Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kampania na forum- lekceważmy |
Gdzie jedliscie najlepszy kebab w Łomzy??? Bo szukam jakiegos dobrego kebabu a jadłem już w : -dwóch butkach na dworcu(grill bar i ta obok ), -na hali targowej, -na przeciwko 4 plus, -sofra i same porazki nic ciekawego... Kiedys jadłem w Sfinxie w Białymsotku i tu w Łomży żaden nie ma podjazdu... Prosze o wasze opinie na ten temat
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kampania na forum- lekceważmy |
loosac nie ma co gdybac nie mamy pkp i pewnie-napewno juz nie bedziemy mieć...
|
|
jest też wśród nich Zdzisiek Pompa!
|
|
no dworzec ten na rogu, nie w pasazu, jedynie tam jak cos Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
Najpierw niech sie wszyscy naucza jezdzic wewnetrznym pasem a nie jak wol objezdza rondo dookola zewnetrznym pasem. jak sie wbijam od strony zjazdu to mnie szlag trafia ze jade srodkowym pasem jak panisko a zewnetrzny pas jest zawalony, przez co korkuje sie dojazd do ronda od kazdej strony.
|
|
"Najpierw niech sie wszyscy naucza jezdzic wewnetrznym pasem a nie jak wol objezdza rondo dookola" Taa tylko spróbuj potem zjechać z tego środkowego pasa....
|
|
Przecież one się nigdzie niczym nie różnią. Zawsze są przywożone w formie zmrożonej, wstrętnej mazi. Podawane w przydworcowych barach najniższych kategorii. Robione z najgorszej partii odpadów. Przeznaczone dla najniższych warstw społecznych. Kiedyś chciałem nawet kupić to dla swojego psa, ale właścicielka szepnęła mi na ucho: no coś pan, chcesz pan zwierzę otruć ?? Ma jeden pozytywny argument: jest takie nowoczesne, zachodnie. Nie to co polski bigos, schabowy czy zupa mleczna.
|
|
antena 90 cm nbox rekorder antena 1 jakość Ok antena 2 jakość 0% i poza tym nie ma wszystkich kanałów wypobowałem na konwerterze samsunga z 2-ma wyjściami jest syg+ jakość ok 90% ale kupiłem konwerter inverto z 4-ma wyjściami (bo mam polsat + n-ka) i niestety na tym nie idzie na dwa tunery do nboxa
|
|
Ale Krzychu007 nie rozumiem twojego problemu!! Rondo kościuszki jest najprostrzym rondem jakie w zyciu widzialam (umowne dwa pasy wjazdu i po jednym pasie zjazdu). Problemy zaczely by sie wtedy gdy bylyby po 2 pasy zjazdu. Jednym slowem trzeba zdac prawo jazdy nie kupic ich :)
|
|
dobre kebaby sa na dworcu pks ten bar sie nazywa kebab bar
|
|
najlepsze w akropolis :D
|
|
rondo jest najlebszym i praktycznie jednym mozliwym rozwiazaniem w tamtym miejscu
|
|
I jak Wasze opinie na temat stacji shell ja przyznam, ze wczoraj to balem sie tam wejsc ;/ jakos dziwnie ludzie patrzyli się na mnie i jakoś tak ciemno.....
|
|
najLepszy w łomży jest na rogu na dwrocu! a jak chcewsz zjesc prawdziwego kebaba jedz do niemiec i u turków se zamów peŁen wypas =D ale chyBa Ci sie nie opŁaca tam jechac ehehe...poLecam wiec na rogu na dworcu
|
|
a Zenek Kraweżnik też gra w tym squadzie ;-)) ?? dobra ekipa nie ma co :D
|
|
szkoła weta, 200 zł od pary, swój alkohol
|
|
ale jaja to mu się przytrafiło nieszcześnikowi dobrze,że jeszcze robaka mu zostawili??? waldek27 wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz?
|
|
łepiej słuchać d.polo niż tych poszarpańców wymachujących piórami.....
|
|
smiech na sali hahaha:D
|
|
JAK CHCESZ TO CI NA WŁOSIANCE ZAGRAM ? ? ? waldek27 wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz?
|
|
czy wiecie ile kosztuje zlecenie napisanie komuś pracy na kompie??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |