Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Słynny i tajny protokół RIO, czy ujrzy światło dnia ? |
Autor: Van_Loosen (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 03-01-07 07:57 ależ pamiętamy - może się nieprecyzyjnie wyraziłem i zapomnialem dodać. ale pod pojęciem "zmienili malowanie jezdni' właśnie miałem na mysli stworzenie ronda. wybaczcie Od kogoś wymagasz jasnych sformułowań (firmy komputerowe w Łomży), sam też powinieneś takich używać. Pozdrowienia noworoczne.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Słynny i tajny protokół RIO, czy ujrzy światło dnia ? |
nie szukaj tylko sie bierz do nauki, bo bedziesz u bauera zrywac truskawki za pare euro
|
|
degrag popieram Cię całym sercem. Szkoła wyższa z prawdziwego zdarzenia to według mnie najważniejsza inwestycja w którą warto wsadzić pieniądze.
|
|
Jesteście śmieszni z tym waszym hiphopolo. "bo wielu chłopaków tworzy podziemie" Uważacie się za h** wie kogo i nagrywacie takie gnioty. dziku klękaj do miecza murzynowi i przestań z tymi swoimi bzdetami.
|
|
Głos rozsądku... http://www.wrotapodlasia.pl/pl/wiadomosci/srodowisko/Stanowisko_Polskiego_Klubu_Ekologicznego.htm Nie pozwólcie się zmanipulować! To jest Wasz kraj! I to jest kraj inny, niż 20 lat temu! To władza jest dla ludzi, a nie ludzie mają się podporządkowywac władzy. Dość archaicznego, PRLowskiego podejścia do obywatela!
|
|
ja tez!!
|
|
*skandynawii
|