Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
podsumawanie festiwalu obłudy |
skończycie studia - zrozumiecie że to co wpajają Wam w szkołach średnich to dno i kłamstwo :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: podsumawanie festiwalu obłudy |
Ja polecam Panią A.Podolak .na ulicy Ks.Anny. .
|
|
Treść jest ukryta
|
|
A Ma zowsze Łomża
|
|
http://pl.wikipedia.org/wiki/Leader_Price co Pan na to Panie Tommek ? :-) pozdrawiam namfuae
|
|
Te kontrole to jedna wielka ściema, to samo dotyczy się sprzedaży alkoholu nieletnim. Najbardziej na dzień dzisiejszy są kontrolowane postoje w miejscach płatnych i czerwoniaki przez kanarów. Co do kontroli z SANEPIDU to każdy wie, kiedy jest i jakie gifty trzeba dać:))))))))))
|
|
Bonarze ale nie wiem czy dla doroslych
|
|
Dla dzieci to wypożyczałem na Jednaczewskiej więc jesli nie jesteś Herkulesem to może sie też zmieścisz - próbuj to nie boli.
|
|
OK. zgadza się. powodzenia i na razie. Bimbo !
|
|
co 20 minut myślą o sexie według badań nałkowych.
|
|
a jakie to badania "nałkowe"??? Pozdrawiam.
|
|
łewap - wybacz moja uwagę, lecz: - nie zaczyna sie zdania od "no wiec wlasnie" - a hospicjum pisze się przez samo h pozdrawiam
|
|
ADALL: w moim poście odnośnie Maćka nie było ani cienia złośliwości. A twoje ostatnie zdanie tyczące sie mojej osoby było bardzo nie na miejscu... Ogólne cały temat dedykuję naszym rajcom miejskim. Może wezmą pod uwagę tak zwany "głos ludu"...
|
|
Qu&Qu&Furia - Nie bądz zły (feat PIH) http://s005.wyslijto.pl/index.php?file_id=35728202163019815822&act=&down=&gk=cisco
|
|
nie kupujcie kołdunów, po ostatnim jedzonku od nich.... aż niedobże mi się robi na samą myśl.... było źle naprawdę źle
|
|
Popieram i radzę omijać dużą stację paliw u wlotu do Nowogrodu. Za 100 zł. zatankowali mi tylko 10l. ON
|
|
anonimem to sobie można podetrzeć. A jak teraz sąsiadowi ktoś obcy narobi na diabła to chociaż będzie wiedział komu się odwdzięczyć. Lepiej postaw duży płot żeby nie mógł przez niego przeleżć. Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Jeśli trzeba by wybrać to ewentualnie nr 1, bo szczerze to one nie są ładne :/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |