Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
To był zamach i dobijanie żywych. |
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
PS. |
a gdzie jest wogle ta bawełna i łomżyca ??? tam gdzie te zedle etc ?
|
|
Re: To był zamach i dobijanie żywych. |
MiYu a ty co jestes TW. Współczuję Pani Dyrektor mieć taką sąsiadke która tylko chodzi pod płotem podgląda i podsłuchuje (a może masz zdjęcia) Jeżeli zdajesz sobie sprawę wybudowanie domu to jasne jest że nie wybudowała tego ze składek rodziców. Z tego co mówisz też wybudowałaś dom na Zawadach z Twojej wypowiedzi można wywnioskować że przemawia przez Ciebie zazdrość. A Ty Rumcajs nie wiesz że podwładni muszą czuć respekt i bać sie dyrektora bo inaczej zapanuje samowolka i bezprawie a nauczyciele będą robili łaske że uczą. Grey skąd masz takie wiadomości że zajęcia pozalekcyjne są płatne moje dziecko chodziło do tej szkoły i nie płaciłem za żadne dodatkowe zajęcia za wyjątkiem języka angielskiego w klasach I-III A co mundurków też nie wyrażam na nie zgody. I zamiast plugawić szkołę i wszystkich wokół proponuję ponowne rozmowy z nauczycielami i Radą Rodziców. Z wyrazami szacunku bye!!! > Moze ktos z Kuratorium przeczyta te posty i sprawdzi co sie > dzieje w tej szkole,bo mysle ze takich opinii bedzie wiecej. > Juz od kilku lat krazą niezbyt dobre opinie o kierownictwie tej > szkoły,ale teraz powoli zostaje to wyciagniete na swiatło > dzienne i mam nadzieje ze rodzice nie odpuszcza i zawiadomią > odpowiednie organy ! > > Do MiYu ! > Zgodze sie z toba ze to wszystko co robi Pani DYREKTOR to tylko > wielka piekna pokazowka na zewnatrz bo w środku jest zupełnie > inaczej.Tak jak napisałas nauczyciele po prostu sie boja > wszechwładnej Pani Dyrektor !!! >
|
|
bawełna to jak zlikwidowany PGR i takie tam towarzystwo
|
|
Powazna Nawijka Pozdro!!
|
|
.
|
|
W Niemczech "elka" jest praktycznie zwyklym samochodem z mala naklejka "Fahrschule" na tyle samochodu. Jadac, nie trzeba na nia uwazac, bo porusza sie z normalna predkoscia i nie zaskakuje niespodziewanymi manewrami. W Lomzy srednia predkosc takiego pojazdu to chyba ok. 20 km/h. Mozna kierownice pogryzc ze zlosci jadac za takim typem. I ciekawostka: widzialem Ferrari "Fahrschule" - ciekawe ile kosztowala godzinka...
|
|
a listkiewicz na to: niemozliwe! Pozdrawiam.
|
|
znawcy... przeciez to chodzilo o koks ;) róbmy swoje
|
|
PoZdRo ElO ZiOm!
|
|
pajace do potegi. zrobcie cos pozytecznego bo komputer zle dziala na was. przykro sie robi jak sie czyta te wasze wypociny.
|
|
2199x juz widziałem, więc niedługo pojawi się zapewne 22222, ciekawe u którego z włodarzy?
|
|
mam tablice BO CHATA i gosciu jest z Łomży bo codziennie przyjeżdza do hurtowni spozywczych dajcie jakis meil to wam wysle lunatyk22@o2.pl pozdro
|
|
i nie BO tylko B0
|
|
A po co z nami się tym dzielisz? Daj ogłoszenie. To jest forum... Bimbo
|
|
jak to koles z bialego... proponuje usunac topic..bo nikt tu go nie chce...kto za mna? _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
Zaśnięcie lub zasłabnięcie kierowcy tira to prawdopodobna przyczyna wypadku, do którego doszło rano w Wolicy pod Warszawą. W wyniku zderzenia ciężarówki z autobusem 27 osób trafiło do szpitala. Źródło: http://wiadomosci.onet.pl/1469915,11,item.html Było to szczęście w nieszczęściu, że tak delikatnie skończyło się spotkanie pojazdów o pokaźnych rozmiarach. Po prostu kierowcy Tir-ów są nadmiernie eksploatowani. Bimbo
|
|
Co im z tego stadionu :) Jak pojedziemy do nich to im tylko murawa zostanie (w najoptymistyczniejszym dla nich następstwie nieszczęśliwych wypadków) :P
|
|
witam. mam takie pytanie do was. chcę podłączyć głośniki creativa 5.1 pod telewizor. może telewizor nie jest pierwszej nowości ale można już podlączyć kopńcówkę euro. w najlepszym wypadku chodzą mi tylko 2 głośniki. jak mam to podłączyć żeby poszło na 5. macie jakieś pomysły? czy wogóle jest taka możliwość??? dzięki z góry pozdrawiam
|
|
to z tego ze 300 tys:) polowa to zza granicy:) .
|
|
spróbuj na forum akwarystycznym tam napewno fachowo ci odpowiedzą poszukaj na google jest tego troche pozdrawiam bagrmosen
|
|
powinni ich zebrać wszystkich na poligonie i napierd.alać w nich rakietami banda brudasów i ślimaków Bimbo !
|
|
masz jakieś alergiczne podejście do tematu. cyt: "I jeszcze jedno - jeśli mamy płacić za te stroje to chcemy mieć możliwość wyboru wzoru, materiału i negocjacji cen. Powinno kilka firm zaprezentować swoje projekty a nie tylko jedna." Po pierwsze: jeżeli nie znasz żadnych szczegółów to nie krytykuj. Chciałabyś negocjować te ceny razem z 1000 innych kobietek?? Jak te negocjacje sobie wyobrażasz?? Skończyłaś jakieś studia, byłaś na szkoleniach podyplomowych czy też techniki negocjacyjne znane Ci są z łomżyńskiego bazaru?? No nie powiesz, że jak piszesz wyżej znane Ci są one z przyzakładowego sklepu ??!! Oświeć nas Kochanie! Bimbo !
|
|
Ja tam myślę,że niech sobie te elki jeżdżą,niech się te dzieciaki uczą,pomimo że niemal każdego dnia klne jak szewc i napier...lam ze złości to w kokpit,to w kierę jak muszę stać na światłach przez takiego jednego z drugim,albo ciągnąć się po rondzie max 15kmh.Ponarzekam i pokrzyczę,ale zaraz mi przejdzie i już. Tak sobie myślę,że jakby pewnego dnia wszystkie elki nagle znikły z ulic,to czegoś zaczęło by mi brakować.No i zawsze mam świadomość,że choćby nie wiem co,to nie ja jestem najgorszy na drodze hehe. A tak poważniej,to jak często widzę czego ci instruktorzy uczą te zagubione za kierownicą osóbki,to żal mi jednych i drugich :/ Bimbo !
|
|
Myśle ze dobrze zrobili kiedyś trzeba bylo rozgonić te całe towarzystwo bo już napewno wszyscy mieli ich dość. Cyrki wyprawiał ten caly pzpn a jak nas zawieszo to kiedyś i odwieszo bedzie dobrze trzeba być dobrej myśli
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |