Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mamy bogatego premiera. |
najlepiej kus dla kobiety herbtki odchudzajace SLIM FIGURA czy cos w tym rodzaju. dostac je mozesz w rossmanie. odrzywki powinnienes dostac w prawie karzdej aptece.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
"Moscow Times": Woń gazu łupkowego unosi się nad Katyniem |
witam T A S M A N kiedyś wypowiadałeś sie na temat: "najlepszy adwokat" i zaoferowałeś tam swoja pomoc jak mozesz to skontaktuj sie ze mna :lunatyk22@o2.pl z góry dzieki za pomoc
|
|
Re: Mamy bogatego premiera. |
Tego nikt się nie spodziewał. Do konkursu na projekt stadionu miejskiego w Białymstoku zgłosiło się niemal czterdzieści pracowni architektonicznych z całego świata! Między innymi znany projektant Manon von Gerken, który pracował nad modernizacją stadionu olimpijskiego w Berlinie, gdzie w zeszłym roku rozgrywano spotkania mistrzostwa świata w piłce nożnej. - Nie spodziewaliśmy się tak dużego zainteresowania, dlatego musimy o miesiąc przesunąć rozstrzygnięcie konkursu - mówi Jerzy Tokajuk z białostockiego magistratu. Do konkursu zgłosiły się także znane pracownie architektoniczne z Polski, Anglii, a nawet Malty. Zdaniem specjalistów, tak duże zainteresowanie sprawi, że w Białymstoku postanie obiekt sportowy z prawdziwego zdarzenia. Zresztą urzędnicy postawili wysokie wymagania architektom. Obiekt przy ul. Słonecznej ma pomieścić nawet 25 tys. widzów (teraz tylko 6 tys.). Nowy stadion ma mieć także zadaszone trybuny (być może także zadaszenie będzie mieć płyta główna boiska), nowe oświetlenie, podgrzewaną murawę i duże szatnie dla zawodników. Trzeba także zmienić kształt stadionu. Nie będzie owalny, a kwadratowy. Dodatkowo w okolicach ulicy Kawaleryjskiej trzeba zaprojektować boiska szkoleniowe. Koszt całego przedsięwzięcia to ponad 40 mln zł. Większość tych pieniędzy miasto zamierza zdobyć z Unii Europejskiej. W tym roku znalazło 5 mln zł na modernizację stadionu. To właśnie dzięki nim dziś zostanie rozstrzygnięty przetarg na podgrzewaną murawę stadionu, a jeszcze w najbliższych miesiącach rozpoczną się prace remontowe.
|
|
Skłodowskiej 2 od strony parkingu mieszkańców, a nie od strony "Łosia"
|
|
przez co podlaczasz te glosniki,sprobuj przez wyjscie do sluchawek
|
|
możesz się pobawić lutownicą poza tym kabel euro sam w sobie nieobsługuje 5.1
|
|
nie ma takiej opcji za bardzo kanał telewizyjny musi tez nadawac odpowiedni sygnał z tego co wiem poszukaj na jakichs forach elektrocznicznych czy cus
|
|
mam nadzieje, ze jeszcze o nim uslyszymy.
|
|
Zakład szklarski przy szkole muzycznej, na Dmowskiego w tym ciągu handlowym.
|
|
A niech sobie i euro organizują, czemu tacy zawistni jesteśmy, niech mają nawet stadion i na 5o tysięcy. Powinniśmy się raczej cieszyć, że w końcy w naszym regionie powstanie stadion może nie z prawdziwego zdarzenia, ale przynajmniej na niezłym poziomie.
|
|
mlody kurpiewski w zarzadzie lks?!!!!! no to najwiekszy przyklad ze za pieniadze mozna wpakowac kazdego na stolek... mlody kurpiewski w takim razie ma 3 wyroki . bo kilka lat temu z siekiera ganial kliku chlopaczkow. jednego z nich skopal gdy ten nie mogl wysiasc z samochodu i sie bronic i okladal siekiera po samochodzie.. dostal wyrok w zawieszeniu. dla mnie tamta sprawa tez smierdziala i stracilem szacunek do wymiaru sprawiedliwosci... a teraz ten "psychol" ( boje sie tego czlowieka) jest w zarzadzie lks???? przeciez to gangsterka i gdyby nie pieniadze tatusia juz dawno by siedzial...porazka
|
|
Nie rozumiem, w Lomży stadion miał kosztować 21mln i miał za to powstać taki powiedzmy sobie powiatowy obiekt a tu za kwotę 2 razy większą dużo większy stadion z zakrytymi trybunami, oświetleniem i podgrzewaną murawę? Albo Seber masz nieprecyzyjne dane albo nasz magistrat coś mało zaradny.
|
|
adrian1988 "fajny ma pani nick." o moj boze...
|
|
ma zostac rekordzista w Polsce :)) obecnie jest nim kierowca motocykla, ktory za swoje wykroczenia dostal 121 punktow:)) Poscig motocyklisty - youtube.com Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Na TVP 3 powiedzieli ze koles jest chory psychicznie i zostal umieszczony w szpitalu.
|
|
Wrzucilem nowe (4) kawalki na www.qmasz.spec.pl elo!
|
|
No i czego się tu podniecać? Biedny, chory człowiek. Krs .... piszesz, że masz nadzieję, że o nim jeszcze usłyszymy. Czego od niego oczekujesz więcej?? Na razie zabiorą mu prawko i mnóstwo kasy. Potem może być już tylko coraz gorzej. Może następnym razem pojedzie na "czołówkę" z TIREM, albo wjedzie w grupę dzieci. Czego oczekujesz ?? Ja mam nadzieję, że wyzdrowieje i dołączy do nas - ludzi zdrowych psychicznie.
|
|
Oto ten filmik:http://www.youtube.com/watch?v=OTc08Y5jseQ
|
|
Bardzo bym chciała wiedzieć kiedy były prowadzone te spotkania z rodzicami na temat wspomnianych mundurków?( chodzi o wypowiedź Pani Dyrektor dla Radia Nadzieja). Może ktoś z państwa wie coś na ten temat , bo ja wiem tyle co usłyszałam na zebraniu w szkole. Proszę o jakieś informacje. P.S. Czyżby to były spotkania z jakąś elitarną grupą rodziców? I jeszcze jedno - jeśli mamy płacić za te stroje to chcemy mieć możliwość wyboru wzoru, materiału i negocjacji cen. Powinno kilka firm zaprezentować swoje projekty a nie tylko jedna. Jak idę do sklepu i za coś płacę to też wymagam.
|
|
banda pojebusów. nic dodać nic ująć. nie powinni takich wpuszczać na trybuny
|
|
u. Zawadzka. Lokal powyżej banku PKO BP, poniżej kościoła św. Krzyża. .
|
|
www.akwarystyka.com.pl tam Ci odpowiedzą. pyszczaki hodować nie jest trudno tylko pamietaj ze akwa napewno powyzej 100L jak juz.
|
|
Dzięki za podpowiedzi, akwarium ma 240 litrów. Pozdrawiam
|
|
BRAWO KROMAN!
|
|
Takich "kozaków" powinni pałować ile wlezie, a na koniec wlepić im grzywnę za wyrządzone szkody wtedy może by się nauczył jeden z drugim jak się zachowuje na publicznym obiekcie sportowym.
|
|
kroman ty jakis musisz byc kolega kurpiewskiego .na bank. nie chodzi mi o sponsorow . wlasciwie to mam gdzies czy lks bedzie w 3 czy 2 lidze. chodzi mi o to ze w takiej powaznej instytucji w zarzadzie zasiada kryminalista ktory nie siedzi w pierdlu tylko dzieki pieniadzom tatusia nie jestem zawistny. chce tylko aby na waznych stanowiskach zasiadwyali ludzie ktorzy na to zasluguja. a nie swiry za pieniadze rodzicow. koniec i kropka i rozumiem ze wedlug ciebie jak ktos daje kase na klub (jest sponsorem) to od razu musi ladowac kogos do zarzadu??? dla mnie to juz nie jest wtedy sponsor... tak znam zajscie z pierwszej reki i znam opinie tego czlowieka. w zasadzie moge powiedziec ze obawiam sie teraz ze moze mnie ten pan jakos odnalezc przez neta i sie "odwdzieczyc" za te teksty.
|
|
Nie, nie jest to moje pierwsze akwarium, mam już 400 litrowe, ale z bardziej popularnymi rybami, które hodowlłam już kilkanaście lat temu. Po prostu nie chcę czegoś przeoczyc i popełnić jakiegoś błędu, który mógłby mieć wpływ na zdrowie i samopoczucie ryb, bo co to za frajda patrzeć jak rybki zdychają. Miałam trochę kłopotów z odpalaniem tego 400 litrów i chcę oszczędzić sobie teraz nerwów i niepotrzebnych wydatków. A poza tym zawsze dobrze znać kogoś kto ma jakieś pojęcie na ten temat. Tak wię c nie przeżywam, tylko oszczędzam sobie rozczarowań :)
|
|
W Lomzy chyba nie, ale gdzies w okolicy jest dobry specjalista podobno, paru znajomych mialo podobny problem.
|
|
O wlasnie, o tego samego goscia mi chodzilo. Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
re wieśmin: mozesz rozwinąć te za Gierka? jest brod czy towaru brakuje czy też robią ludzie łaskę?
|
|
poczekamy do pierwszego wypadku z udzialem jakiegos dziecka. moze wtedy ktos z ratusza wtedy sie zainteresuje. dziwne ze kosciol nie mial nic przeciwko temu. mo < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Zurcio W tej kamerze masz złącza IEE1394 (FireWire) i USB 2.0. Film możesz zgrać choćby MovieMakerem, choć tym go nie skompresujesz do MPEG4. Ale jest kilka darmowych programów do kompresji, choćby VirtualDub. Złącze FireWire jest nieco szybsze (o 20%) i pozwala na pełne sterowanie kamerą z poziomu programu do zgrywania, więc jeśli masz możliwość, użyj właśnie jego. Jeśli nie, USB też jest OK. Powodzenia
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |