niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Łomżyńscy radni niczym "Komisja Śledcza".

mi tam sie podoba w Ibizieeeeeeeeee ;] a wam??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Łomżyńscy radni niczym "Komisja Śledcza".

zgadzam sie z Bacą w 100% czwartkowa impreza była spoko !! tak zawsze powinno byc !! tylko ci ktorzy naprawde chcą sie poscigac i sprawdzic swoje umiejetnosci !!! było super !! do nastepnego !!! pozdrowionka dla wszystkich !!

Jesli chodzi o porownanie operatorow TV kablowych to podam wam ciekawostke z Olsztyna. Obydwaj operatorzy w pelnym pakiecie ktory od naszego jest duzo nizszy oferuja dwa razy tyle programow. Dzieje sie tak bo inni sa prezesi spoldzielni. Umieja i przede wszystkim chca negocjowac, dla dobra mieszkancow. U nas mowia ze nie bronia wejsc innemu operatorowi. Tak to prawda nam takmoga wode lac tylko takie stawiaja watunki ze wszyscy operatorzy odwracaja dupe i wieja daleko od Lomzy.
Latwo jest powiedziec my im nie bronimy niech wchodza w zasoby spoldzielni gorzej postarac sie i zachecic kogos zeby zainwestowal. Ofert na pewno bylo wiele ale to sa tajne akta P.Lipskiego. Zamiast stadionem tym powinni sie zajac.

Gdyby nasze spoleczenstwo bylo inne to solidarnie wszyscy zmniejszyli by sobie na najmniejszy abonament. Wtedy byscie zobaczyli jaka jest reakcja TV kablowej i Prezesa. Pierwszy dostal by po uszach.

Pozdrawiam ide ogladac TVN24

Zbych

Lepiej uczyć się troszeczke niż wpaść w małą beczke

Koledzy, skąd to porównanie do "nicości"? Wręcz przeciwnie: każdy człowiek to cały Wszechświat, a życie jest darem. Na dodatek tego Istota-Świadomość-Duch czyli każdy z nas jest NIEŚMIERTELNY w swym istnieniu więc czego się bać?
Pozdrawiam przedświątecznie wszystkich.

Ja

Szkoda..... fajna bryczka była:)

Ps.Yarisem też strtujesz?Chętnie bym sprawdziła swego tylko nie wiem czy będę mogła.Nara.

michal

witam

szukam ludzi grajacych amatorsko w siatke, moze wynajmujecie gdzies jakas sale wieczorami zeby sobie milo spedzic czas na siatce napiszcie kiedy, gdzie i o ktorej, no i czy mozna przyjsc pograc z Wami ;)

pozdrawiam

Hehe. Ja mam problem. We wrześniu zostawili u mnie sprzęt. Wszystko podłączyli (i działało, może i działa ;) ) i pojechali. Jest treaz grudzień i zero odzewu z ich strony hehehe. W sumie antena i karta sieciowa trochę kosztują :) Dzwoniłem do nich ale poczta się zgłasza na komórce :)
Ogolnie parametry sieci aż takie złe nie były (no ale wg mnie to najgorsza siec w lomzy hehe)

Zbych

Przypominam, że pierwszy "wpis" P. Skawskiego jest datowany na 23 lipca br.! Czy to nie był ten zabójczy "bąk" właśnie? Na razie wycięli krzaki i dowieźli gruzu nad Narew. A my tak popadliśmy w marzenia...takie projekty...a ONI zrobią co zechcą,
albo nic nie zrobią,
bo nie chcą!

Tester jestes adwokatem XtraVerta?znasz jego poczucie humoru czy wciskasz mu sie w d....e bo wydaje mi sie ze to on powinien napisac o swim poczuciu humoru a nie ty.a tak pozatym to wydaje mi sie ze tworzycie tutaj na tym forum takie towarzycho wzajemnej adoracji,jeden cos pierdnie reszta za nim...
Zibi jak bys umial czytac i myslec to pewnie bys sie zjarzyl ze po okrojeniu tekstu przez admina nie ma nic o Cavalerze a o tym napisala wlasnie Kaschia.Zibi (wielki esteto) twoja glupote i poczucie humoru tez juz znam idz sie wychustac.a bezsensowny to jest twoj post

ojej... ale Cie XtraVert zrobił, pretho..... zamiast przetłumaczonego The Arument Sketch dostałeś Braci.... coś mi się wydaje że właśnie pogrążasz się w ogromnym smutku i nie bawią Cię nawet myśli o MMC... ;)

trochę mi się nie podoba sprawa publicznego przeklinania. zakrawa mi to na straszną obłudę. co za różnica kiedy czytamy wulgaryzmy z gwiazdeczkami, czy bez. i tak każdy z nas wie o co chodzi. nawet male dziecko czytając k*rwa nie będzie zastanawiało się pół godziny co to oznacza. ta cała afera na temat wulgaryzmow w texcie pretho jest ogólnie bez sensu. mikołaja jeszcze jakoś zrozumiem, ale żeby wycinać Cavelerra???
to był jeden z lepszych textów jakie ostatnio przeczytałam. i nie chodzi tu wcale o zawartość wulgaryzmów (zresztą niewielką) ani o epitety kawalerra (zresztą bardzo celne), ale o ogólną lekkość tekstu i opis zachowań ludzi który moim zdaniem jest (był) bardzo trafny. sposób w jaki ten program został opisany świadczy o ogólnej integencji człowieka. nietrudno zauważyć że jakiś prostak w zyciu nie stworzyłby tak spójnego i złożonego opisu, a wszelkie wulgaryzmy pewnie wzięły się z reakcji na tę szopkę a nie z głupoty. problem polega na tym, żeby dostrzec dobry tekst i nie czepiać się szczegółów

a co do wulgarności Monty, to wydaje mi się że, XtraVert, nie do końca zrozumiałeś wszystkie texty w skeczach Monty's albo miałeś kiepskie tłumaczenia. mam tylko nadzieję że nie podałeś przykładu Braci jako wulgarnego tekstu...

dobrej nocy

Też tak sądzę,a ta pani Małgorzata chyba nie ,,załapała sie ,,na to stanowisko.Wczoraj byłem i mam zupełnie odmienne zdanie.
Pozdrawiam Panie z informacji

Tak - widać to po postach w temacie " GEYE W ŁOMŻY !!!!!!! "

Wszyscy wiedza o kogo chodzi. Czy Wy nie mozecie sie gdzies spotkac i spokojnie wymienic pogladow?

to nie są bzdury kolego, to nie są bzdury

(tym bardziej, że ciężko być "bzdurniętym" - co najwyżej można "bzdurnąć" sobie, alt to nie w tym wątku :) )

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org