sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Niezwykły symbol”- punkt dla Brzezińskiego

Nie jestem pewna, czy jest jeszcze jakaś inna firma, który założy łącze radiowe w Piątnicy. Jak narazie mi waidomo, to jest chyba tylko jedyna tak firma.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Niezwykły symbol”- punkt dla Brzezińskiego

Kiedy na ul Wesołej i Piaskowej będzie kolęda tzn. kiedy ksiądz przyjdzie na zwiad?

Chciałbym dodać, iż nigdzie nie ma rozkładu jazdy księży od brunona.

w tym tygodniu na piaskowej i wesolej nie ma a ty vespos na jakiej ulicy mieszkasz?

Winę ponosi admin,że nie usunął takiego tematu ... Pzdr dla niego :)

DAWAJCIE STRONY Z POLSKIM RAPEM ***** DISCO POLOWCÓW
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

ja konczyłem sp 10,było tam kilku wiraszkow w starszym roczniku,było pare konkretnych dymow,ale ogolnie mysle ze spokojniej niz w tych 3,4...morał taki ze zboje z sp10 sorry kilku dalej jest zbojami a z 3i 4 ...pija ćpaja,siedza za frajer,ikony sp 10...wiery... byt...wacki...globus...sier...jan...czoł..

Ulica Krotka :)

Dokładnie :)))

bagrmosen

No i właśnie o to chodzi. Tylko w Polsce jest tak że stoi blok na bloku - stary komunistyczny schemat. Bardzo ładnie wyglądają te osiedla domków i szeregówek na zachodzie, pewnie też fajnie się tam mieszka. Dobrym przykładem w naszym mieście są tzw „Baranowo”, osiedle Medyk i kilka osiedli na Piaskach. Na pewno szczególnie te dwa pierwsze osiedla zamieszkują ludzie zamożni, domy są solidne i ładnie wykończone. Według mnie młodym rodzinom na początek wystarczył by domek nieduży 90-110m2. Słyszałem też o tanich technikach budowy domów, szczególnie osiedli gdzie każdy budynek ma podobny schemat. Może warto było by zainteresować się ww projektem rządowym i podsunąć pomysł naszym włodarzom?

Zbych

11111 mam sie bac ? HEHE.

DISCO DISCO PONAD WSZYSTKO !

A no właśnie nic nie zrobiła........ ;)

U mnie właśnie był a do Ciebie grzybek wpadnie niedługo

Ulice krótką odradzam !! weterynarz chamski arogancki i w ogóle 2 psy miałem i 2 do piachu bo nie wiedział co im dolega rachunek wystawił spory a po 2 dniach zdechły

Chrzanisz glupoty, jak ja kupilem mbusy, fbusy i flashery za 55 zl. A f/mbus to jest konwerter i on dziala jako F i M -bus ;]

Czy nie jest to najdłuższy wątek w historii 4lomza? Zwłaszcza w stosunku ilosc odpowiedzi/czas istnienia wątku

http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=30111&t=30111

czyli już wiemy co kręci łomżyńskich internautów :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org