ale krótki okres istnienia Księstwa Warszawskiego nie pozwolił na ich realizację. Do projektów tych powrócono w okresie Królestwa Polskiego.
Dlatego też w 1824 roku wytyczono ulice między innym Nadnarwiańską z takimi ulicami jak Wiejska, Ogrodowa, Przechodnia i Piękna.
Ulica Nadnarwiańska już w połowie XIX wieku łączyła się poprzez ulicę Zamiejską z ulicą Zjazdową która był częścią traktu petersburskiego i dalej na wschód przez osiedle Rybaki w kierunku Starej Łomży., oraz na zachód nad rzeką w kierunku Nowogrodu. Na tej ulicy nie było ważniejszych zabudowań, poza zabudowaniami gospodarskimi.
Obecnie ulica Nadnarwiańska jest w Nadnarwiańskim ciągu komunikacyjnym – ulica Nadnarwiańska i Grobla Jednaczewska i dlatego też w 2005 roku władze Łomży złożyły wniosek do Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego o dofinansowanie na modernizację Grobli Jednaczewskiej i ulicy Nadnarwiańskiej.
Projekt uzyskał wysoką punktację w trakcie oceniania wniosku przez Panel Ekspertów oraz Regionalny Komitet Sterujący, lecz nie został pozytywnie zaopiniowany przez Zarząd Województwa Podlaskiego.
Ulica Nadnarwiańska Od Zamiejskiej do Stacha Konwy ma nawierzchnię pamiętającą prawdopodobnie początek XX wieku. Obecna zabudowa to prywatna w większości piętrowa, chociaż jest kilka budynków z pierwszej połowy XX wieku.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

1. Widok na ulicę Nadnarwiańską od strony ulicy Zamiejskiej.
2. Widok na ulicę Nadnarwiańską od zakrętu na dole kierunku Zamiejskiej.
3. Widok od Grobli do zakrętu.
4. Widok na Groblę Jednaczewską.
5. Ulica Kanalna od Nadnarwiańskiej.
6. Ulica Kanalna wewnątrz osiedla przy Pięknej.
7. Skrzyżowanie ulicy Stacha Konwy z Nadnarwiańską.
8, 9, 10, 11, 12,. Budynki które przetrwały zawieruchę wojenną.
13. Tęcza w listopadzie, widoczna z ulicy Nadnarwiańskiej.

Świerk na zdjęciu nr 1 przy budynku po lewej stronie ulicy w tej chwili już nie istnieje. Został ścięty, być może przyczyną ścięcia były ostatnio szalejące wichury.

Źródło tematu:

1. Witold Jemielity
Dzieje Łomży Tysiącletnie

2. mgr Jolanta Deptuła (rozdz. XI, XII)
mgr Donata Godlewska (rozdz.II, III IV V VI)
mgr Czesław Nicewicz (rozdz. I, IX, X)
mgr Zdzisław Sędziak (rozdz. VII, VIII)
Łomża i województwo. Krajobraz i architektura

3. Czesław Nicewicz
Województwo Łomżyńskie. Przewodnik

4. Maria Kałamajska - Saed
Katalog Zabytków Sztuki
Województwo Łomżyńskie

5. Witold Jemielity
Łomża w okresie międzywojennym

6. Adam Dobroński
Łomża w latach 1866 - 1918

7. Donata Godlewska
Dzieje Łomży od czasów najdawniejszych
do rozbiorów Rzeczypospolitej XI wiek - 1793

8. Czesław Brodzicki, Donata Godlewska
Łomża w latach 1794-1866

Źródła zdjęć:

Zdjęcia Łomży współczesnej wykonane przez autora tematu.
Zdjęcia Łomży przedwojennej:
www.lomza.glt.pl,
www.bagnowka.com/,
http://www.szukamypolski.com/

Jeżeli coś pomyliłem, lub pominąłem, będę wdzięczny za sprostowanie.

Pozdrowienia.

rudy błazen z druhem

Szukam chetnego który chciałby kupić lustrzankę analogową Canon AV-1, z ogromnym zestawem akcesoriów,

Boli dusza, a jak zaczniesz ją leczyć, to zaczyna boleć wątroba...

witam ja uzywam kodaka p850 wyglad ma taki sam jak p712 tylko ma pozmieniane pare zeczy alw niewiele ogolnie nie pamietam co dokladnie ale nie duzo nie moge narzekac na ten aparat sprawuje sie bardzo dobrze jedyne na co moge narzekac to jest to ze przy nagrywaniu filmikow przy zbilzeniach wydobywa sie taki dzwiek dziwny troszke przeszkadza ale da sie znesc nie wiem jak to jest przy p712 oglnie aparat godny polecenia dla poczatkujacy oraz ludzi ktorzy znaja sie na fotografii i niewymagajacych za duzo od aparatu

Zbych

Może ktoś sie orientuje w jaki sposób po kabelku można wgrać z kompa gry (w jezyku java) na L6. Jakich programów trzeba użyć i czy coś trzeba odblokowywać w komórce aby wszystko ruszyło?????

Ile razem dróg przebytych
ile ścieżek przedeptanych
ile deszczów , ile śniegów
wiszących nad latarniami

ile listków , ile rozstań
ciężkich godzin w miastach wielu
i znów upór , żeby powstać
i znów iść i dojść do celu

ile w trudzie nieustannym
wspólnych zmartwień , wspólnych dążeń
ile chlebów rozkrajanych
pocałunków ? schodków? książek?
oczy twe jak piękne świece
a w sercu żródło promienia
więc ja chciałbym twoje serce
ocalić od zapomnienia

M.Grechuta..."ocalić od zapomnienia".

Przede wszystkim brakuje dobrego gospodarza, zdaje się, że lokalne władze nie mają jakichś konkretnych pomysłów w sprawie rozwoju miasta. Niektórzy mówią o SSE (forumowicze), ale niestety z racji położenia naszego miasta w rolniczej i zacofanej części kraju, raczej nie będzie ona gwarantem dużych inwestycji, najlepszy przykład - Suwałki (jedna z najsłabszych SSE w Polsce), ponadto podpisując traktat akcesyjny do U.E. zobowiązaliśmy się do nie tworzenia nowych SSE, także co najwyżej mógłby powstać oddział np. słabej SSE suwalskiej - tylko, czy to ma sens.
Odnośnie braku miejsc rozrywki - tak to istotny problem Łomży, gdyż nie ma lokali mogacych przyciągnąć klienta "wyprofilowanego" (mam na myśli kogoś lubiącego kulturalnie i miło spędzić czas przy dobrej muzyce, jednocześnie nie opędzając się od nasterydowanych 18-latków i ich kolegów).

czytając to przypomina się scena z misia
"przepraszam ja dałem podwawelską. A MASZ PAN NIE ZJEM PANU"

Tylko DSC-H5 Sony.

Ma zowsze Łomża

http://matrax.net - wsio o motkach

@tommeknet: jak nie wiesz to po co piszesz? L6 to takie badziewie że nie prześlesz javy przez bluetooth tylko kablem trzeba. a Bartes podał dobry adres. tam jest wszystko :)

m_arc... totalna bzdura to co piszesz!!! sam sobie zaprzeczysz bo pod adresem Bartes`a jest opisane ze jave mozna przeslac przez "blue soleil" i ładujesz do oporu.

Najlepiej wszystkie sprawy w urzędach załatwiać z nastawieniem pozytywnym! Jeżeli ktoś idzie z nastawieniem anty to i takie nastawienie będzie miał! Tito ortiz - może Ciebie coś w krzyżu strzykało, a nie te urzędniczki?
Jeżeli byłeś z obsługi niezadowolony to napisz skargę i wyślij listem poleconym i czekaj na odpowiedź. Zwierzchnik chętnie na takie listy czeka, bo będzie mógł na te stanowisko wcisnąć swojego, a z praco w Łomży cienko:)))))))))))))

Mam nadzieję, że wziąłeś pod uwagę to, że oprócz ceny aparatu zapłacisz jeszcze za:
- akumulatorki: AA, AAA lub dedykowane.
- ładowarkę (może być w zestawie z tym co powyżęj)
- karty pamięci
- pokrowiec/torba na aparat
- jeśli nie masz, to może jakiś statyw, filtry i inne dodatki....

Jeżeli nie chcesz wchodzić w lustrzankę to może Fuji S6500fd (tutaj w tańszym sklepie - sprawdzonym) by ci wystarczył? Obiektyw ma taki sam jak S9600. Chyba, że lubisz mieć dużo pikseli na matrycy, ale czy kiedykolwiek je wykorzystasz?

the thruth tracker

co do akcesorii typu akumlatory, karty pamięci to zakup nowych odpada, mam pozostałości ze starej cyfry, kilka AA 2500a, trzy karty SD 512mb, dlatego szukam coś na karty SD

witam
niewiem czy sie orientujesz ale za 400 funtow czyli jakies 2400 zl mozna juz kupic SLR DIgital, by najmniej widzialem taka tutaj o ile sie nie myle byla pentaxa, ja zastanawiam sie nad sprzedaniem swojego aparatu Canon EOS 400 D, bede w lomzy po 9 lutym wiec mozesz mi dac jakis namiar na siebie i jezeli sie zdecyduje sprzedac to moze sie dogadamy co do ceny.
jest w nim ladowarka, karta 1 GB i akumulator.
pozdrawiam

Mam gorącą prośbę. Słyszałam, ze jest ciasto o nazwie mrowisko. prawdopodobnie bardzo smaczne i ładnie wygląda. Potrzebuję pilnie namiarów. Dziekuję z góry za informacje.

gdzie mozana wyjechać z rodziną w niedzielę (jeden dzień) bo jakoś mi sie pomysły skończyły

na narty do Rybna.

Zdecydowanie szpital w Wysokiem Maz. Leczą się tam m in. zawodowi sportowcy, reprezentacyjnej klasy.

Zrezygnuj z pieczenia. Nie pójdzie Ci w biodra:)

niestety niechodze w takie ponure miejsca,za to gmachy waszych zusow wygladaja jak światynie opatrzności i tez na tace sie daje tylko nie co łaska

do Białego na zakupy

rudy błazen z druhem

Domina

Kodak wśród aparatów jest jak Fiat wśród samochodów. Na zewnątrz ładny, ale awaryjny. Jakość zdjęć dość poślednia, zwłaszcza barwy.

Jobler

Rzeczywiście, Nikon Coolpix 8800 jest świetny, według mnie najlepszy wśród aparatów hybrydowych. Tyle że kosztuje min. 2700 zł.

Wadą lustrzanek, jak ktoś wspomniał, jest konieczność noszenia torby z akcesoriami, zwłaszcza obiektywy. Można kupić np Olympusa E330 (niezła rzecz) za około 2100 zł, albo Canona D350 (jeszcze lepszy) za niewiele więcej, ale właśnie te obiektywy...

Dla kogoś, kto nie trudni się fotografią zawodowo, hybryda jest naprawdę dobrym wyborem.

Panasonic FZ50 jest jedną z najlepszych hybryd, ale nieco za drogi. Ma tylko jedną przewagę nad Fuji 9600 - system stabilizacji obrazu. W innych aspektach lepszy jest ten drugi, choć różnice nie są znaczące.

I jeden i drugi jest dobry. Znam obydwa modele.

http://gotowanie.onet.pl/21020,0,1,mrowisko,ksiazka_przepis.html

chodzi tobie o coś takiego?

Dzięki za informacje.Jednak ja potrzebuję to ciasto już zrobione, chcę kupić na stół weselny.

Witam ponownie:)
Najpierw odpowiem Tito otizowi - nie mam specjalizacji z psychologii - ale wiele w życiu już przeżyłam ( mimo swojego młodego wieku ) i w razie potrzeby służę pomocą:)
Popieram w 100% Antyreda - dziękuję i cieszę się że w swoich poglądach nie jestem sama.
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie i przesyłam ( całkiem bezinteresownie ) tysiąc uśmiechów na ten cudowny zimowy weekend ( dla Ciebie Tito ortizie rólwnież ).

Na Skarpie. 2166510

Do bialegostoku na lyzwy:D albo do zambrowa na basen blizej niz do mikolajek:D

faktycznie mi i mojej rodzinie brakuje porządnego lokalu tzn.
góra dla staruszków z muzyką lat 60 (dancing)
dół dla młodzieży w wieku 25-35 z muzyką house, pop
piwnica dla małolatów z disco
w dobudówce pod wiatą disco polo dla małorolnych

Mam prośbę o opinię. Czy modem dostępowy MNI (Szeptela) mogę dowolnie podłączać pod różne numery telefoniczne tej sieci?

w przypadku 3310 wystarcza kabel MBUS. w tej pewnie jest podobny sposób. Ale koszt w serwisie może być spory - powiedzą że coś się "spaliło" czy coś innego co brzmiałoby szokująco

jak moge wyluzowac, skoro nastepny post po twoim, byl moj i nie musiales czytac tych wszystkich 203...a jak ktos by ci napisal, ze potrzebna ta rejestracja to tez bys nie czytal, tylko napisal ponownie czy chca rejestracje?

.

Z jakiej strony można ściągnąć darmową wersję Open Office?
Dzieki

tiesto jak tu sie niecieszyc z tej zabawy przed kompem kiedy ty siedzisz u mnie pod biurkiem

a tak napowąznie. z niepełnoletnimi nie gadam
do ksiązek a nie po dyskotekach

dobreprogramy.pl

ja proponuję do "Delfina"do Zambrowa.Bliżej niz do Mikołajek i sympatycznie ponoć-ja sie wybieram w tygodniu.

pfffff no widac ze stara **** musisz byc bo nic sensnego nie piszesz! staroswiecki jestes:D

rozrywki i jakiegos fajnego parku

żartujecie ? popiersie papieża . Toż synuś Gałązkowej to aparatczyk SLD. Ja ją jeszcze pamiętam z SP 7. Nie umiała uczyc. byla z fizyki
A z chłopakami podglądaliśmy ja co robiła w gabinecie dyrektora . Oj się działo . No dyrektor ją w każdym razie chwalił

W Suwałkach vabank sprzedają , bo mi z tamtąd przywozili i były przepyszne.

Badanie było źle wykonane, policjant był trzeźwy, nikogo nie potrącił, jego tam wcale nie było. A koleś sam się potrącił. Nie będzie winnego, sprawa rozejdzie się i tyle będzie z sprawiedliwości w państwie polskim. A teraz to tylko czekać na wpisy typu HWDP i inne. No i Mieczkosia :).

te malolaty nawet nie wiedza co to znaczy... przywlaszczyli sobie tylko nazwe...

.

HWDP hehehe

A czy to jest chociaż legalne i nie grożą za takie ściągania żadne konsekwencję?

kawa30 dzięki śliczne za telefon pozdrawiam

I co to da że będziesz wyliczać czego brakuje. Narzekając nie spowodujesz, że powstaną miejsca o których właśnie myslisz, że fajnie by było gdyby. Może zrobisz coś w tym kierunku? magia_2 jesli wystartujesz do rady miasta, zamiast śnić na jawie masz mój głoś w wyborach

Autor: nemo (---.acn.waw.pl)
Data: 25-01-07 22:18

"ja mam na takie zeczy inny sprawdzony sposób zadziałał w wielu przypadkach"

Swoje zdjęcie mmsem wysyłasz ?

buaaaaaaaaaaahahahahaha :D

jakie głupoty piszecie że jak komuś czegoś brakuje to niech sam coś otworzy to jak mi nie pasuje brudna rzeka to mam sobie oczyszczalnie wybudować??

przez takich właśnie nic nie powstaje bo starczy wam kanapa i mega hit na polsacie

pozdro zgredy

za rozsądną cene myślę że tak

sluzby odpowiedzialne za stan drog SPIA!!!!!!!!! nawet ciec na osiedlu nie wyszedl z pod pierzyny o 7 rano (musi się wyspac ))))., najpewniej dzis dyzur pelni prezes!!!!!!!!

w jakimś wywiadzie jakić prezesik mówił że jak pada śnieg to odśnieżanie i posypywanie solą nie ma sensu, dopiero jak śnieg przestanie padać to jest to wskazane... no comment :)

Zgadzam się... Nawet dobre zimówki nie pomagają.W normalnym mieście spychacze powinny jezdzic jeden z drugim bo przeciez tu chodzi o nasze bezpieczenstwo,o nasze życie... Hmm przypominają mi się hasła wyborcze czego to miało nie być w tej Łomzy ,a jest kompletne dno...

.

Pijany sprzedawca w kiosku RUCH-u potrącił pieszego
a co ten pieszy robil w kiosku??

Signature will be available soon. Please wait ;)

W serwisie Skody sprawdzili czujnik skrętu, jest ok. Więc stwierdzili (nawet nie ogladając pompy),że w takim układzie winna jest pompa. Wycenili koszt naprawy na 2500zł.
Cały dowcip polega na tym że po połączeniu do komputera wspomaganie jakis czas działa a póżniej klapa. Dlatego wydaje mi sie ze pompa (mam taką nadzieja jest sprawna a tylko niedomaga), na pewno nie jest spalony silnik napędzający.
Szukam więc speca który sprawdziłby czy ta pompa jest rzeczywiśłcie do du...y, czy da się ja jakoś zmusic do dziłania o ile to jej wina.

Czytałem na internecie że takie objawy moga być spowodowane zamoczona wiazka elektryczną bądż też złym łączeniem w magistrali zomontowanej obok podłużnicy.

Nie chciałbym pchać w koszty i wymieniać części co do której jest tylko podejrzenie że jest niesprawna.

Czy w okolicach Łomzy jest jakis szrot gdzie mozna by dostac taka pompe?

Pozdrawiam

mieczkos sie czytac naucz :D pijany sprzedawca W kiosku ruchu potracil pieszego. po 1 do kiosku nie da sie wejsc :P po 2 pewnie go z bara pociagnal :D

Albo poszukaj na allegro.Moze trafi Ci sie jakis powypadkowy i dogadasz sie z wlascicielem co do pompy...

Jak sądzicie,gdzie sa najlepsze fast foody w Łomży?

dawno tam nie byłem - już pewnie z rok. powiadasz, że jej nie ma? szkoda...

bo mało gdzie dawali prażoną cebulkę do hot-dogów w Łomży :)

http://pavel.piasta.pl/trash/gra.php
Pozdrawiam.

O ile przed remontem Poznańskiej samochody oczekujące do PPSu mogły sobie spokojnie stać na poboczu drogi nie tarasując przejazdu, to obecnie jedno stojące autko może narobić tyle zamieszania, że korek przyjdzie rozładowywać przy pomocy helikopterów transportowych. Brak wyobraźni projektanta, nie wiem to ścieżka rowerowa miała być czy co ??? Dla TIRów ta droga na pewno się nie nadaje.

Oczywiście odpowiedź znajduje się w książce ks. Jemielitego "Dzieje Łomży Tysiącletnie".

1. ---> policjant + więzień
2. <--- policjant
3. ---> policjant + np. chłopiec
4. <--- policjant + więzień
5. ---> tata + chłopiec
6. <--- tata
7. ---> mama + tata
8. <--- mama
9. ---> policjant + więzień
10. <--- tata
11. ---> mama + tata
12. <--- mama
13. ---> mama + dziewczynka
14. <--- policjant + więzień
15. ---> policjant + dziewczynka
16. <--- policjant
17. ---> policjant + więzień

Jakie wrażenia po obejrzeniu 2 pierwszych odcinków?? :D

A mi się udało i zupełnie inaczej:) Jest dwie opcje rozwiązania:)

Zbych

"... a to tylko dzielnicowy,
chyba za karę wsadzony na jeżyckie rejony...

hehehe

ja tez skonczyłem tą skołe, bardzo dobrze przygotowana kadra, nauczyciele pomagają rozwijać wiedzę i zazwyczaj indywidualnie podchodza do każdego ucznia.
Jak sie postarasz to i nawet bedziesz mogł przypakowac na siłce, chociaż skromna ale na poczatek da radę.
Ogólnie jeśli bedziesz miły dla całego personelu w szkole to i oni tym samym Ci się odpłacą
Najwięcej zależy od Ciebie, jeśli ty nie bedziesz sie starał w nauce to i nauczyciele Ci nie pomoga, a nie jest tam łatwo tak jak powiedziała kakulinka :). Część nauczycieli jest wykładowcami na uczelniach wyższych
Jak najbardziej polecam "budowlankę" kakulinke pozdrawiam :)

prawie jak 50 cent :P

jak by ktos nie wiedzial to se mozna to luknac na winampie cala seria idzie :p

good ****

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

szamac zgadzam sie w 100% koles musi jeszcze potrenowac bo to co q urwa usłyszałem to ni przypiął ni przyłatał ale pozdro dla tych co próbuja

lowca17 a może nie wszystkie kobiety lecą na samochód...? Przynajmniej mam taką nadzieje ;]

To jest pytanie.

trzeba wcześnie wstawać...

od stołu :DDD

Cos się w główkach poprzewracało, AHDH, dyslekcje, dysortografie, dysfunkcje, to są tylko tarcze ochronne rodziców nieudaczników (rodziców, nie dzieci). Co jeszcze zostanie wymyślone, aby ułomności wychowawcze zatuszować? Ile osób zostanie skrzywdzonych przez ADHD-owców, wypadków drogowych przez pomroczność jasną i wiele tego typów wykręty?

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org