Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nikt nie chce ryzykować ? |
?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nikt nie chce ryzykować ? |
debili nie przekonasz. Zebyscie sie znali na orkiestrze to jasne jest to ze puszki nie mozna tak sobie otworzyc, bo kazda jest zaplombowana. Co roku tak jest ze ludzie ktorzy zbieraja i chca zrobic cos dobrego, sa oczerniani przez glupkow ktorzy sie nie znaja na systemie dzialania orkiestry. Owsiak, podejrzany? Dla ludzi glupich wszystko czego nie rozumieja jest podejrzane. Idzcie do piaskownicy. ...Zaufanie to potega....
|
|
wez przestan pisac te glupie posty "Powrocmy nad Narew cz....." bo to juz robi sie nudne. Pisz w jednym temacie wszystko, a nie w oddzielnych =/
|
|
Tak ja go czytam.
|
|
owsik jest do bani z kasy która ludzie wrzucają do puszek organizuje ten przystanek łódstok on dla siebie tez od calej sumy zebranej ma dla siebie jakis % wychwalac go za to ze zbiera ten chajs? he w/g mnie ta jego akcja to jakas pomylka, w panstwie powinno byc tyle kasy, zeby starczylo na sluzbe zdrowia hgw tak czy siak kij mu w plecy grabie w oko
|
|
Owsiak to cwany przedsiębiorca, wymyślił zbiórkę pieniędzy z której kasuje co roku kilka procent na swoją organizację czyli dla siebie i to mu pozwala żyć przez cały rok do następnej zbiórki ....chyba nie trzeba tłumaczyć nikomu że im więcej zbierze tym więcej zarobi sam dla siebie. A to że kupuje sprzęt dla dzieci do szpitala to oficjalna wersja tej akcji , tak przy okazji Proponuje zarejestrować stowarzyszenie, znaleźć takiego "wyrazistego" najlepiej jąkającego się lidera np kononowicz by sie nadawał i robić takie zbiórki , interes pierwsza klasa z kieszeni ludzi
|
|
wszystkim chorym na zawiśc smutnym kutasom, którzy piszą, że Owsiak "bierze pare procent", "coś mu skapuje" it podsuwam pomysł: JAK COŚ WIECIE TO ZGŁOSCIE DO PROKURATURY, A JAK NIE TO MORDA W KUBEŁ ZAWISTNE PSY @do założyciela tematu: piszesz najpierw, że nie dałbyś złamanego grosza, a potem że jednak coś na dzieci rzucisz. w swojej zawiści zaprzeczasz sam sobie w 1 poście. jak twierdzisz że Owsiak jest pedałem to przedstaw dowody. jest w Polsce gromada pierdzących w kanapę ślimaków, którzy gotowi zawsze komentować jak komus się wiedzie lepiej, komuś coś wychodzi. nie wiem czy lepiej by ich było z Polski gdzieś wywieżć czy na miejscu przerobić na nawóz, żeby chociaż coś z tego reszta miała na Przystanek Woodstock nikt na siłe nikogo nie ciągnie - to impreza dobrowolna. nikt tez nie stoi z batem, żeby egzekwować czy stosujecie się do Owsiakowego "róbta co chceta". kłuje Was w oczy inność. szkoda. słuchajcie dalej Rydzyjka i mówcie że czarne jest białe
|
|
Interpretacja niektórych forumowiczów jest błędna. Nikt tu nikogo nie pozwał a tylko zasugerował, że jest taka możliwość. Po drugie niewiem czy czytaliście wypowiedzi "fanka bocianka" na inne tematy. Ja miałem okazje je czytać i okazuje się, że osoba która kryję się pod tym pseudonimem nieraz już źle wyrażała się o innych. Dlatego tym razem postanowiłem stanąć w obronie osoby którą znam. Przeczytajcie inne posty fanki bocianki to odrazu się wam odechce jej bronić. I tu już nie chodzi o wyrażanie swojej opinii a raczej o jej złośliwość. Jak myślicie czy zachowanie fanki bocianki jest fer w stosunku do projektanta z hali, jeżeli któregoś dnia poprosił on by niepaliła więcej pod drzwiami jego biura papierosów, a ona w odwecie na forum piszę, że niepalący projektant może zapomnieć o zaprojektowaniu kominów wentylacyjnych. To dopiero jest prowokacja. Fanka bocianka o ile mi wiadomo nie zamiawiała nigdy u tego projektanta projektu, więc nie powinna wyrażać opinii na jego temat. Oczywiście forum jest po to by wyrażać swoje opinię, a nie załatwiać swoje prywatne porachunki. Zrozumiałbym gdyby opinia wypowiedzi dotyczyła technicznych spraw wykonania projektu. Czepianie się cech osobowości człowieka (czy palący czy nie) oznacza brak tolerancji o której tak pięknie piszecie.
|
|
do tego pajaca van...cos tam ,padalcu napisałem że jemu nie dałbym nawet grosza czytaj uwaznie,nie neguje akcji,tylko owsiaka,sram na to czy on bierze z tego pare złotych niech bierze wszystko,mnie nie kłuje"inność" nie słucham rydzyka ,nic owsiakowi nie zazdroszcze,chociaz nie, kłuje mnie "inność" -nie nawidze ćpunów ,pijakow dla mnie oni sa inni-dlatego tak cenie kotanskiego ze miał tyle cierpliwości zeby im pomagac,ja puściłbym gaz,i w momencie gdy zobaczyłem ten spęd zorganizowany przez owsiaka-po prostu go znienawidziłem
|
|
Zdecydowanie A a co do fioletowych nosków to monitoring (kamery) i ... może w końcu strażacy wiejscy wzięliby się za jakąś robotę. Dość już płacenia za nic. Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
Ano, Marcelusie2000 niedługo będziesz się mógł pomodlić w Świątyni Boskiej Opatrzności w samej W-awie za te Twoje 40 mln. PLN co je NIE-rząd był raczył przekazać w ramach dofinansowania dla najbardziej niezbędnych inwestycji w 4 RP.
|
|
TASMAN, gdybym wiedziala gdzie ona teraz mieszka...sama bym ja pewnie znalazla, jej rodzina mieszka w Lomzy. Marta urodzila sie tak jak ja w 1978 roku, wiec obie mamy po 28 lat. milego dnia
|
|
na al.legionow powstało dojo łomżyńskiego klubu karate,mysle że jest to wspaniałym dowodem że w łomzy mozna cos pozytecznego zrobic,zrobic cos co zajmie czas młodym ludziom,powstało dzieki wsparciu wielu osob i firm,nie wiem czy miasto coś dało wątpie.ps.co do samej kyokushin mimo kliku niedociągniec,jest to zajebiście twarda sztuka walki.
|
|
to że pokazuje niezabezpieczone sieci nie oznacza że to sieć. może to być zwykły laptop z włączoną wifi bez dostępu do neta. i pewnie jest tak w większości przypadków. bad_day: udało Ci się połaczyć z netem na rondzie??
|
|
jesli szukasz karnisty to polecam jacka koziola lub ewe krasowska bardzo dobrzy karnisci ale jak wszyscy drodzy:(
|
|
ja za malego chodzilem do pana Marciniaka. staffa 21 bodajze
|
|
Tez mysle, ze mata bedzie ciensza, bo dla ich potrzeb chyba taka jest lepsza... no ale pewnie wystarczy, mam tylko nadzieje ze uda sie dogadac i bjj wroci ;) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Mata ma niestety tylko 1cm grubości - jest to tzw mata antyposlizgowa, ale i tak kosztowała prawie 10 tyś. Dla karate wystarczająca, ale i do parteru się nada :-) .
|
|
OMG... bedzie bolalo ;) No niestety, koszty mat nie naleza do niskich, dlatego taki problem jest znalezc sale :( Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
Qu&Qu&Furia - Nie bądz zły (feat PIH) http://s005.wyslijto.pl/index.php?file_id=35728202163019815822&act=&down=&gk=cisco
|
|
kolejna porcja cieplego gowna na klate !!!!
|
|
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=10236 "argument ekonomiczny - taniej wydać pieniądze na strój jednolity niż na inne stroje. " zalezy czy ten jednolity bedzie trzeba kupowac co pare miesiecy... .
|
|
fin twój umysł jest zbyt płytki zeby to zrozumiec a dwa co ty wiesz o histori tego miasta ze tak piszesz zapewne nic ale to wina twego umyslu nie innych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |