niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy stolicą będzie rządzić nowa koalicja?

Od Biebrzy i jej dorzecza - ta rzeczka, niedaleko...
A po bierzmowanieu jesteś "bierznięty".:-)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy stolicą będzie rządzić nowa koalicja?

Tak, tylko o ile wiem, to nasze prawo nie opiera się na precedensach ( nie są obligatoryjnie obowiązujące sędzów). Więc?
"Pokrzywdzony autor" - czy uczelnia nic nie ma do pracy magisterskiej? Nie jest ona przynależna w częsci do katedry, w której powstała?
Nasza Temida wcale nie jest ślepa! Przeciwnie, sokolim okiem rozgląda za...?

Zaraz dojdziemy do brzeźnięty (czyt. obrzezany) :D

Pozdrawiam serdecznie

Tiger

Na I piętrze UP jest tablica ofert pracy, oferty są elegancko ponumerowane i opisane, brakuje tam tylko jednego szczegółu a mianowicie dla jakiej płci jest oferowana praca.
Kilkakrotnie znajdywałem tam interesującą mnie ofertę by po chwili usłyszeć, że jest to praca wyłącznie dla kobiety, albo mają inne wymagania.
Zwróciłem się do "Pani" siędzącej w pokoju obok, żeby na przyszłosć pisali takie rzeczy. A ono odburknęła mi, że to niemożliwe bo ona tu siedzi żeby udzielać odpowiedzi. Tylko ile razy tam zapukam to mam wrażenie jakbym jej przeszkadzał i zaraz usłyszę "czego nie widzi że pije kawe"

TeRmOz - zgadzam się z Tobą w stu procentach, taka jest niestety kultura w naszym regionie, dipolo rulez :-( Ale miejmy nadzieję, że kiedyś się to pozmienia... i w 2015 roku Mayday pl bedzie w jeziorku ;)))))))

Myśle że nie warto wierzyć Listkiewiczowi, podobna obiecywał rozbudowę trybun od strony rzeki(!)

Jak "młodzież" nie ma przy czym się bawić, to idzie po piwko albo drinka.
A jak się już napije (czytaj: upije), to i dicho polo jest dobre.

3/4 ludzi zarzeka sie ze: "... nie lubi disco polo...ze to sie nie nadaje do niczego..." ale dziwnym trafem jak leci taka muzyka, to az im nogi sie same rwa to "brykania" ...

Tomek - ja nie mam wrażenia , ja to usłyszałam

garstka kolesi o niskim poczuciu własnej wartosci.
W tym wypadku nawet dobra fura nie pomoże, tylko współczuc rodzinie, i biednej dziewczynie!!!!!!!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org