Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kolejna plama PO |
Tak bezapelacyjnie, ale na początku człowiek nie był doskonały i musiał Stwórca coś wymyślić, stąd ewolucja.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kolejna plama PO |
zajdz na ta mała uliczke koło stsow na starym rynku tam jest zakład i tam zapytaj.
|
|
hehe niezły świr:) dzisiaj w śledziowie o niczym innym nie gadają hehe:) brawo dla pierwszego odważnego, który walczy samotnie z systemem:) .
|
|
Sumo/malaha - dzieki :)
|
|
kat kat jeszcze raz kat, moze on nie walczy z systemem, a z samym soba.
|
|
Gość dobrze wiedział co robi. Sąd nie może go ukarać wiele razy, za to samo, za jednym razem :)
|
|
Zawsze byłem z ŁKS-em i trudno mi teraz o tym pisać, ale gdy zarząd naszego ulubionego klubu zaczynają tworzyć "takie osobistości" to mamy do czynienia z nieuchronnym jego końcem. Uważam, że aby reprezentować taki wspaniały klub to należy sobą reprezentować określony poziom i mieć pewną klasę. A tu zabrakło wszystkiego. I znowu liczy się tylko forsa. Bo cóż dobrego możemy powiedzieć o nowych członkach zarządu. Otóż taki p. Mackiewicz zapewne zwracał na siebie ogromną uwagę kibiców ŁKS (siedzących od strony rzeki) w sezonie gdy ŁKS wygrywał III ligę faktem, że na każdym meczu był "nawalony" jak samolot i był żródłem gromkiego śmiechu. Młody Kurpiewski to już kompletne nieporozumienie. To nie Nowogród. Może lepiej niech dalej jeździ po Nowogrodzie na swoim czterokołowcu w wojskowym mundurku i niech udaje Rambo. Dodatkowo ma facet szerokie zainteresowania, w ubiegłym tygodniu śpiewał kolędy u biskupa a dziś stał się wielkim znawcą piłki i podobno biznesmenem. A jaki tam z niego biznesmen, przecież siedzi u ojca na garnuszku. Tak więc drodzy kibice zobaczcie sami kto będzie zarządzał naszym kochanym klubem.
|
|
Wystartować w takich wyborach wcale nie jest łatwo, trzeba się liczyć z różnymi głupimi komentarzami, nie tylko w trakcie wyborów, ale także i w szkole. Więc te dziewczyny i tak są wporządku że nie boją się wystartować i moją do siebie dystans.
|
|
siema Macie teraz dla odmiany cos z bialostockiego podworka.Dobra produkcja. http://www.youtube.com/watch?v=QOGD2YI6-Gc&mode=related&search=
|
|
nie wiem czy ktos juz to wczesniej pisal bo nie czytalem ale powinno sie zrobic wybory w 2 lo !!! bo wiadomo ze tam sie najlepsze laski w lomzy ucza :) a ekonom ???? eeeeeee poziomem nie powala i to nie tylko nauczania :D nbuhahahahahaha
|
|
Powinien skasować ten radar samochodem to by była dopiero zemsta.
|
|
założyłem temat 2 razy właśnie z powodu problemów z forum. łączy się jakby chciało a nie mogło. niestety na tym forum nie widzę możliwości kasowania własnych tematów :/ administrację proszę o skasowanie tematu - klona
|
|
Mój typ który podawałem okazał się trafny. Oczywiście Asia wygrała. Serdeczne gratulacje. www.asiia00.fotka.pl <---- to ona :D:D:D
|
|
no muli jakby chcialo a nie moglo...
|
|
do fin wiesz co czlowieku wez sie zastanow co ty piszesz oceniasz dziewczynie po jej wygladzie i stwierdzasz ze jest blachara hahaha zalosne
|
|
Jakaś siódma woda po kisielu, jak to powiadają.
|
|
|
|
o kurcze ;D a ja się uczyłem w klasie z prowadzącą :P _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
Za takie spoty jest wam wdzięczna Komenda Miejska Policji w Łomży. Już oni się zajmą tymi panami.
|
|
misiaczek1 - jesteś debil! Jak byłeś zawsze z ŁKS to powiedz co dla niego dobrego zrobiłeś oprócz poniżania ludzi którzy chcą coś zrobić dobrego, a przynajmniej dają jakieś pieniądze na klub. Pan Mackiewicz kibicuje dla ŁKSu przynajmniej 8 lat bo tyle daje niemałe kwoty na Nasz klub. "Kibicować" zaczął jak byliśmy jeszcze w IV lidze w środku tabeli. Dawał za prezesa Lendzioszka, Kosiorka i teraz też to robi. Spytaj się młody narybek ŁKSu za czyje pieniądze wyjeżdżają na letnie obozy, turnieje halowe. Znam p. Mackiewicza i nigdy nie widziałem go na meczu "nawalonego jak samolot" , a przez tyle lat dałoby się to zauważyć. Od strony rzeki siedział zawsze nawet jak byliśmy w IV lidze, jak prawdziwy kibic, a Ty pewnie udajesz go siedząc na "pikniku". Kurpiewskiego młodego nie znam dobrze, ale co komu przeszkadza jego jazda czterokołowcem. Kup sobie debilu taką zabawkę tylko dawaj kase na Nasz ukochany klub. Debilu przez taką krytykę zniechęcisz innych którzy chcą w namaczalny sposób pomóc klubowi. Proszę, nie czepiaj się Browaru, Zarządu Miasta, JBB i wielu innych hojnych.
|
|
to jest tak proste radio że żadna instrukcja nie jest potrzebna
|
|
Po jaką cholere stary grzybie zakładasz drugi taki sam temat? ________ Malachit
|
|
koles mu podal...a tematy moze zakladane sa...
|
|
Van_Loosen: lantryna w moim przypadku = literówka. Ogólnie chciałem ironicznie wskazać miejsce osobom nie przykładającym należytej staranności do wykształcenia. Przykłady faktycznie - nie wybrałem trafnie.
|
|
jezeli myslisz ze wyjdzie Ci taniej u szklarza to sie mylisz (wiem z wlasnego doswiadczenia) kupilem w sklepie obok katedry (puszek) akwa 1zł/1L. u szklarza wychodzilo na same szklo 1zl/1L + silikon + robocizna to nie chcialem wiedziec ile wyjdzie.
|
|
Panu CZ już nie raz zdarzały się takie wpadki. Ma "drobne" problemy z ortografią. Rzeczywiście nie wszyscy muszą pisać literacką polszczyzną, ale ci, którzy poprawiają innych - powinni. Van Loosen nie używa na przykład wielkich liter, co dla mnie oznacza zwyczajne lekceważenie zasad pisowni. Zaś peter twierdząc, że nie każdy musi znać gramatykę, potwierdza tę tezę, popełniając kilka błędów gramatycznych i stylistycznych w krótkiej wypowiedzi: "(no) i czego się czepiasz wypowiedzi tommeknet ?? Ja go popieram !! Po co mi uczony szofer albo ogrodnik ?? (Aby liczyć umiał) do dziesięciu. Tyle wystarczy "TAK TRZYMAĆ" tommeknet. Jak wszyscy pójdą na studia, to kto mi będzie (lantrynę) (sprzątać) ??!!" W nawiasy wziąłem tylko te bardziej rażące. W nawiasy - bo są jakieś problemy z formatowaniem tekstu "bold" nie działa:( Natomiast tomeknet, mimo swego ironicznego podejścia do pisowni ma u mnie w tym względzie dość wysokie notowania:) I oto do czego zmierzałem w konkluzji: "uczył Marcin Marcina..."
|
|
Cmoknij mnie w pędzel :-) Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
Wiem ale w siłowniach blisko centrum mają marżę jak dla downów:) i podobno kiedyś w ejednej ktos poszedł po odżywke na mase to mu sprzedał trener l-karnityne bo waznośc mu się kończyła.
|
|
allegro albo internetowe sklepy. u nas w miescie z cenami jest tragedia ...
|
|
e tam gadacie. to jest bohater ;D
|
|
Łomżyńskie eLki ok, mogą byc wszystkie eLki z po za Łomży won !!!
|
|
A jak Ty zdawales to jakos Ci to nie przeszkadzalo
|
|
pojazd nauki jazdy jest integralna czescia ruchu drogowego a jak nie umiesz sie zachowac dojezdzakac do elki to sie podszkol bo masz problemy jak male dziecko, a jak brak ci cierpliwosci to sie na rower przesiadz, jakos na nadmiar taksowek nikt sie nie skarzy, a zaraz i male fiaty ci beda przeszkadzac no i panie za kolkiem
|
|
No w końcu trzeba było założyć jakiś temat na forum, a że tylko taki wymyślił.. no cóż ;) Bimbo !
|
|
"Autor: bobo672 (---.eranet.pl) Data: 20-01-07 16:34 Witam, W TYTANIE poczekasz na odżywki 9 dni - podono najtaniej (białko od ręki) i mają swoją stronę - www.silownia-tytan.pl można zamawiać telefonicznie i na miejscu." kogo tu chcesz oszukac...wiadomo ze to Twoja silownia..." i mają swoją stronę " czyli kto ma? Ty? " W TYTANIE poczekasz na odżywki 9 dni - podono najtaniej"podobno? czyli nie jestes pewien co do swojej silowni? przypominam "Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane" Panie Administratorze... Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
W opinii nauczyciela : "jest juz za późno bo mundurki mają >wejść< od 1 marca". Staramy się własnie o spotkanie z Rada Rodziców i Dyrekcją, bo to, co nam zaproponowano jest nie do przyjęcia. Krestia mundurków nie jest bezsensowna - popieram pomysł, ale niech to nie będzie byle co za wygórowaną cenę. A propo jakości: Kiedyś nosiłam granatowy fartuszek z przypinanym białym kołnierzykiem i ("koniecznie przyszywaną") tarczą szkoły. Po dwudziestukilku latach zaproponowano w mundurku nieco sztywniejszy materiał. Aż się ciśnie na usta słowo "szmata"... Nie wspomnę już niszczycielskich sił, jakimi władają moje dzieci. Ile takich mundurków musiałabym rocznie kupic?
|
|
Ja uważam, że taki facet może być bohaterem tylko dla ludzi mu podobnych. Dobrze, że podczas "kręcenia kółek" nikt mu sie nie nawinął pod koła. Każdy może wydawać pieniądze tak jak chce (mam nadzieję, że ten facet wyda teraz własne, a nie ciężko zarobione przez rodzinę). Gdybym dysponowała taką kasą - pojechałabym na urlopik i to wcale nie którki, zamiast pchać ją do czyichś kieszeni "za nic". O przepalonym paliwie nie wspomnę.
|
|
bbbb racja sam zdawał i też ktoś może tak samo powiedzieć. Żadnemu dobremu kierowcy nie powinna przeszkadzać L-ka
|
|
Mnie też sie podobało hehe, i kroptoreklama strony w portalu, i numer telefonu i dyskrecja obu pań w zakresie sytuacji rodzinnej. Jakiż to bogaty temat się zrobił. Az się łezka w oku kręci ! Pozdrawiam. AM
|
|
bobo672 ile u was karnet kosztuje???
|
|
w pracy????
|
|
Krytykującym intruktorów zapraszam do próby zmierzenia się z tym zawodem.. I z wymaganiami klientów. Co do utrudnień to uważam ze WORD powinien jakoś starać się zrekompenosować tą duża liczbę pojazdów "L" jakimiś inwestycjami podnoszącymi bezpieczeństwo w ruchu drogowym dla miasta. Mam tu na myśli inicjatywy takiej jak: maisteczko ruchu drogowego dla dzieci i młodziezy (karta rowerowa/motorowerowa), wspomaganie łożmyńsjkiej policji np. zakupem jakiegoś sprzętu (nie wiem czy mają nawet podręczne narkotesty) czy organizowanie akcji propagujących bezpieczeństwo w szkołach (jakieś wykłady zakupy odbalsków dla dzieci). WORD czerpie duże korzyści z takiej ilości chętnych więc powinien się nimi podzielić w jakimś stopniu z miastem. A co do ruchu w Łomży: jest to miasto dobrze oznakowane, kierowcy nie są jeszcze do końca zepsuci, potrafią okazać trochę kultury i uważam że powinniście być dumni z tego że tak wiele osób wybiera Wasze miaste i naukę jazdy wśród łomzyńskich kierowców.
|
|
Witam! Może mogłabym Ci pomóc, prosze o kontakt na gg 8002777. Pozdrawiam!
|
|
bilety mozna dostac w regionalnym ośrodku kultury na ul.małachowskiego.prawdopodobnie są juz tylko na godz.20:00 także spiesz sie chłopaku!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |