sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zaskakujące wyniki wyborów.

A ja lubię czytać *głupie gadanie* Ryskago...

Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zaskakujące wyniki wyborów.

coraz cieplej, cieplutko. Dooobrze chyba kojarzę....

ryskago: hihihihihihihi :))) Już chyba będzie. Patrzę, że News zaraz kołtuna dostanie :))))

Zbych

... tak to juz niestety bywa, kiedy ludzie kupują zwierzaki, ale o nie nie dbają....
jestem drugim i mam nadzieje ostatnim wlascicielem tego kochanego zwierzaka

no a chyba nikt nie chce byc łysy.

Ryskago ja NIE W TEMACIE JAKI DYM ?

Romi

Ryskago co sie dzieje ?

Browar Łomza na koszulce to bedzie lipa :P

Yo nigga!!! Aj!!!

Moze jest problem a moze i nie.

wypadek samochodowy :( [']

prosze o odpowiedz.

Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika

To nie mieszkancy - a komisja referendalna i RM
1. Nikomu nie zalezało aby wyniki byly wiązace -
w SP 10 gdzie były 2 komisje wyborcze , przez pół dnia nie bylo zadnej informacji, że komisje referendalne znajdują się w ciemnym korytarzu , nieoznakowane i mieszkancy zapominali o referendum.
2. Dopiero po interwencjach w komisji pojawił się na słupie niewudoczny napis małymi literami referendum
3. Na tablicy z ogloszeniami nie było nic o referendum.

Dlatego dzieki takim zabiegom ( najprawdopodobniej nie tylko w SP 10) w referendum wzielo udział tylko 50 % glosujących.

o nic... Tak mi się nasunęła myśl, że jeśli normalna odeszła od Ciebie, a degreg normalną znalazł... to może to własnie ta, o której napisałeś, że odeszła. O rety!

Ja kiedys na Statoil zgubilem dowod rejestracyjny to nawet do mnie dzwonilli ze zgubilem :) Myślę, że gdybyś Ty czy ja zgubił to samo na stacji "niezrzeszonej" było by gorzej...

jak to pisałem to byłem po melanżu... to raz...

a dwa: chodziło mi o to, że w Łomży dużo osób kibicuje Legii Warszawa... znam parę osób, które chodzą na mecze ŁKS, a oprócz tego chodzą na Ł3, drą mordy i machają szalikami...

a pajac to cię robił...

.

i znowu kolejny temat...nie mozna bylo napisac tego w innych tematach o Polakach?

Mamy Zlotka i Srebra!!!!

Mamy Srebra!

.

orii, kazdy ma oczywiscie jakies wlasne wymagania, dziwi mnie tylko uogolnianie na tej podstawie ;) Jesli podobaja Ci sie faceci wysocy to nie ma w tym nic zlego, ale z Twoich slow mozna wywnioskowac ze mezczyzni ponizej 180cm wzrostu i 25 roku zycia sa "nienormalni" ;) Poza tym, czemu dziwi Cie, ze porzadni ludzie powyzej 25 roku zycia w wiekszosci sa juz zajeci? Moze trzeba sie szybciej ogladac, bo czas ucieka ;)
No ale coz, definicje "normalnego" faceta juz mamy ;) Moze ktos sie pokusi o definicje "normalnej" dziewczyny? ;)

A do wszystkich narzekajacych na brak "normalnych" osob plci obojga, moze szukacie w zlych miejscach? Dyskoteka to z pewnoscia srednio dobre miejsce do nawiazania takich znajomosci, oczywiscie wyjatki zdarzaja sie wszedzie. Tylko, ze jak podejrzewam wiekszosc narzekajacych ma jakies dziwne wymagania i na tych "normalnych" i "normalne" moze nie zwraca uwagi po prostu, a pozniej narzeka? ;)

thai box

czesław napisał:
Łomżyńskie Towarzystwo Wioślarskie w tych zawodach drużynowo uległo tylko Resovi Rzeszów

Ta wzmianka o Resovii mnie nieco zaskoczyła, bowiem do tej pory kojarzyłem rzeszowski CWKS raczej z innych dyscyplin sportu.

aż się dziwię, że nie ma już zgody między Legią a ŁKS...
uprzedzę pytanie: znam historie o flagach...

ale: może reaktywacja zgody?

Z całym szacunkiem dla naszych kibiców ale dla Legii nie bylibyśmy absolutnie równorzędnym partnerem do "zgody" tak jak to nazwałeś.

.

Kwiatuszku... a czy ty naprawde uważasz ze oni mają płyty/? wszystkie piosenki jak już to na kompie;)

.

no to nie wiem cos Ty pil chyba jakis denaturat skoro piszesz takie rzeczy. Czlowieku nigdy nie bylo zgody z Legia, nigdy nie bylo tez w Łomży f.c Legii i nie bedzie. Owszem bylo wielu sympatykow Warszawskiej Legii w Łomży (ja nigdy do nich nie nalezalem), ale po historii z flagami o ktorej wspomniales wiekrzosc kumatych zrezygnowala z "sympatyzowania" Wojskowym i skoncetrowala sie tylko i wylacznie na ŁKSie.

.

SaneOne napisał:
znam parę osób, które chodzą na mecze ŁKS, a oprócz tego chodzą na Ł3, drą mordy i machają szalikami...

Jeżeli te osoby, o których piszesz należą do młyna ŁKS-u (w co mocno wątpię) to przypomnina to następującą sytuację:
Znasz się bardzo dobrzez pewnym kumplem od dziecka. Jednak pewnego dnia ten twoj kolega podczas twojej nieobecności okrada ci mieszkanie. Ty potem dowiadujesz się o tym fakcie i WIESZ, że zrobił to twój "najlepszy" kumpel. I co robisz ? Przyjaźnisz się z nim dalej (tak jak tamci "kibice")

Sorry, ale ja mam swój HONOR i choć cieżko było mi to zrobić, zrezygnowałem po zabraniu nam naszych flag z jeżdzenia na Legię. A tamci PSEUDO-fani niech sobie dalej chodzą na Powiśle, może się kiedyś znowu na warszawiakach przejadą, hehe...

Tokio Hotel to te śmieszne pedały z Niemiec ?

.

madzialenka napisała:
Juz po waszych postach widze ze nici z normalnego chlopaka....Szukam powaznie a tu sie nabijaja...po dyskch juz mi sie znudzilo chodzenie...ta,m zazwyczaj wszyscy sa do nieczego-tylko o jednym mysla.Na taki kurs tanca to przynajmniej jakis na poziomie by sie zjawial ale przeciz to kaszana prawda??Przykre...ale prawdziwe

Słuchaj koleżanko z osiedla :)
Na tym forum ostatnio 90% z wpisujących się chłopaków to niedoszli gimnazjaliści nieumiejący napisać poprawnie jednego zdania. I ty chcesz tu szukać chłopaka ?

.

Zgadajcie sie kozaki na poniedzialek (to juz jutro), stancie furkami na torach i zacznijcie trabic. Pol godziny tak, czy tak szlag trafi. Moze komus dotrze do zakutej mozgownicy, ze miasto jest dla mieszkancow, nie na odwrot!

:D:D:D

.

Ptysiu mów za siebie :P :>

No to sie wiele wyjasnia, a myslalem juz ze moze cos ciekawego powstanie... Zostaje tylko poczekac i zobaczyc jakie to jeszcze inne sporty walki sie tam znajda. Przydalaby sie jakas roznorodnosc ;)

.

Ptysiu chyba ogórki zbiera w holenderskich szklarniach :p
ale ma całkowitą rację w tym co napisał

teraz legia to k.urwa bo flagi zabrala a kiedys kibic0 do Naszej Legii(taka gazetka kiedys byla w kazdym kiosku mozna bylo kupic) pisal zawziecie heheheh

Około 2 tygodnie temu przeraził mnie widok cmentarza tuż za prawą bramą, niemal pod kaplicą pogrzebową. Sterta doniczek, stare kwiaty, znicze, reklamówki, ... i pełne pojemniki (chyba ze 2 wywrotki) Czy trudno przewidzieć, że większość ludzi pamięta o bliskich nie tylko z okazji świąt? Żywe kwiaty mają to do siebie, że więdną, znicze się wypalają, drzewa gubią liście, trzeba to uprzatnąć. Niesie się śmieci do jedynego śmietnika, a tam jedne wielkie wysypisko. Tym razem to nie odwiedzajacy zawinili. Pojemniki były pełne, nie było gdzie wyrzucać. Przykro i wstyd, że administrator nie zadbał o opróżnienie pojemników. Ilość smieci świadczy o tym, że leżały one tam dość długo.
A cmentarz mamy taki piękny i zabytkowy!

.

nie znam historii o flagach i z chęcią usłyszę, więc jak ma ktoś czas niech napisze. dzięki

.

pisząc, że fajni są kolesie w Łomży (słowo kolesie) powoduje że już na starcie jesteś u wielu tzw. normalnych spalona...

Treść jest ukryta

Nigdy nie jest za późno.
Chyba :D Bo jeśli jednak jest to krucho ze mną :) Na szczęście zawsze można mieć kota :D Albo dwa koty... :>

Czy chcecie zobaczyć w akcji "jeden z najlepszych koncertowych zespołów w Polsce"?
Już w piatek, 15 GRUDNIA będziecie mieli okazję!
W sali widowiskowej "Domu Środowisk Twórczych" MOK przy ul. Wojska Polskiego 3 wystąpi zespół PLATEAU.

Uważani są przez dziennikarzy za jedną z najlepszych koncertowych formacji w Polsce! Na ich koncertach wszystko się może zdarzyć. Są na tyle
interesujący na żywo, że w 2001 roku zespół HEY zaprosił ich na swoja
trasę koncertową- zagrali wspólnie w 15 miastach.

Zespół gra gitarowego, alternatywnego, ale bardzo energetycznego i
melodyjnego rocka. Mają na koncie ponad 250 koncertów, zarówno w Polsce jak i za granicą, a ich muzyka obecna jest na antenie m.in. "Trójki",
"Antyradia", oraz wielu innych rozgłośni radiowych!
Występowali wielokrotnie w mediach- m.in. u Kuby Wojewódzkiego, w "Pytaniu na śniadanie", programie "VIP"..Ich teledyski sa obecne na antenie MTV,czy VIVA!
Rok temu wydali swoja debiutancka płytę "Megalomania", którą będzie można kupić równiez na koncercie. Płyta została uznana za jeden z najlepszych rockowych albumów 2005 roku ("Teraz Rock").
Obecnie przygotowuja się do nagrania kolejnej płyty..

Piatek, 15 grudnia, MOK w Łomży - ul. Wojska Polskiego 3.
Godz. 20.00
Bilety: 7 zł

.

ja juz wywalilem przez okno...a tera jak ten glupi tluke maila na geglach dlutem...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org