Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wic-coś dla Ciebie! |
Był kiedyś taki wątek: "Ogródki" na Starym Rynku. Oto on: http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=3890&t=3809 ...jeśli ktoś zmienił zdanie.... albo chciałby coś dopowiedzieć... :) Zbych
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wic-coś dla Ciebie! |
Witam !!! Moim zdaniem najlepsza muzyka przy ktorej mozna sie bawic jest w ATOMIE i Dj, ktory tam gra jak napisal pretho nie jest "zwyklym puszczaczem plyt". Nie bede sie wypowiadal na temat innych "klubow", bo szkoda slow na to co tam jest puszczane !!! Pozdrawiam :D
|
|
Nie rozumiem, dlaczego w odległości mniejszej niż 100m od dowolnego obiektu mogę wypić sok pomidorowy a nie mogę wypić butelki piwa. Piwo nie jest towarem zakazanym. Jesteśmy chyba jedynym krajem w europie, które ma takie nieżyciowe przepisy. Możliwość odprawiania w odległości mniejszej niż 100 m od miejsca, w którym JA spożywam piwo, jakichkolwiek nabożeństw odbieram jako obrazę moich uczuć religijnych. Trzy lata temu jechałem trasa z Ostrołęki do Łomży w dniu Bożego Cała. Był nieprawdopodobny upał, żar i duchota. W Miastkowie drogę publiczną zatarasował patrol policji, bo odbywała się procesja. W kilometrowym korku stało mnóstwo samochodów z różną rejestracją. Rodzina jadąca z Poznania klęła w żywy kamień policję i kościół ( rzygające i prawie nieprzytomne dzieci). Tak jak wszyscy płacę podatki i nie mogę zrozumieć dlaczego droga publiczna (chyba państwowa, ale nie jestem pewny) może być blokowana, bo jakiś pleban robi procesję. Przy każdej parafi jest przynależny do niej teren. Szosa Miastkowo - Łomża nie jest własnością kościoła. Czy gdzieś w innnym (cywilizowanym) kraju, jakikolwiek facet mógłby zablokować bezkarnie trasę przelotową tylko dlatego, że jest "odziany" w szaty liturgiczne.
|
|
Podlaski Portal Informacyjny Wystąpił błąd: aplikacji Wystapił błąd portalu. Może być to spowodowane pracami technicznymi: konserwacją lub aktualizacją oprogramowania. Proszę spróbować ponownie za kilka minut. Spróbuj wykonać poniższe czynności: * Upewnić się, że adres w polu adresowym przeglądarki jest prawidłowy. * Przejść na stronę główną portalu www.wrotapodlasia.pl * Skorzystać z mapy serwisu. * Cofnąć się i wybrać inny odnośnik. * Sprawdzić ustawienia Twojej przeglądarki, szczególnie serwera proxy. * Skontaktować się z redakcją portalu Wrota PodlasiapomocRedakcja portaluUrząd Marszałkowski Województwa PodlaskiegoPodlaski Urząd Wojewódzki Urząd Marszałkowski Województwa Podlaskiego. ________________________________________________________ bez komentarza... Zbych
|
|
a gdzie graja?
|
|
Ja się mogę poświęcić. Niech tylko dostarczą mi sprzęt pod serwer. Postawię go, pod Linuxem, skonfiguruję wszystkie potrzebne usługi i podepnę pod niego Internet z mojej sieci (niech mi się tylko co miesiąc dokładają do łącza). Co o tym myślicie? [D e b i a n - R U L E Z] Zbych
|
|
...MrS... może też sam wykazać się inicjatywą i podciąć którejś nogi, o potem poderwać ją raźno z ziemi tłumacząc się, że to przypadkiem... można uwiarygodnić zdarzenie samome też się przewracając.... + można wybrać osobniczkę + mozna pokazać jakim się jest szarmanckim - jest szansa, że będzie uważać iż mamy problemy z zachowaniem równowagi - jest szansa, że połamiemy jej (lub/i sobie) nogi + pojawi się możliwość odwiedzania w szpitalu + i wykazania się troskliwością 4 na tak, przeciwko 2 negatywnym.... próbuj szczęścia! :D ;p
|
|
Bardzo proszę osoby odpowiedzialne za pracę urzędników urzędu wymienionego w "temecie" o odpowiedz na pytanie - komu i czemu służy w/w urząd?/ Na pewno nie osobom poszukującym pracy/ Interesanci w/w urzędu przeszkadzają w pracy urzędnikom!!! /ZGROZA/ Będę drążyć ten problem/temat/ bardzo dlugo i napewno nie zostawię / pozdrawiam /
|
|
Grają na hali sportowej przy Ks. Anny
|
|
Mr S gdyby faktycznie urząd zatrudniał tylko kilku urzędnikow mając na uwadze obecny stan bezrobocia w tym mieście to pewnie obsługa bezrobotnych byłaby jeszcze gorsza.Problem bezrobocia to nie tylko problem urzędu wyłacznie.Coz takiego robi miasto zeby pomóc w rozwiązaniu tego problemu???Mam na myśli oczywiście nasze władze, sa co prawda jakieś kroki podejmowane w tym kierunku ale czas pokaze czy to trafne rozwiązania i jaki bedzie ich wpływ na spadek poziomu bezrobocia w Łomży
|
|
Miało być o ogródkach a wy piszecie o biskupie.Były ogródki w latach ubiegłych będą i w tym roku,o co wam chodzi? JERROD:Nie wiem dlaczego martwisz się o Żywiec wcale nie musi stać na rynku .Karczma naszego browaru wystarczy,wspierajmy miejscowy produkt!!!
|
|
ciiiiii nie kłóćmy się ....... :D |
Jeszcze raz powtarzam ,ze dj gra to przy czym ludzie sie bawia.Nie uda sie w lomzy chyba przez najblizsze pare lat zrobic clubu.31 stycznia w clubie Atom beda Dj z #FTB (ftb.pl) sprobojcie odnalesc sie na takiej imprezie.Ja tez sie wybiore i ocenie czy jest mozliwe w atomie ( Clubowanie ).A wracaja do rytmow millano czy czegos kolwiek z tym zwiazane to wystarczy popatrzec jak ludzie nagle zostawiaja piwo i ida sie bawic.To swiadczy o tym ze ludzie czekaja na takie tematy.To przykre ale prawdziwe. T i g e r
|
|
Jesli chcecie poogladac jakies linki lub galerie to osoboscie proponuje te linki. http://ftb.pl/galerie.asp Ale sa tez ludzie ktorzy nielubia sie przebierac bo wcale nie musza.Sa tez tacy co zamiast sie bawic wola zarzygac sie po pachy i mowic potem ze slaba byla muza.Kazdy sie niech bawi jak umie.Zobaczymy co z tego wyjdzie,a do imprezy juz nie dlugo Zbych
|
|
arko: oczywiście, zapraszamy. Obiecuję, że znajdziesz pomoc, potrzebne informacje. °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Kto będzie przychodził niech pyta za barem, czy zgłaszali się linuksiarze, jeśli nie, to niech znajdzie jakieś miejsce w cichym zakątku i poprosi osobę stojącą za barem, żeby kierowała kolejnych pytających do tamtego stolika. Może byc? Czy każdy przynosi płytki z własną(-ymi) dystrybucją(-ami)/ ...albo czyste płytki, jeśli na razie chce wejść w linuksa? :D Pozdrawiam!
|
|
Gromosław dla ciebie i wielu innych gustujacych w klimatach, ktore prezentuje wortal muzyczny FTB.pl byc moze bedzie to i ciekawa impreza mnie jednak nie interesuje ta impreza i muzyka ktora graja Dj`e z tego wortalu.Doskonale jest mi znana muza ktora ci panowie prezentuja, zreszta powyzsze moje posty dotyczyly wlasnie tego gatunku muzyki.Poza tym moj udział w tej dyskusjii uwazam za ostatecznie zakonczony:))))gdyz polemika z toba i osobami o podobnych jak twoje pogladach staje sie juz nudna i monotonna, ja nikogo zreszta nie mam zamiaru nawrac na to zebyscie sluchali tego co wedlug mnie jest dobre.Wyrazilem tylko swoja opinie w zalozonym przez JayCop`a 2004 topicu.I to bylo na tyle:))) P.s Zycze milej zabawy dla wszystkich czujacych klimat dobrych imprez:)))
|
|
Niech każdy weźmie komputer z kartą bezprzewodową i najlepiej radiowym podłączeniem do netu :P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |