piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tusk oddał nasz gaz

Przed kilkoma minutami napisałem posta na teat karty 8mb do sony playstation2. Było to raczej ogłoszenie więc mój post został skasowany. W tym momencie zdziwiłem sie gdyż byłem przekonany, że tu nie ma admina!!! A jednak jest lecz czasami śpi.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tusk oddał nasz gaz

Martita jesli jestes tym kim sadze, ze jestes podaj jakies szczegoly z przeszlosci, ktore potwierdza Twoja tozsamosc prosze.

Agent22 ;)

kilka dni temu powiększyli transfer. teraz w cenie 54 jest 1024 a w nocy 2MB/s. Sądzę że to są baardzo przyzwoite transfery

Jeffrey: Mylisz się mówiąc że pod Agrobiznesem jest hotspot. mieszkam tu i jakoś się nie da. Połaczenie wifi służy im do łaczenia się z akademikiem. jest on szyfrowany i oparty na MACach

van_loosen: Amen.

Nie sądzę że zbyt wiele osób daje pieniądze dla Owsiaka a raczej dla tych dzieci.

tito srito: I trzeba przyznać rację nieważne kto jest organizatorem i tak bierze 10% czy to owsiak czy to twój ukochany kotanski. nic za darmo. Nie chcę ci życzyć źle ale może zmienisz zdanie jak Twoje dziecko obudzi się po wypadku i cobaczy sprzęt z naklejką WOŚP. Będziesz wiedział komu zawdzięczasz życie. Chyba że stać Cię i posiadasz sprzęt wart kilka mln złotych w piwnicy.

Oczywiscie, ze A. Jak bylam mala, chodzilismy na lody do pobliskiej lodziarni, wowczas najleprzej w Lomzy. Nie wiem komu przyszlo do glowy zlikwidowanie fontanny, bylo napewno duzo ladniej .

Dran, a czemu pytasz o grubość maty? Ile ważysz? Być może będzie za cienka dla Ciebie, kiedy łupiniesz z wielkim hukiem na glebę ;D

bagrmosen

Autor: tito ortiz (---.elomza.pl)
Data: 14-01-07 12:13

radziwanowicz na obronców łomzy ponoc nie ma lepszego typa

Ja również go polecam.Mało który mechanior ma taką wiedzę,a przede wszystkim dar szybkiego i zadziwiająco trafnego diagnozowania problemów.Z resztą to nawet po nim widać,że po prostu lubi to co robi.
Poza tym nigdy mnie dużo nie skasował,choć to może już ze względu na znajomość... :)

Można dobrze i w miarę tanio zjeść!

polecam!!!!

leo70 nie pozostało wtedy nic innego jak zalać robala:)

Prowokacja . Najlepiej nie zwracać uwagi na gamonia i temat zamilknie a śledziu spizdzony wróci na swojej wioski w której nikt go nie lubi .

.

maciek napisał:
Jak wyglądały alejki z asfaltem powypychanym przez korzenie drzew? Czy, fontanna pełna śmieci i butelek. Czy był to piękny widok?

Dziwie się topie Maćku, że tak napisałeś.

Zacznijmy od tego, że obecnie mamy pewną instytucję, która zwie się Straż Miejska. To po pierwsze. Po drugie - na rogu Farnej jest zamontowana obrotowa kamera, z której obraz płynie do siedziby policji, dlatego też uważam, że widoku śmieci i pijaczków byśmy raczej w tym miejscu nie uświadczyli.
A sama fontanna, o ile byłaby stylowa, nadałaby niewątpliwie temu reprezentacyjnemu miejscu Łomży jeszcze więcej uroku...

Nikt się nie pofatyguje,ana pewno nie lomzerman.Widać to na tym forum.A tak przed wyborami na radnych i prezydentków tyle miało być wsparcia

tommeknet? Rumunek!

asiia00 nie przejmuj się tymi komentarzami. Gratuluje ci tytulu i odwagi.

________
Malachit

aha2: super wypowiedź !!

Na początku powiem, że nie chodzi mi o zakład. Myslałem tak sobie czy nie można by było zrobić jakiegoś serwsiu o społecznośći z Łomżycy i Bawełny. Myśle, że by się to spodobało. Zaraz będzie, że tutaj można pisać, ale ja myślę, że to by było miejsce gdzie byśmy mogli sie dogadać itp. Jeśli wam to się nie podoba to trudno. Chciałem tylko wiedzieć ;).

cieszę się, ze Tobie też zależy na poziomie wykształcenia naszych współrodaków :)

PEACE :)

Pzdr

Maciek

T A S M A N

będę zakładał ile zechcę o tobie gościu śmieszny ......

pozdrawiam niesympatycznych

http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure/spanish.php

Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

ale macie nasrane w tych małych mozgach.. moim zdaniem asia łusznie wygrała bo reszta to same paszetety. jedynie lidia dosc ladna byla ale reszta to ojej.. znam asie i sie ciesze ze to ona przejela korone bo wiem ze niebedzie sie panoszyc po szkole tak jak np robilo by to kilka z dziewczyn.. uasia byla najladniejsza, najpiekniejszy miala makijasz i fryzure, ciauko no ji niewiem o co wam lamusy chodzi. znalezli sie piekni.. najlepiej komentowac negatywnie, liczcie sie tez zx ytm ile pracy trzeba bylo w to włozyc i jaka to trema. a jesli chodzi o to ze inne dziewczyny sa ladniejsze i niebraly udzialu to jest juz ich sprawa. strzala asia jestes piekna gwiazdka o. pzdr;*

Nie sadzicie, ze takie tematy sa nieco bez sensu (nie chodzi tylko o gastronomie)? Tym sposobem mozna oszkalowac kazda jedna firme, bo raz sie zdarzy, ze komus cos nie podpasuje (moze i slusznie, a moze nie). Nawet konkurencja moze sie wpisywac i pisac brednie, bo i tak nikt sledztwa prowadzic nie bedzie, zeby sprawdzic jak bylo faktycznie.

Jedyny przypadek, gdzie taki temat moze odniesc jakis pozytywny skutek, to jesli chodzi o powtarzajace sie przypadki przekretow, czy powaznych zaniedban. Ale litosci, bo zwykle wychodzi z tego taka internetowa forma linczu, "bo zupa byla za slona". Moze postarajmy sie zachowac jakis umiar i nie piszmy o pierdolach.

Mnie ostatnio pani w sklepie spozywczym nabila pare sztuk za duzo produktu na rachunek. I co? Poszedlem nastepnego dnia, spokojnie zalatwilem sprawe i jest ok. A moglem wlezc tutaj i nabazgrac, ze w tym i tym sklepie oszukuja i wogole odradzam, bo raz sie zdarzylo ze sie komus palec na kasie omknal, nie dajac zadnej szansy na rozwiazanie problemu drugiej stronie.

Tak z ciekawosci zapytam, ile osob tu sie wypowiadajacych pracuje i wykonuje swoje obowiazki w 100% idealnie, bez najdrobniejszych potkniec? Od razu napisze, nie pracuje w zadnej z firm o ktorych byla mowa, ani wogole nie mam nic wspolnego z gastronomia ;) Ale ogolnie pracuje, dlatego wiem jak to czasem bywa... Kazdy sie czasem pomyli, ale to od klienta w duzym stopniu zalezy, czy zrozumie pomylke, czy zrobi z kogos oszusta i partacza.

Witam. Gdzie w łomży można kupić odżywki na masę i preparaty odchudzjące dla kobiet?

a co bawełna to jakieś szczególne miejsce w regionie żeby serwis zakładać

nie wiem o co ci chodzi???

pewnie w każdej siłowni i sklepach sportowych

tak sami przyjdą przerobić sonki swoim dzieciakom

Wedlug mnie zupelnie bez sensu, ale jak chcesz to rob... Spojrz tylko na wielkosc Lomzy... po co zakladac oddzielny serwis dla obszaru takiego jak Bawelna? Skutek bedzie taki, ze bedzie tam 5 uzytkownikow na krzyz i nikt nie bedzie zagladal, bo posty sie pojawia raz na 2 dni. Zreszta jakie to sprawy, typowe tylko dla Bawelny chcialbys tam poruszac?

nie wiem co chciał osiągnąć tym czymś że zapłaci teraz w hu.j kasy i zabiorą mu prawko?? to się zemścił chyba na sobie LOL

halfik, zauwaz tylko, ze sam stawiasz sie na rowni z tymi, ktorych okreslasz lamusami itd. bo tez wyrazasz sie "pasztety" o pozostalych startujacych dziewczynach... Wiec innych krytykujesz, a sam tak robisz ;)

Tak a ja utworze forum i czat dla mieszkańców tylko mojego bloku :D I tak bym miał więcej użytkowników niż cała bawełna ha... 15 osób bankowo.

niedlugo bawelna bedzie walczyc o odzielne panstwo jak watykan

Witam, W TYTANIE poczekasz na odżywki 9 dni - podono najtaniej
(białko od ręki) i mają swoją stronę - www.silownia-tytan.pl można zamawiać telefonicznie i na miejscu.

Na wywiadówce pokazano nam mundurki, które mają nosić nasze dzieci.
Opcje były dwie:
- marynarka z logo szkoły,
- kamizelka.

Kamizelki nam nie pokazano, bowiem "będzie taka jak marynarka". Za to marynarka? Hmm, jak to powiedzieć?

Więc tak:
Z cienkiego granatowego materiału uszyto wdzianko bez podszewki, a po lewej stronie ŻÓŁTĄ NITKĄ wyszyto nazwę i numer szkoły.

Najbardziej szokująca okazała się jednak nie proponowana nam opcja wybrana przez Radę Rodziców, ale cena proponowana przez producenta.

- kamizelka ok. 40zł,
- "marynarka" (wyżej opisane toto) - 60 zł.

Wiem, że w jednym z gimnazjów rodzice kupowali całe stroje (widziałam dziewczęcy: marynarka z plisowana spódniczką w szkocką kratę). Zapłacili za nie po 60zł. Za cały komplet.

Szkoła podstawowa nr 10 liczy co najmniej 1000 uczniów. Uważam, że przy tak dużej ilości dzieci ktoś powinien negocjować jakość oraz cenę. My, rodzice zostaliśmy postawienie przed faktem dokonanym, wyboru dokonała grupka osób, najwyraźniej niezainteresowana tym, w czym będą codziennie chodzić do szkoły dzieciaki.

Mam więcej niż jedno dziecko, mogłabym na nie wydać te 60 zł, ale niech to będzie strój dobrej jakości, taki, żeby nie trzeba było go po 2 miesiącach kupowac znowu.

Wzory stroju szkolnego będą przecież obowiązywały w szkole ciągle, czy może się mylę?
Osoba, która zaproponowała strój, będzie więc miała mozliwość zbierania zamówień w systemie ciągłym.

Czy na takie zamówienie nie powinien być ogłoszony przetarg?
Jestem pewna, że problem dostarczenia takiej ilości mundurków mógłby wzbudzić zainteresowanie nie tylko jakiegoś krawca w naszym mieście, ale może kogoś, kto potrafi zaoferować coś więcej, niż "prowizora" zaprezentowana nam ostatnio.

Przykre to bardzo, że nam, rodzicom - a przedew wszystkim naszym dzieciom wciska się byle co.

czy jesteście tego samego zdania co ja ze za dużo jest poruszających sie L-ek po naszym małym miasteczku?. jestem za ograniczeniem tych pojazdów

macie problem...moze i za duzo...mnie nie przeszkadzaja...czuj sie ze ludzie beda patrzec na twoje ograniczenia na forum...

może i masz racje troche

ale jak bedziemy pobłażliwi dla tych małych pomyłek, to potem jak zdarzac sie będa jakies wieksze to tez powiemy ze jest ok ?

oj minister Giertych namotal:)

radze zebrac klka osob i zglosic sie do dyrekcji...postawic warunki i zobaczyc co z tego wyjdzie:)

siłownia ZIBI najtansze odżywki i bardzo duży wybór

jadąc do pracy naliczyłem 20 szt. a mam zaledwie czy ok 6 km do niej

Bimbo !

Dlatego napisalem, ze warto pisac o powaznych naduzyciach, bo jesli ktos celowo oszukuje klientow albo niewywiazywanie sie z obowiazkow jest norma, to jak najbardziej warto ostrzegac innych.
W innym przypadku moim zdaniem nie warto sie rozpisywac na forum, zwlaszcza ze druga strona nie ma raczej mozliwosci sie w zaden sposob wytlumaczyc tym sposobem, czy naprawic swoj blad. Dobra opinia jest dla wiekszosci firm bardzo wazna, a zepsuc ja takimi chocby wpisami jest niezmiernie latwo. Dlatego moze czasem dobrze sie zastanowic, czy ktos faktycznie sobie zasluzyl...
Sadze natomiast, ze wypadaloby w pierwszej kolejnosci zwrocic sie z watpliwosciami wlasnie do firmy/sprzedawcy. Jesli wtedy zostaniecie olani, to przynajmniej mozna juz zalozyc, ze bylo to celowe dzialanie, a nie pomylka, za ktora zostaniecie przeproszeni.

Daj spokój, ale pos wymyśliłeś. Weź się lepiej za robotę, drogi M. :))

Sprzedaj samochód i kup bilet mieśięczny.

Przecież logiczne jest, że skoro w Łomży mieści się WORD to przyszli egzaminowani właśnie tu chcą się szkolić, i co tu więcej mówić.

Misiaczek1....jak tak ci nie pasuja nowi czlonkowie zarzadu, to sam sie zglos...
o...a moze ty tylko z tych co to na tylku i "specjalizuja" sie w obrabianiu tylka innym...
i jaka zlosc przez ciebie gosciu przemawia...
....tez chcialbys pojezdzic.... ;)
jestes smieszny...
....a jaki zazdrosny...

Sam zacznij cos robic...obronco "czystosci" klubu ;)

upss....przepraszam...
masz racje...
trzeba miec poziom i klase....
;)

Ja juz napisalam tez "misiaczkowi1", ze zamiast siedziec na d..... niech sam pokaze klase...poziom...i KASE...
Jak jest takim wielkim wielbicielem klubu...to powienien sie jedynie cieszyc,ze w obecnej sytuacji jeszcze znajduja sie ludzie, ktorzy chca poswiecic swoj wolny czasi swoje pieniadze...

"misiaczek1" to jedynie biedne...przezarte zolcia stworzonko...ktore soba nic nie reprezentuje...ale uwaza sie za znawce tematu...i uprawnionego do krytyki, tych ktorym najwyrazniej wiele zazdrosci...

biedny czlowieczek...

oo jak przyfantazjował.Nie chce się przyznać,że nie przyznaliśmy racji :D

HA-HA.

Tu wogóle jest inny klimat niż w reszcie miasta, a z resztą prosiłem tylko o odp mieszkańców Bawełny...

Bimbo !

Te L-ki to poprostu masakra. Zawsze w godzinach szczytu ustawia się korowód (szczególnie upodobali sobie skrzyżowanie przy "4 plus" ulic Sikorskiego i Legionów) i skręca w lewo (trzeba czekać 2 - 3 tury aż się przejedzie jeśli także jedziemy w lewo).
Do tego cyrk jest pod 1 LO - od 7.30 do 8.00 L-ki robią sobie ćwiczenia w parkowaniu (a wszyscy wiemy jaka jest "warjacja" pod szkołą, kiedy to rodzice odwożą swoje dzieci do szkoły).
Czy na prawdę nie można wybierać innych godzin do jazdy na głównych skrzyżowaniach w Łomży (zawsze najwięcej L-ek jest w godzinach szczytu...)
I po trzecie - dla czego wszystkie L-ki z miejscowości "podłomżyńskiech" czyli Kolna, Wysokiego Mazowieckiego i Zambrowa muszą się zjeżdżać do nas? Mało miejsca u siebie mają czy co?

Serwis ludzi z Bawełny - serwis pełen bluzgów, oszczerstw, cwaniactwa itp. itd.

Dla tych, którzy nie chcą tego (nie mogą) obejrzeć powyższego adresu: jest tam filmik (okrutny i nie dla dzieci) o pozyskiwaniu futer. Daje do myślenia (myślącym).

Osobiście uważam, iż kupowanie i przywdziewanie futer jest drobnomieszczańskie i obciachowe (coś jak jazda BMW, czy wożenie kamizelek odblaskowych w samochodach). Nie licząc już okrucieństwa wobec zwierzaków.

Pozdrawiam.

Ćwiczą ćwiczą na Bernatowicza a człowiek drży i patrzy jak te ślimaki parkują...

..czasami az trudno uwierzyc, ze takie rzeczy sa jeszcze mozliwe...
...nie bylam w stanie obejrzec tego do konca...

...a pokazywac trzeba - moze da to cos komus do myslenia...

hehe tak gadacie, ale kurczaczek w niedziele dobrze smakuje??

bitki tez sa smaczne??? a schabowe mniam ???

czasem dobra jest kanapeczka z polędwiczką ????

po rozum do glowy idzcie !!!

Witam. Widzę , że sprawa mundurków zbulwersowała nie tylko mnie. Na naszym zebraniu rozgorzała burzliwa dyskusja na ten temat w wyniku czego dowiedzieliśmy się , że w statusie szkoły zapisane jest ,iż Pani Dyrektor miala prawo tak się zarządzić , ale czy miala prawo obciążać rodziców dodatkowymi kosztami? Jak widać bardziej interesuje się tym jak szkołę wypromować na zewnątrz niż zająć się najbardziej palącymi potrzebami własnych uczniów. Na korytarzach pojawiły się nowe kanapy skóropodobne , w gablotach piętrzą się puchary , a w salach lekcyjnych dzieciaki siedzą na połamanych krzesłach przy obdartych ławkach , często nie dopasowanych do wzrostu dziecka. Nauczyciel pisze coś na tablicy , z której trudno coś odczytać , a po sali hula wiatr wlatujący przez nieszczelne okna, przez co nasze dzieci częściej chorują. Więc pytam się : CZY NIE JEST ZBYTNIĄ PRZESADĄ SIĘGANIE DO KIESZENI RODZICÓW W SPRAWIE TANDETNYCH MUNDURKÓW! (też je widziałam okropna tandeta, a logo pozostawia wiele do życzenia ,już lepiej wyglądały dawniejsze tarcze szkolne) Myślę, że każdy z rodziców chętniej otworzyłby swój portfel, gdyby widział , że jego pieniądze idzią na taki właśnie zbożny cel, a jego dziecko korzysta z łożonych na szkołę funduszy. A jeśli chodzi o emeryturę to popieram...już czas .Pozdrawiam

tez jestem tego samego zdania

Bimbo !

Angel wszedzie jest inny klimat i co z tego? Chcesz to zrob taki serwis, przeciez nikt nie zabrania. Pomysl tylko ilu bedziesz tam mial uzytkownikow i ile rzeczy do napisania. Sadzisz, ze ktos Ci sie bedzie na forum rozpisywal o jakichs prywatnych sprawach? Bo jakie inne sprawy ma Bawelna nie dotyczace reszty mieszkancow Lomzy?

Prawda, czasamo czlowiek się denerwuje przez eLki ale ja też się uczyłam i też jeździłam powoli po Łomży. Wiem, że nie jedną osobę denerwowałam dlatego staram się być cierpliwa. Dajmy się im nauczyć jeżdzić maja do tego prawo jak wszyscy.

Bimbo !

A Bawełna to nie Łomża? Załóż bloga i sobie na nim pisz.

całkiem niedawno byl program o tym ze włosnie w nieduzych miastach i podano Łomżę na konkretny prrzykład jest najtaniej zdawac i przyjezdzają tu z calej polski.

Te zdjecia są z chin albo jakieś republiki środkowo azjatyckiej, robi to jakiś porombany chinol na jakimś wsiawym targu myśląc że jak robnie zwierzakiem o glebe albo pałko to jest ok bo sie nie rusza.Niema wątpliwości że te zwierzeta cierpią gdy są ściągane z nich skóry dosłownie na żywca. Ale to co na tym filmie to 3 świat, w cywilizowanych krajach zwierzeta są usypiane (czytaj zabijane)gazem lub prądem a dopiero potem ściągane z nich skóry i napewno nie cierpią bo są martwe. Pozatym dzieki takim fermom tysiące ludzi na całym świecie mają prace. A argument że są zabijane zwierzeta jest śmieszny one są specjalnie chodowane do tego i gdyby nie te skórki to by ich wogle na świecie nie było.

Oczywiście większość instruktorów i egzaminatorzy są do dupy.

aha2 - jesteś twardogłowy prostak. Kasa powoduje u ciebie ogrąmną zaćmę.
A cóż to za wielcy biznesmeni, ile tej kasy ci dali?

a Ty cos dales dla LKSu? o ile wiecej pieniedzy od panow wymienionych w Twoim glupim poscie?

Widzę, że mundurki na dobre sie rozpętały. Fartuszki z przyszytą tarczą i odpinanym kołnierzykiem, może niezbyt eleganckie, ale na pewno były praktyczniejsze.

pozdrawiam

W porównaniu do większych miast to nie mamy zbyt wielu powodów do dumy. Niech jednym z nich będzie ilość zdających na prawo jazdy. Rocznie w Łomży jest ich o 2000 więcej niż w Białymstoku. Miasto jest dobrze oznakowane, odmalowane pasy, ruch nie za duży. Niedziwota, że kursanty wolą tu zdawać.

Do Haliny !
My rodzice nie mamy nic do tych mundurkow,ale nie podoba sie nam w jaki sposob Pani Dyrektor probuje nam to wprowadzic.

I tak jak napisała Alergia zamiast WYSTAWNYCH skoropodobnych kanap warto poszukac spnsorow na ławki,krzasła itp...

PS.Podobno te kanapy ufundował sponsor-tylko jaka kozysc maja z tego uczniowie.
I jeszcze jedno szkoła nr 10 nie nalezy do szkoł elitarnych.Wszystkie zajecia pozalekcyjne odbywaja za murami szkoły za ktore my rodzice słono płacimy.

bagrmosen

To jest problem postawienia sobie w Waszych mózgownicach pewnej "granicy". Tyle, że niektórzy w mózgownicach nie mają niczego, stąd trudno tam cokolwiek (w tym też taką "granicę") ustanowić. Pieprzy się Wam to co dobre i złe.
To, że nie kupuję futer nie oznacza, że nie jem mięsa, nie korzystam z drewna opałowego, czy nie palę papierosów.
Ale to, że jem kurczaki nie musi powodować, żebym pochwalał kupowanie futer.

Pozdrawiam.

Do Haliny!
Meritum sprawy nie są w zasadzie wspomniane mundurki, ale sama kwestia postawienia rodziców przed faktem dokonanym. Szkoła powinna traktować rodziców jako równorzędnego partnera w wychowaniu dzieci i wszelkie znaczące kwestie powinny być poruszane na zebraniach ogólnych z wszystkimi rodzicami , aby każdy z nas mógł się czegoś dowiedzieć i ewentualnie zgłosić swoje uwagi czy wnioski. Chodzi tu przecież o dobro naszych dzieci i to jest chyba najważniejsze.

http://free4web.pl/Click?57716 - Qu&Qu&Furia - Nie bądz zły (feat PIH).mp3

Czasem serwer sie buntuje...

To coś ciepłego o czym napisałeś, to nie wydostało się z Twojej głowy?

.

Mundurki - popieram pomysł ich wprowadzenia. Ale co do wzoru, jakości, ceny i tego jaka firma dla danej szkoły będzie je szyła, to moim zdaniem w tej kwestii najwięcej powinni mieć do powiedzenia rodzice.
Uważam, że niedopuszczalne jest stawianie rodziców przez panią dyrektor przed 'faktem dokonanym', chyba, że... szkoła sama zakup (i późniejszą) tych mundórków będzie finansowała.
Przecież można ogłosić przetarg, przecież można zrobić zebrania rodziców, porozmawiać z nimi o tym, przeprowadzić ankiety, itp...

Pozdrawiam.

bagrmosen

o...dwoch spraw o morderstwo? a moze 10... misiaczek i znowu sie wypowiadasz? znowu podlapales temat? to juz nie przeszkadza ci rambo? a moze zwyczajnie nie potrafiles za pierwszym razem okreslic prawdziwych powodow swej zawisci...

oczywiscie POSTACIE typu ty i "janusz kos" zawsze wiecie swoje...i to lepiej niz kazdy inny...nawet ten ktorego dotyczy to bezposrednio...

jestescie pajace i nic innego...

Paweł Borkowski solidna firma i uczciwa jest przeciez radnym mnaszego miasta:))

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org