piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jarosław Kaczyński.... Prezydentem RP...

chyba pomyliłeś fora :)

w Łomży generalnie ludziom wisi kalafiorem czy w Bialymstoku będzie stadion czy też caly Białystok zostanie zaorany

większość Łomżyniaków czeka na stadion w Łomży

proponuje wkleić artykuł na forum białostockie bo:

a) tu nikogo to nie interesuje

b) w regulaminie TEGO forum jest zastrzeżenie że posty których celem jest kopiowanie artykułów prasowych będą KASOWANE - a tego chyba sam nie napisałeś co ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jarosław Kaczyński.... Prezydentem RP...

he jak by nie było to daje obraz naszego miasta i białego, u nich stadion za 40 baniek a u nas... 12 zawodnków bo dla reszty nie ma kasy buahahahaha

jak myslicie to bohater jednego dnia czy jeszcze o nim uslyszymy

jak za 300 zł sie tak "zemścił" to ciekawe jaką zemstę teraz wymyśli

A co Ty porównujesz 300 tysięczny Białystok do 60 tysięcznej Łomży. Chyba logiczne że nie powstanie tu stadion na 25 tyś mieszkańców, bo pewnie nawet w 1/5 nie byłby zapełniony.

kroman i floorek chyba obaj zamiataja stacje paliw u kurpiewskiego bo tak go bronia. chyba opary od paliw im te malutkie mozgi wyzarly. A sprawy tak to wszyscy wiedza mial2. Za pobicie ze skutkiem smiertelnym i za spowodowanie wypadku w ktorym zginely 2 osoby. A ze tatko ma pienazki i uklady w sadach i prokuraturze to synkowi kupil wolnosc to tez wszyscy w lomzy wiedza i szepcza po cichu. Zobaczymy jak to on pomoze LKSOWI??? A wy (kroman i floorek) dobrze zamiatajcie!

Witam. Nie ma takiej możliwości. Twój telewizor obsługuje dźwięk dwukanałowy (kanał lewy, kanał prawy). Nie ma więc opcji aby działały wszystkie 5 i subwoofer.

.

no i co w związku z powyższym ?

Taaa jasne może jeszcze euro sobie zorganizują. Tylko że Polska startuje z Ukrainą ,a nie z Białorusią.

Janusz Klos...jak to przykro,ze na swiecie istnieja tez takie osobniki jak ty...
Nawet jesli zamiatam u Kurpiewskiego stacje, to jest to uczciwa praca...i nie tobie mnie za to byloby ponizac...
Nie masz pojecia o tych ludziach...
A tymbardziej o tzw. "sprawach" - ktore ty i tobie podoble PLOCIUCHY sztucznie nadmuchuja...
Zawsze bedzie masa chien lazacych dokolola i nie mogacych przezyc ... i tylko datego,ze ktos cos ma...beda oni ich nienawidziec... i taki wlasnie jestes ty i tobie podobny misiaczek1 - przelane zolcia osobniki...
Jak mozesz wypowiadac sie na tematy, ktore dotycza czyjegoz zycia...byles tam?...widziales?...zlapales go za reke...?
Zal mi takich ludzi jak ty...ktorzy znajduja przyjemnosc w bluzganiu innym...
i czemu...?
bo probuja cos zrobic....dla "twojego" ukochanego LKS....

Al. Legionów 7a, Ks. Janusza 11 od podwórka

jestem za mundurkami jak najbardziej, zastanawiam się ile szkoła dostanie za te niby pseudo marynarki koszt uszycia takiego cuda (jakie okazano w szkole ) to maxxxxxxxxxx 30zł no 35 zł to szkole powinno zależeć jak dzieci będą ją reprezentować ale niestety widocznie chęć zysku jest większa a uznanie rodziców ma się głęboko w poważaniu

każdy stomatolog zanim przeprowadzi zabieg wybielania zębów musi przeprowadzić dokładne oczyszczenie zębów z kamienia tzw. skaling, a następnie pobrać miarę na wyciski do szyn wybielających. Szyny te robi technik protetyk.
Są przeciwskazania do wybielania zębów: widoczne wypełnienia w uzębieniu przednim, których to środek wybielający nie wybieli, jak również choroby przyzębia, dziąsęł.
W opisanym przypadku unomata mamy właśnie ten przypadek, były przeciwskazania do nie wykonania tego zabiegu.
A wybielanie w domu z wyciskami własnej produkcji, może skończyć się z zapaleniem dziąseł i spoowodować nadwrażliwość zebiny. Serdecznie odradzam próbowałam wybielenie ok. kosztuje 100 zł, ale efekt marny, a i szkoda zębów.
pozdrawiam:)

dokładnie. jednego razu jak poszłem osobiście zgłosić że internetu w bloku nie ma bo na całym osiedlu prądu zabrakło i serwer się wyłączył to osobiście mnie odwieźli do domu i od razu z miejsca go właczyli. Lepiej to już chyba nie mogli zrobić

annamira: nikogo tu nie próbowałem obrazić. Dziwię się tylko, kiedy krzyczy się tu na forum o takich sprawach. Dlaczego nie zabieracie głosu w samorządach szkolnych a płaczecie tu na firum? Ponawiam apel o odpowiedź na pytanie: która z Was wie co to przetarg i zasady zdrowej konkurencji (może Ty)?? Z jednej strony gromicie szkołę, że olbrzymim jest wydatek 60 zł na mundurek a za chwilę (andzka) pisze, że już powinniście uszczelniać lub nawet wymieniać okna, ławki, krzesła, tablice. Nie mam w dyskusji na ten temat żadnego interesu. Mało tego: generalnie Was popieram. Należałoby tylko pisać bardziej rozsądnie. Osobiście życzę sukcesu w skutecznych rozmowach z panią dyrektor Gałązką !!

TYKU zgadzam sie z tobo. Napewno jesli snieg spadnie to bedzie wielkie zaskoczenie dla drogowcow. he he he

Mówili ,że na Podlasiu będzie padał śnieg ,więc nas nie powinno zaskoczyć ;)

Moze mi pomozecie jaka siec dociera do rejonu nowego mostu oprocz neo.Jak mozecie to podajcie cennik predkosci upload i dowload i kontakt z dana firma

Oki, czekam na fotki. swieczkowska@o2.pl

tylko neo i dsl są najlepsze, jest tez ok dsl z szeptela, zresztą wszystkie sieci w Łomży opierają się o Dsl i Neo :)

Nie wiem, czy zaraz wielki człowiek, nie znałem go osobiście, więc nie wiem, jaki był. Ale pisarz, czy też może raczej reportażysta (bo słowo pisarz ostatnio stało się niemal równoznaczne z powieściopisarzem), sporego formatu, faktycznie...

Zbych

ja mieszkam na Zdrojowej i mam radiówkę =D

Bimbo !

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org