piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Mój sąsiad Czeczen - skad my to znamy

Boże chroń nasz ukochany ŁKS od takich kibiców jak misiaczek1.
Czeka ŁKS sromotna porażka gdy będą dalej kibicować mu ludzie tupu misiaczek1.Wierzę w Mądrość ludzi którzy naprawdę są z klubem na dobre i na złe ina zawsze.
Napisz kim jesteś jak prosił peter a ocenimy ciebie z nazwiska jak ty to robisz. My prawdziwi "kibice od zawsze "znamy się bardzo dobrze i niepotrzebni nam są zakompleksione pajace którzy podszywają się pod nas

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Mój sąsiad Czeczen - skad my to znamy

@wieśmin: nie wiem czemu napisałeś, że " większość instruktorów sama niedawno zrobiła prawko"

przecież żeby nabyć uprawnienia wymagany jest kilkuletni ( bodajże 5-cio letni, dokładnie nie znam cyfry, więc wybaczcie ) staż za kółkiem

czy ktoś się orientuje, czy dalej jest utrzymany 3 letni termin posiadania prawa jazdy kategorii B, żeby przystąpić do egzaminu na kategorię C, C+ E, E ?

moim zdaniem Lki nie powinny jezdzic w godzinach szczytu RANO. wtedy wszyscy spiesza sie do pracy i sie tylko wkurzaja na tych mlodych srednio udolnych kierowcow. sam sie spoznilem wiele razy wlasnie przez to. jak chca sobie pojezdzic w wiekszym ruchu powinni wybrac popoludniowe godziny, gdzie wszyscy wracaja ze szkoly i pracy i tez sie spiesza do domu, aczkolwiek na pewno nie tak jak rano do pracy... krew mnie zalewa jak musze czekac przez jakiegos kursanta kilka razy dluzej na rondzie.

Zbych

antyred: nikogo nie próbuję poprawiać. Nie napisałem także nic na temat poprawnej gramatyki. Krótko skwitowałem wypowiedź jednego z użytkowników. Nie obchodzą mnie także prowadzone przec Ciebie statystyki i notowania.

FIN patrze ze czesto bywasz na Bawełnie heee pozdroo

Zbych

Nie chcecie aby e-L-ki jezdzily w godz. szczytu a jak taki zda prawko i pozniej pojedzie w takie miejsce gdzie jest duzy ruch to nie bedzie wiedzial jak ma sie zachowac i dalej bedzie to samo bo bedzie sie denerwowal i samochod bedzie gasl albo wyjedzie w nieodpowiednim momencie :/

ArChAs ... o ile mi wiadomo to masz 17 lat jeszcze...wiec jakim cudem mozesz sie spozniac do pracy...kurs przed toba...i zobaczymy czy na ciebie beda czekac na rondzie...

pozdrawiam

z powazaniem...Jasiu.

the thruth tracker

filipkowski to frajer powiem tylko tyle

jeszcze taki ciemny to nie jestem :P

Tanio to można kompa kupić w Warszawie na giełdzie komputerowej. Powiem na swoim przykładzie. Pojechałem w niedziele na giełde, zamówiłem na stoisku na którym był najtańszy, a we wtorek pojechałem spowrotem do Wawy ale już do sklepu po odbiór kompa. Gwarancja jest tak jak bym kupował w sklepie w Łomży ale o ile tańszy. Za jed. centralną i monitor LCD zapłaciłem 700 zł. taniej niż bym taki sam kupił w Łomży. Koszt podróży do wawy to najwyżej 100 zł. Łatwo policzyć że 600 zł pozostało w kieszeni.

To rondo przerabiali już dwa razy i pewnie niedługo dojdą do wniosku, że .... jednak jeszcze jest za wąsko.

Myślenie nie boli.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org