Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ś.P. Anna Walentynowicz - pytania do Lecha Wałęsy |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ś.P. Anna Walentynowicz - pytania do Lecha Wałęsy |
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ja z nieco innej beczki... Jeśli ktoś z was zgłodnieje będąc akurat w Ostrołęce,to niech raczej nie zagląda to "chińskiej" restauracji "ORANGE" naprzeciwko "Kupca" (nieopodal rynku). Wołowina "pięć smaków" nie miała ani jednego,a i wygląd pozostawiał wiele do życzenia.Mało tego... tamtejsi "kucharze" nawet nie znają chyba soli i pieprzu! (na stolikach też nie ma). Wszystko bez przypraw i na odwal obgotowane razem w mdłej wodzie i prosto na talerz... "smacznego"... Nie polecam.
|
|
Skutek mam nadzieję będzie. Co do tego czy posiadam wiedzę na wspomniane tematy - to ją z pewnością mam, ale to już nie Pańska sprawa Panie Rozsądny Peterze... Nie powodu spierania się miedzy sobą.
|
|
hehe to nie zaden schron tylko podstawa komina moim zdaniem.Ale schron hyba jest zaraz za biebrza w gore zamiejskiej hyba ze to jakas piwnica...
|
|
tyle kasy wywalone w błoto już lepiej mogli tą fontannę na staraku zbudaować, szkoda gadać kolejne gratulacje dla zarządu rudy błazen z druhem
|
|
od strony Piłsudskiego powinien być wjazd/wyjazd i parking bo tak to ciężko będzie na tym małym skrzyżowaniu i na rondzie chyba że światła tam postawią bo inaczej to masakra róbmy swoje
|
|
Remont stadionu pokazuje jak nieudolni ludzie nami rządzą,Znów mądry Polak po szkodzie.Trzeba było myśleć przy wyborach i tym panom wtedy podziękować. < wieczne im odpoczywanie >
|
|
C:\Program Files\Movie Maker i po kłopocie, jeżeli używasz win xp
|
|
Książki lub e-booka " Windows Server 2003 Księga Experta" poszukuje! Help me!!! lub coś w tym temacie bagrmosen
|
|
Jak to kto jest odpowiedzialny za stadion? Inwestor czyli władze miasta do spółki z zarządem ŁKS-u.
|
|
W naszym mieście dużo jest dziwnych budów. Rondo na Wojska Polskiego z Poznańską. Stadion choć tylko remontowany to już trzeba poprawiać. Z mostem też były problemy. To kilka przykładów takich najbardziej dotyczących nas wszystkich. Przy każdej budowie,ktoś to projektował, ktoś zatwierdzał, ktoś wykonał, jeszcze ktoś odebrał. Robota spieprzona ,a winnych nie ma. Najgorsze jest to,że nie uczą się nawet na własnych błędach.
|
|
dziekuje wszystkim za odpowiedz. problem jest w tym ze po podłaczeniu kamerki do kompa przez kabel uzb nic sie nie dzieje nie wykrywa jej mi co w takiej sytuacji zrobic ?
|
|
Polecam doktora Petrosjana- dzięki doktorowi nie boję się juz stomatologów, ogromna wiedza, niesamowite zaangażowanie w swoją prace i to jest najważniejsze. Pozdrawiam
|
|
w lomzy kupic kompa tanio i dobrego...? pierwsze slysze... ewentualnie moge Ci pomoc w konfiguracji jak chcesz
|
|
To muszą te małe rądo na Poznańskiej przerobić bo oni się tam pozabijają ! "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
6,6 w lomzy to nawet dużo he niektorzy mają jeszcze mniej,ale przy obecnych kosztach utrzymania 7 zl to mało
|
|
Najbardziej brakuje: kina, basenu, hipermarketu. Akademiki w Łomży mają powstać już nie długo, podobno na 800 osób!!!
|
|
Stefan01 no wlasnie, popatrz... jestes zadowolony, bo wszystko dziala. A jakby przestalo dzialac? Dopiero wtedy bylbys w stanie ocenic rzetelnosc sklepu pod tym wzgledem. Dalej... co to znaczy, mam na wszystko gwarancje producenta, a ze sklepu tylko pod warunkiem ze nie rozkrecisz kompa i nie zerwiesz plomb ?? Kazdy normalny sklep daje Ci pelna gwarancje... Jak Ci sie cos zepsuje to co zrobisz? Bedziesz kombinowal gdzie to mozesz wyslac? I oczywiscie na wlasny koszt juz. A jesli dany producent nie ma np serwisu w Polsce to powodzenia... Ogolnie wychodzi na to, ze nie chcac stracic gwarancji, z kazda drobna usterka musisz gonic do Wawy do tego sklepu... super rozwiazanie. Nie wnikam juz nawet, czy zgodnie z prawem, sklep moze Ci odmowic gwarancji, czy robi to nielegalnie. Ogolnie co do cen, to dziwi mnie troche narzekanie akurat na ta branze... Powiem tyle, ze 10% to juz jest dobra marza jesli chodzi o komputery, a czesto sprzedaje sie z marza np. 5%. Wiele branz ma marze 10 krotnie wyzsze, czyli rzedu 50-100% i nikt nawet nie jeknie, ze sa "ceny z kosmosu". _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
http://www.billboard.com/bbcom/charts/chart_display.jsp?g=Singles&f=The+Billboard+Hot+100 www.rmfmaxx.pl www.eska.pl
|
|
Ja ogolnie jesli chodzi o lomzynskie urzedy, to ostatnimi czasy nie mam wiekszych zastrzezen. Odwiedzalem urzedy ze zdecydowanie gorsza obsluga. Natomiast US... no coz, ich chyba nikt nie kocha ;) _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
51-letni Michel Platini został wybrany na prezydenta UEFA. Myślicie, że to dobry wybór? Czy w świetle zawirowań z PZPN stanie po naszej stronie ? Pozdrowienia. rudy błazen z druhem
|
|
mysle ze dobry ,nie mogłem juz patrzec na tego zgreda johanssona ,mysle ze bedzie pobłażliwy co do nas choc nie powinen.moze rudy zbyszek zaprosi go na jakies polskie panie i bedziemy sie dalej kiwac
|
|
bartes: przez poznaska nie - na poznanskiej tez jest ograniczenie ;)
|
|
Adademik juz jest jeden przy agrobiznesie...ale przydalby sie napewno..a basen maja remontowac..powiekszac w strone boiska juz sa plany!!...hiperkarket tesco tez chyba bedzie...tylko te kluby!!....moglo by naprawde powstac jeszcze troche..no i kino do remontu bo amsakra...wole juz wydac na paliwo i do o-leki jechac...!! jak wiele innych osob!!
|
|
W US nigdy nie spotkałam miłej pani za to panów mają bardzo sympatycznych i rzeczowych. Oczywiście pozdrawiam ich :) _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
lub kup sobie telefon z symbianem i zainstaluj odpowiedni program. o ile sie nie myle nazywa sie BlackList i blokuje wszelkie polaczenia od niechcianych numerow. rudy błazen z druhem
|
|
jasne...jeszcze telefon bedzie zmienial z powodu jakiegos debila...
|
|
Drogi autorze tematu! Sądzę, że poniosło Cię trochę z oceną. Myślisz, że jak jesteś anonimowy to wszysko Tobie wolno?? Otórz nie!! Informuję Cię, że pracuję w ZUSie i zabolało mnie to co napisałeś. Z drugiej stony chciałabym abyś spędził kilka dni w ZUSie na informacji, posłuchał kilkanaście razy dziennie podobnych do Twoich obelg. Ciekawa jestem jak byś się zachował? Bo ja niestety, jak ktoś wali takimi epitetami, muszę się usmiechać. _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
zajrzyj na www.skapiec.pl tam znajdziesz ceny w roznych sklepach w zaleznosci od wyposazenia. A jesli chodzi o reszte to raczej nie sprecyzowales do czego bedziesz uzywal tego aparatu, tak wiec ciezko pomoc w podjeciu decyzji. Szukaj czegos ze stabilizacja obrazu, duzym zumem optycznym, dluga gwarancja, czasem nagrywania filmow z dzwiekiem i dlugoscia nagrywania zalezna wylacznie od wielkosci karty, poczytaj na forach internetowych na temat zywotnosci akumulatorkow. Czas startu aparatu jest tez bardzo wazny - nie chcialbys aby aparat "rozgrzewal sie" 10 s zanim zrobi zdjecie. duzy wyswietlacz pozwoli na dokladne obejrzenie obiektow przed fotografowaniem, wazny jest celownik optyczny jesli masz zamiar robic zdjecia w ciemnych pomieszczeniach, gdyz zazwyczaj na lcd nic wtedy nie widac. I tak mozna pisac i pisac i pisac Quidquid latine dictum sit, altum videtur
|
|
Przejrzyj sobie forum http://cyberfoto.pl/ tam te aparaty są tam bardzo dokładnie opisane i porównane.
|
|
Zdecydowanie Panasonic jest najlepsza propozycja z tych modeli ktore wymieniles. Mozesz zastanowic sie jeszcze nad Nikonem Coolpix 8800. Przez dlugi czas fotografowalem tym aparatem i mam wiele super ujec z tego modelu natomiast jesli kupisz Panasonica tez pewnie bedziesz zadowolony. Jesli wystarczy ambicji nastepna bedzie lustrzanka ale do tego musisz sam dojsc. Pozdrawiam.
|
|
Do "antyred" zastanowiła mnie Twoja wypowiedź.. czemu odradzasz Kodaka? ja używam jednen z modeli i jestem zadowolona. może miałeś jakieś przejscia z Kodakami?
|
|
wiele czytałem na forach i na każdym są podzielone zdania każdy ma swoje typy i ich się trzyma, co do lustra to troszkie nieporęczny dodatkowe obiektywy, lampa i koszta idą ostro ponad 4000pln, narazie moim faworytem jest panasonic tylko prawdopodobnie ma straszne szumy powyżej ISO 200, myślałem jeszcze nad sony r1 tylko cena zaporowa ok 2500pln
|
|
tłumaczenie urzędników że codziennie muszą udzielać tych samych informacji itp i że to jest męczące to nie usprawiedliwienie, jak byłem w Anglii w urzędzie skarbowym kilka razy to zawsze wszyscy byli mili uprzejmi mimo że co trzeci klient był z Polski, Rosji itp i ledwo co gadał po angielsku lub pokazywał na migi to zawsze załatwił co trzeba urzędnik pomógł, doradził na ile to było możliwe i nigdy nie czekałem w kolejce dłużej niż 10 minut ta praca poza umiejętnościami wymaga etyki zawodowej i dużej kultury osobistej a u nas duża część urzędników dalej myśli że klient powinien klęczeć na kolanach i całować w rękę, naszczęscie ten typ ludzi powoli jest zastępowany młodymi ludzmi kturzy mają kwalifikacje a nie układy dzięki którym dostali pracę
|
|
np. kibice dynama, a może kiedyś wisły, legii.... rudy błazen z druhem
|
|
A tak odnosnie gieldy, to wstawka z jej forum, odnosnie jednego ze sklepow (duzy i znany) Znajoma oddala asusa, aby wymienili wyjący wiatraczek. Najpierw oczywiście były teksty o odpłatnej, przyśpieszonej naprawie, ale na to nie poszła, więc czekała miesiąc. Przychodzi odebrać kompa, a oni mówią, że USZKODZIŁ NAM SIĘ ZASILACZ PODCZAS NAPRAWY (nówka taganik). Że co ?? W tym momencie to poważna firma przyniosła by nówkę zasilacz i włożyła klientowi do kompa, skoro to ONI go uwalili, ale nie firma *******. Firma ******* poinformowała klienta, że zasilacz został oddany na naprawę gwarancyjną i łaskawie za jakąś tam kaucją (nie pamiętam jaką dokładnie) na okres naprawy włożyli jej jakiegoś śmiecia marki codegen, megabajt czy cos podobnego. Pytanie do narzekajacych na lomzynskie sklepy... Co by bylo gdyby w Lomzy, powiedzieli Wam, ze mozecie zaplacic za szybsza naprawe, gdybyscie po odmowie czekali miesiac albo dluzej, gdyby wreszcie zepsuli wam kolejne sprawne podzespoly i jeszcze kazali sobie za to zaplacic, przedluzajac naprawe o kolejny okres? Zakladam, ze afera by byla nie z tej ziemi... Juz nie wspominam, jaka bylaby pewnie reakcja na wiesc, ze z reklamacjami sprzetu mozecie sie kierowac do producenta, a sklep sie na was wypina. Inne kwiatki to np: jesli oddajesz im sprzet do serwisu i uznaja, ze reklamacja jest bezpodstawna, placisz za to. Czyli generalnie, kupujesz tanio, pozniej juz placisz za wszystko jak leci, a sposobow na wyciagniecie kasy znajda pare na pewno. Wspomniane juz chocby wczesniej oferowanie jedynie gwarancji producenta. Niektorzy producenci nie przyjmuja sprzetu niezakupionego bezposrednio u nich, wiec jest szansa ze gwarancja niby jest, a w praktyce jej nie ma. Czyli jak sie trafi fabrycznie wadliwa pamiec, czy plyta glowna (a trafiaja sie) to moze sie okazac, ze pare stowek poszlo sie czesac juz na wstepie. No ale nasze sklepy sa beee, a inne cacy ;)
|
|
Jak Ci nie pasuje to se zaloz; zaloz sobie jak Ci nie pasuje, jak Ci nie zaloz to se pasuje. Srali muchi, bedzie wiosna, a jak Ci nie pasuje, to se zaloz. Jest jakies psychiatryczne okreslenie na takich, co jak im nie pasuje to niech se zaloz?
|
|
Kodak to badziew. Kazdy kto sie zna troche na fotografii o tym wie. Wg mnie najlepszy z tych wymienionych jest Canon. Poszukaj moze aparatu z wymienna optyka. Za ciut ponad 2000, jakies 2300 mozna miec Canona 350D, a to juz jest sprzet porzadniejszy...
|
|
ja także proponuję Panasonic. sam mam zamiar go kupić ale dopiero za jakieś 4-5 miesięcy jak stanieje do 1500. a najtaniej dostaniesz go na stronie: fotobasia.pl ...pozdr.
|
|
Do tej pory Polacy przegrali tylko jeden mecz na tych MŚ z faworyzowaną francją, która jest obecnie miestrzem Europy, wygralismy nieoczekiwanie z gospodarzami turnieju Niemcali i z resztą druzyn. Jutro mecz Polska - Tunezja, powinniśmy go wygrać ! Jeszze kilka takich meczy i miejmy nadzieję, że bedzie tak jak z naszymi siatkarzami na siatkarskim mundialu. Pozdro.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |