Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ocena uroczystości żałobnych w Krakowie |
interesują mnie opinię na temat tego baru. Kto może niech napisze coś od siebie. Dzięki Bimbo
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ocena uroczystości żałobnych w Krakowie |
Dran, jestem niedpostępny w Łomży od jakiegoś roku i niedysponowany :) Moją główną bronią jest negocjowanie... i kilka innych drobiazgów pomocnych przy perswazji ;] ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
W silowni Ewa aerobik kosztuje 75zl.i 2 godziny w tygodniu.Normalnie szok,okropnie drogo.Moze ktos wie czy gdzies jest taniej i na Starym miescie ,a nie na os.poludnie.Nas zwyklych ludzi nie stac na takie wygorowane ceny.
|
|
Ten bar to kibel nie polecam nikomu trzeba tam wyslac sanepid.
|
|
Jezdzil jezdzil bodajze niebieskim oplem vetra.
|
|
znajomy ma i przeklina ich strasznie.
|
|
słyszeliście, że dach sklepu leader price zerwał się ;/ szkoda
|
|
Czytając dzisiejsze ogłoszenia odnośnie pracy zamieszczone w www.4lomza.pl dochodzę do wniosku, że podawanie tych ogłoszeń to jedna wielka ściema. Osobiście złożyłem swoje cv do wielu "pracodawców" i przeszedłem liczne rozmowy kwalifikacyjne. Każda kończyła się zapewnieniem, że kwalifikacje mam właściwe i lada dzień odezwą się. Oczywiście nic z tego. Ja jednak mam to głęboko w dupie, bo pracę i tak znalazłem, rzecz jasna, że nie w Łomży. Obserwując tych łomżyńskich wyzyskiwaczy należy stwierdzić, że kombinują na wszystkie strony. Jak nie praktykanci, to uczniowie lub absolwenci. Ogłoszenia do gazet, internetu czy nawet do biura pracy dają dla jaj. I niech się dziady gonią. Wolę pracować w pobliskiej mieścinie niż dorabiać tych złodzieji.
|
|
lider szajs
|
|
nina 121: a paszła ty w tri pi***. Logujesz się po raz pierwszy tylko po to, żeby odgrzewać stare kotlety??? Koledzy wyżej dają ci linka do wcześniejszego bełkotu na ten temat. Wytłumacz, dlaczego ta opinia Cię interesuje ??? Jeżeli to zrobisz to napiszę rzetelnie coś na temat tego baru.
|
|
prawdopodobnie bedzie mozliwośc wynajecia sali,oczywiście bjj miałoby sens gdyby prowadził ktos z prawdziwego zdarzenia (turek),swoją droga łomzynska kyokushinka jest fenomen na nasze miasto przetrwała tyle lat,rozwija sie,brawo dla prowadzących,sukcesow by sie troche przydało,ostatnio 2 na mp nieżle sie spisało,a w lutym maja byc zawody w łomzy zobaczymy,boks kuleje bjj szybciej padło niz je założono,teakwondo sie trzyma ale to mnie nie przekonuje,brawo dla władz kyokushin!
|
|
Tak trzymać i nie zmieniać zeznań.
|
|
Ja bym nie płacił. Nie lepiej odsiedzieć ?? Tam to dopiero moc atrakcji. I jakieś dymanko od czasu do czasu za darmo. .
|
|
zadaj sobie tylko pytanie po co?? to mozna spokojnie przepic i nie dziala, lepsza chyba bedzie jakas inna terapia Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
boze ludzie przeciez to nie idzie na owsiaka. wszystko co wrzucicie do puszek idzie na biedne chore dzieci. on sam byl w dziecinstwie ciezko chory i obcy ludzie mu pomogli a teraz on pomaga malym dzieciakom... rudy błazen z druhem
|
|
chcesz mieć żółte papiery?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |